Feel Your Life

Če imam to, ne morem imeti onega …

… oz. kako je denar, ki ga zaslužite, vaša cona udobja!

Ali tudi vi živite v prepričanju, da se morate za nekaj dobrega nečemu odpovedati oz. da če imate to, potem ne morete imeti nečesa drugega? Če ste iskreni do sebe, tako razmišljanje ni vaše. Še noben otrok ni pomislil, da ne more imeti čokolade IN igračke hkrati, a ne? Malokateri otrok pa je iz mladosti prišel z vedenjem, da LAHKO ima oboje, žal prej obratno. Vzgoja za prepričanja, ki vas omejujejo, se prične že zelo zgodaj. Če hočeš igračko, ne moremo kupiti čokolade.

Prične se zgodaj, konča pa takrat, ko imate dovolj tega, da ne morete obojega. Da ne morete imeti izobraževanja IN potovanja. Da ne morete imeti zakonskega partnerja IN svobode. Da ne morete imeti dela svojega srca IN odlične prihodke.

Najprej razčistimo osnovo. Nikakor in na noben način ne želim, niti mi ne bi uspelo, vzpodbujati brezglavega zapravljanja ali kupovanja. Sploh pa ne kupovanja v zameno za čustveno potešitev. Saj veste, 70-i par čevljev ali že tretji športni avtomobil. Govorim o naravnih, avtentičnih človeških potrebah – ki so prav tako lahko novi čevlji ali čudovit športni avtomobil :-) -, ki velikokrat ostanejo skrite, ker smo prepričani, da si jih ne moremo ali ne smemo privoščiti, velikokrat pa o njih ni dovoljeno niti razmišljati.

Niti ni moj namen, da bi kritizirala vzgojo. Vsaka generacija doda izboljšave in tako bo tudi naša. Dodala bo vedenje, da je OBILJE vsega na tej zemlji in da se OBILJE v svetu prične z notranjim OBILJEM vsakega posameznika. Zato je naša naloga, da se spoprimemo s prepričanje ALI ALI.

To prepričanje govori o tem, da je pomanjkanje in da če boste nekje vzeli, bo zato nekje drugje manj. Pa je res tako?

Res je tako, dokler ostajate v okvirju svoje cone udobja. Tudi denar, ki ga imate ali ste ga sposobni zaslužiti, je vaša cona udobja. Navajeni ste na določene vsote in izven tega se počutite vsem na očeh, ranljivi, odprti, sramežljivi, vsi vidijo samo vas in razmišljajo samo o vas, poleg tega na vas izven cone udobja preži cel kup nevarnosti. Denar vam lahko ukradejo, ga izgubite, ga napačno investirate, odvzelvam bo prijatelje, skromnost, ljubezen, zdravje … kaj vse smo ljudje pripisali količinam denarja, ki so izven naše cone udobja.

V tej omejeni coni seveda drži, da če vložite denar za nekaj, ga ne ostane za nekaj drugega. Konec koncev nimate tiskarne denarja, a ne?

Kaj pa lahko storite?

Povečajte svojo posodo za denar! Povečajte številke, s katerimi ste si domači, katere bodo vaša nova “normalna količina” denarja.

Kako? S treningom in organsko rastjo. Preskakovati ne boste mogli. A zagotavljam vam, ko se boste zavestno odprli ideji, da bi več zaslužili, in ko boste za to pripravljeni narediti vse, kar je potrebno, vključno z osebnostno rastjo ali pa predvsem z njo, se bo pred vami v trenutku pojavila priložnost.

Na vas pa je, da ste pripravljeni stopiti vanjo, saj vemo, da bo najbrž preoblečena – od vas bo zahtevala, da najprej pridobite znanje, kako zaslužiti in napolniti vašo novo posodo. Šele potem se bo polnjenje lahko tudi začelo! In vaš IN HKRATI se bo kar naenkrat lahko uresničil!

Tolikokrat sem bila priča temu in vsakič je magično. Dovolite si to magičnost, znova in znova!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.