Feel Your Life

janja urbančič
dr. špelca morojna

Kaj boste na dogodku spoznali?

 • Kako najti ravnovesje med sočutjem in avtoriteto?
 • Kako postaviti meje tako, da ne prizadenete/poškodujete otroka (z vami bova delili izjemno preprost in učinkovit način)?
 • Kako naj ne kričite in kaznujete, ampak ostanete mirni in odločni, ko vas ne upoštevajo?
 • Kje je tisti razlog, da ne zmorete biti zares sočuten starš – spoštljiv, ljubeč in odločen hkrati ter kako to postati?
 • Kako zaceliti otroške rane, ki vam preprečujejo, da ste zares sočutni in da imate dovolj visoke notranje standarde?
 • In predvsem kako svojih ran ter vzorcev ne prenašati naprej na svoje otroke?

Komu je dogodek namenjen?

Vsem vam, ki:

 • Kot starš čutite nezadovoljstvo s trenutno situacijo in veste, da je čas za spremembo
 • Želite dvigniti svoje notranje starševske standarde in začeti živeti starševstvo, po katerem že ves čas hrepenite
 • Kot starš želite več umirjenosti, sproščenosti in lahkotnosti
 • Želite ozdraviti svoje otroške rane, da lahko postanete umirjen, spoštljiv in odločen ter samozavesten starš
 • Bi radi, da vas otrok upošteva zato, ker vas spoštuje in ne zato, ker se vas boji
 • Bi radi prenehali s kričanjem
 • Želite več časa zase in za partnerja
 • Bi se radi naučili izjemno učinkovitega procesa F.E.E.L., ki vam bo na najhitrejši in najučinkovitejši način v 4ih korakih pomagal zaceliti vaše otroške rane, ki se vam prebujajo ob otroku
 • Čutite, da ste do otroka včasih pregrobi in nestrpni ter si želite s tem prenehati
 • Čutite, da ste do otrok včasih preveč popustljivi in veste, da jim to škoduje, ne znate pa drugače
 • Včasih nihate iz ene strani na drugo (iz permisivnosti v avtoritarnost) in veste, da ne ena, ne druga stran nista preveč zdravi za vašega otroka in za vaš odnos z njim
 • V teoriji veste, kako bi bilo dobro postopati, ko pa pridete v situacijo, vam vedno znova spodleti
 • Želite imeti s svojim otrokom manj konfliktov in več povezanosti, spoštovanja in komunikacije

P.S.: Vsa znanja, ki jih boste dobili v tem tri delnem dogodku, boste lahko prenesli v vse odnose, posebej pa odnos s partnerjem.

105 €

SAMO TOKRAT, BREZPLAČNO!

Prijava vam omogoča, da dobite opomnike za predavanja, direktne povezave ter dostop do posnetkov za vse, ki se predavanj ne boste mogli udeležiti v živo.

Spletna predavanja

1.spletno predavanje: 22.3.2023 ob 20.30 (vodi: Janja Urbančič, F.E.E.L. LEADERka in svetovalka za sočutno starševstvo)

Dovolj je bilo nizkih standardov, zaslužim si več!

Zakaj je nezadovoljstvo nekaj odličnega? Kaj sploh so notranji standardi in zakaj so pri vzgoji tako zelo pomembni? Zakaj zaradi nizkih notranjih standardov ne zmoremo izražati svojih potreb in kako to vpliva na naš odnos z otrokom?

***

2.spletno predavanje: 27.3. 2023 ob 20.30 (vodi Janja Urbančič F.E.E.L. LEADERka in svetovalka za sočutno starševstvo)

Skrivnost postavljanja mej, o kateri nihče ne govori

Postavite meje tako, da vas bodo otroci upoštevali zato, ker vas spoštujejo in ne zato, ker se vas bojijo. Kako lahko dvig vaših notranjih standardov povzroči pravo revolucijo v vašem načinu vzgoje.
Najhitrejši in najenostavnejši način, ki vam bo pomagal, da vas otroci v trenutku bolj upoštevajo. Kakšna je razlika med mejami, ki jih postavljamo iz glave in med mejami, ki jih postavljamo iz telesa.

***

3. spletno predavanje: 29.3. 2023 ob 20.30 (vodita: dr. Špelca Morojna, ustanoviteljica F.E.E.L. izobraževalnega sistema in Janja Urbančič, F.E.E.L. LEADERka in svetovalka za sočutno starševstvo)

Kako dokončno spustiti svoje vzorce in osvoboditi otroke medgeneracijskih travm?

Kako se vzorci in travme sploh prenašajo iz starša na otroka ter kako vam lahko to zavedanje pomaga pri tem, da to ustavite. Kako se soočiti z dejstvom, da VSI starši kdaj pa kdaj poškodujemo svoje otroke in kako na enostaven način zmanjšati škodo. Kako zaceliti svoje rane enkrat za vselej in prekiniti vzorce, ki se prenašajo iz nas na otroke in skozi generacije.

O procesu za čutenje, zdravljenje in manifestacijo F.E.E.L.

F.E.E.L. je naravni proces za čutenje, zdravljenje in manifestacijo, ki daje zares revolucionarne rezultate. Z njim boste pozdravili svoje čustvene rane in sčasoma F.E.E.L. tudi zaživeli v svojem vsakdanjem življenju.

F.E.E.L. ni nekaj, kar bi morali posebej izvajati, ampak je najbolj učinkovit, če ga sprejmete kot način življenja.

Je tako kot osebna higiena. Vsak dan se stuširate in si umijete zobe. Pred 500 leti tega niso počeli in so zato zbolevali in umirali. Dokler niso ugotovili, da je osebna higiena nekaj, kar je treba živeti in ne le opraviti enkrat letno.

F.E.E.L. je naravni proces čustvene transformacije, ki poteka tako:

Najprej se odločim za občutenje. Nato občutke najdem v telesu. Moja naravna potreba je, da jih izrazim in jim pomagam do tega, da najdejo pot skozi moje telo. Ko se občutki  v pretočijo oz. prečutijo, se energija v meni spremeni in naenkrat sebe, situacijo ali druge ljudi čutim, vidim, razumem in doživljam na čisto novem nivoju.

Na kratko:
F – feel – odločim se za občutenje.
E – embody – poiščem v telesu, utelesim.
E – express – izrazim.
L – let go – spustim oz. počakam, da čustvo “spusti”.

F.E.E.L. je najbolj neposredna in zato učinkovita pot, da začutite, prečutite, odčutite in ozdravite svoje občutke ter nato manifestirate svojo novo realnost.

Najina želja je, da vas ta predavanja vzpodbudijo, da boste F.E.E.L. vadili in se tako zares naučili živeti. Zagotavljava vam, da bo vaše življenje popolnoma prenovljeno. Po eni strani se boste bolj prepuščali, po drugi strani pa boste trdneje za volanom kot kadarkoli. Čaka vas vznemirljivo potovanje, kjer bo vsak trenutek puščal globok pečat v tapiseriji vaše duše.

zaupam
vase in
v življenje
mama,
kreatorka,
podjetnica
X

Prijava na brezplačni dogodek:
"Dvignite notranje starševske standarde"

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.