Feel Your Life

Tukaj sva, zato da se zabavava in ne zato, da delava [Anina drugačna izkušnja]

Ano sem srečala, ko je prišla na moj koncert gongov. Prišla je z namenom, da si olajša poslovni stres, v katerem se je znašla. Ni pa se zavedala, da bo imela popolnoma drugačno izkušnjo, kot je pričakovala.

Gongi v nas vzbudijo pristna čustva (in ne tista, ki smo jih “naročili” :-) in tako je bilo tudi pri Ani. Zato se je odločila, da vstopi v moj program.

Ana je ena od mojih zelo predanih strank in uspešna poslovna ženska. Ima lepo kariero z dobro plačo in kar v življenju začne, tudi konča.

Enako predano je vstopila tudi v svoj projekt poslovnega preboja, na katerega je prišla predvsem, ker je izgubljala voljo in veselje do življenja.

Ana ima mamo, ki v življenju ne najde veselja, vse ji je v breme in v težavo. Ana je čutila, da ji postaja vse bolj podobna, in želela je stopiti na novo pot, saj ni želela, da bi ona in njena hčerka doživljali podobno usodo.

Ko sva začeli z delom, je Ana najina srečanja dojemala kot še eno obveznost v svojem urniku. Ah, samo to še končam….si je mislila in mi, ker sva zgradili globoko medsebojno zaupanje, to tudi večkrat povedala.

Ana je, kot vsi mi, potrebovala drugačno izkušnjo.

Ni potrebovala razlage in navodil, kako naj pride do te drugačne izkušnje.

Potrebovala je energetski prostor za drugačno izkušnjo, ki se je morala prvič zgoditi tukaj in zdaj, v tem trenutku, v prisotnosti nekoga (v tem primeru mene), ki bom njeno drugačno izkušnjo tudi drugače sprejela.

Tako sem nekega dne, ko je Ana prišla v stresu, se sesedla na stol in ponovno pričela “muko, da konča to, kar je začela”, Ani povedala, da danes ne bova delali.

Da sploh ne bova več delali! Ampak da se bova od zdaj naprej samo še “fajn imeli” in preprosto uživali, da sva skupaj sredi sončnega dopoldneva, ko mora večina ljudi biti lepo v službah.

Ana ni mogla verjeti svojim ušesom (temu terapevti pravimo “moteča sila”). Kako to misliš? Tukaj sem vendar zato, da delava!

Še nekaj minut je trajalo, da je Ana dojela, kaj se dogaja, da se je sprostila in se odprla nečemu novemu. Da je dojela, da je sprejeta in vredna tudi, ko ne dela preko svojih zdravih mej, ko uživa in se ima lepo. Takrat se je zgodil njen preboj.

Ko je prišla naslednjič, je prišla drugačna, vsa sijoča.

Možu je povedala, da bo spremenila svoj urnik, ki bo odslej bolj prijazen njej in njeni majhni hčerki. Mož je bil sprva šokiran, potem pa jo je iz vsega srca podprl.

Še več, Ana je ponovno dobila veselje do svojega dela! Kar sama od sebe se je v službi našla rešitev, ki je bila odlična za Ano in za Univerzo, kjer je Ana predavala.

Vse to je zgodilo, ker je Ana doživela drugačno izkušnjo v danem trenutku.

V kolikor bi jo samo vedela, poznala ali razumela, se to ne bi zgodilo.  Doživela je izkušnjo, ki si jo je tako želela, v prisotnosti nekoga, ki jo je v tem popolnoma sprejemal in podpiral. To je bilo ključno in prebojno.

Kje živi Ana tudi v vas?
Kje si želite narediti korak, preboj?

Kliknite tukaj (najbolje kar ZDAJ) in mi pišite, da ste pripravljeni, da nekaj temeljito spremenite v svojem življenju in da sprejmete moje povabilo na brezplačni pogovor (zaenkrat imam termine za samo 4 takšne pogovore, zato ne odlašajte), kjer bova ugotovila, kaj je vaša težava. V kolikor bova videli/a, da vam lahko pomagam, bom to storila z enakim neskaljenim veseljem in radostjo, kot sem pomagala Ani (in mnogim pred in za njo). Več o programih na www.VasPoslovniPreboj.com.

PS: Na koncu bi rada še  iskreno čestitala in se poklonila Ani, saj je predano vzdržala težko preizkušnjo, ko je temperatura naraščala in so se pred njo v vsej svoji intenzivnosti pričeli porajati stari vzorci, ki jih je želela odpraviti. Takrat bi bilo najlažje pobegniti ali kriviti okoliščine. Ker jih ni, je prejela čudovito darilo, svojo življenjsko transformacijo.

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.