dr. Špelca Morojna & Janja Urbančič

BREZPLAČNO PREDAVANJE

F.E.E.L.™ in družina

Rojeni v napačni družini?

Imate težko (a pomembno nalogo) črne ovce?

Če želite:

→  Nov pogled na družinske odnose, ki vam bo odprl možnosti za osvoboditev uničevalnih družinskih vzorcev (in vas opolnomočil za ustvarjanje povezanosti ali izhod iz tistih odnosov, kjer povezanost res ni mogoča)

→  Izvedeti zakaj ste ujeti v “definicijo norosti” — ponavljate en in isti pristop za reševanje problema, kljub temu, da ni učinkovit in zakaj to NI vaša krivda, (lahko pa prevzamete zanj odgovornost IN kako vas ČI pri tem 100% podpre)

→  Zakaj mora biti vaš dom vaše svetišče in kako lahko s procesom zdravega čustvovanja F.E.E.L. pripomorete, da to tudi postane

→  Zakaj večina ljudi čustva samo IMA, nimajo pa veščine, da so od njih tudi INFORMIRANI (se včasih počutite kot da tavate v megli ali čisto preveč premlevate stvari?)

V BREZPLAČNEM predavanju

F.E.E.L.™ in družina

boste točno razumeli, kako vam pravilno delo z vašimi čustvi, prinaša revolucionarne spremembe v vaših družinskih dinamikah.

Pustite spodaj vaš najboljši e-naslov in prejmite takojšen dostop do predavanja F.E.E.L.™ IN DRUŽINA 👇

O Špelci

Moje ime je dr. Špelca Morojna, sem pisateljica (treh knjig s četrto na poti), predavateljica, terapevtka in kreatorka procesa F.E.E.L.™ ter ustanoviteljica F.E.E.L.™ Izobraževalnega sistema.

Zaključila sem šestletno šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa (body-mind psychology) na šoli Barbara Brennan School of Healing, kjer sem se specializirala za osebni in skupinski čustveni proces. Svoje znanje združevanja poslovne in osebne uspešnosti redno nadgrajujem pri priznanih mednarodnih mentorjih. Danes sem predana mentorica tisočim študentom in diplomantom.

Proces zdravega čustvovanja F.E.E.L.™ je plod 28-letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Pomagal je več tisoč posameznikom in družinam na poti od razpadlih odnosov, čustvene otopelosti ali ujetosti v dramah do povezanosti, samozavesti, notranjega miru in moči. Moje največje zadovoljstvo je spremljati vas, ko kreirate lepe odnose ter dosegate osebne in poslovne sanje, srečo in izpolnjenost.

O Janji

Moje ime je Janja Urbančič, diplomirala sem na F.E.E.L.™ Leadership Advance programu in trenutno vodim individualne ure ter skupaj z dr. Špelco Morojna tudi več programov v F.E.E.L.™ Akademiji.

V letu 2019 sem ustanovila Sočutno akademijo in pomagala več kot 1000 posameznikom in družinam, na poti iskanja zdravih odnosov in sočutnega povezovanja.

Sodelovala sem z mnogimi strokovnjaki na področju osebne rasti in starševstva, med drugimi s Tomislavom Kuljišem, danskim učiteljem čuječnosti Ericom Van den Brinkom, Leonido in Albertom Mrgole, Vesno Juvan, Ano Bešter Bertoncelj…

Najbolj izpolnjujoč uspeh je zame še vedno na osebnem področju, v 20 letnem odnosu s partnerjem, s katerim sva šla skozi globoke procese celjenja in seveda odnos z otroki, ki je bil glavni povod za trenutno delo.

X

Brezplačno predavanje

F.E.E.L.™ in družina

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.