dr. špelca morojna

F.E.E.L.™ je za vas, če

1.

IŠČETE POT DO: “UŠČIPNI ME PROSIM, JE TO MOJE ŽIVLJENJE?”

Želite svoj način življenja in čustvovanja dvigniti na višji nivo, kjer so mir, čustvena moč in stabilnost prisotna tudi v kaotičnih trenutkih in kjer samozavestno kreirate življenje vaših sanj.

2.

ŽELITE ŽIVETI AVTENTIČNO, IN BITI SPREJETI TAKI KOT STE

Ne želite več tlačiti, zanikati ali spregledati svojih občutkov, ampak se jim želite odpreti in izraziti sebe brez strahu, kaj si bodo drugi mislili. Dovolj prilagajanja svoje resnice (pri naslednji družinski večerji vam bo obraz žarel od sreče — ne od sramu).

3.

STE STARŠI, KI NOČETE NADALJEVATI  UNIČEVALNIH DRUŽINSKIH VZORCEV

V družini si z otroki želite zdravih odnosov in povezanost namesto preživelih vzgojnih pristopov, ki v vašem primeru (itak) ne delujejo.

4.

UJETI STE V TRMASTIH PROBLEMIH, KNJIGE, DELAVNICE IN ČLANKI PA NE POMAGAJO VEČ

Kljub prebranim knjigam, mnogim delavnicam in delu na sebi vaš najbolj trmast vzorec, problem, prepreka,… še kar vztraja, vam izčrpava življenjsko energijo in preprečuje, da bi zaživeli polno, uresničili svoje poslanstvo in sproščeno uživali življenje.

5.

NOČETE VEČ TRPETI S SVOJIMI ČUSTVI – KAKO SE Z NJIMI SPOPRIJATELJITI?

Želite si svobodo in moč, ki jo prinašata čustvena pismenost in zdravo čustvovanje.
Pa nekako ne znate s čustvi (ker nas v šoli ne učijo in večina doma žal ni imela vzora). To bo kmalu preteklost: čustva bodo postala vaši najboljši vodniki!

6.

NE MORETE VEČ ZANIKATI: TEŽAVE V ODNOSIH VAM GRENIJO VSAKDAN

Doma in v drugih vaših odnosih na dan prihajajo “okostnjaki iz omare” oz. težave, ki so bile do sedaj morda uspešno potuhnjene. Vi pa si želite povezanost, lepe odnose, iskrenost, pristnost, globino in ste za to pripravljeni narediti svoj del.

Kolikokrat so vas čustva stala povezanih odnosov, profesionalnih rezultatov, notranjega miru in samozavesti?

… mhm…

Naj uganem!

Verjetno je teh trenutkov toliko, da so skoraj normalni. Tako sem se počutila sama dobro polovico svojega življenja (in tako se je včasih počutilo več tisoč študentov v F.E.E.L.™ Izobraževalnem sistemu).

Danes, po več kot 28 letih raziskovanja osebnega razvoja in študija, sem prepričana v eno stvar 👇

Čustveno zdravje je TEMELJ za vse ostale uspehe in radosti v življenju.

Zato sem za vas pripravila brezplačno F.E.E.L.™ video serijo.

Glavna kompetenca prihodnosti: čustvena inteligenca

Dobro… poglejmo si, kaj dobite v…

BREZPLAČNI VIDEO SERIJI “F.E.E.L.™ – kraljevska veščina čustvene inteligence”.

Prejmete takojšen dostop do 4-ih videov, ki vas peljejo skozi resnične zgodbe iz 4-ih življenjskih področij:

1.

“Uščipni me, je to res moje življenje?” — Turbolence in konflikti v partnerstvu

Kako lahko čustvena inteligenca popolnoma prenovi (in večkrat reši iz ruševin) razpadle in krhke partnerske odnose? Kako vas intenzivna in težka čustva lahko bolj povežejo… namesto oddaljijo?

Odnos moškega do čustev in kako mu je povezovanje s svojimi čustvi omogočilo lepši, izpolnjujoč in intimno bogat odnos s svojo partnerko.

2.

“Moški in čustva = power couple” — Zakaj bi se moški povezoval s čustvi?

3.

“Najstnica mi je rekla budalo!”— Starševstvo, čustva in najstniki

Kaj zdravo čustvovanje naredi za vaša leta starševstva in kako lahko z otrokom ohranite lep, povezan odnos tudi, ko se začnejo najstniške drame.

Kaj narediti, ko občutek poslanstva za vas ne obstaja? Kakšno vlogo imajo čustva v vašem življenju, ko ne najdete svojega mesta v družbi in ko vam služba spije vso energijo… in “prežalujete” vsakih novih 8 ur na delovnem mestu?

4.

“Prebudite se skozi čustva!” — Kako s čustvi do občutka poslanstva?

F.E.E.L.™ spreminja življenja

O meni

Moje ime je dr. Špelca Morojna, sem mama 3 skoraj odraslih otrok, partnerica čudovitemu partnerju, zaljubljenka v naravo, uspešna podjetnica, trdno na tleh, polna energije in neusahljiv vir idej.

Sem pisateljica, predavateljica, terapevtka in kreatorka procesa F.E.E.L.™ ter ustanoviteljica F.E.E.L.™ Izobraževalnega sistema.

Napisala sem 3 knjige (s četrto na poti), od tega uspešnico POMAGAJTE NAJSTNIKU (in drugim ljudem okoli sebe) izraziti jezo, ki je več tisočim staršem pomagala vzpostaviti zdrav odnos s svojo jezo in povezan odnos z otroki.

Proces zdravega čustvovanja F.E.E.L.™ je plod 28-letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Metoda sledi modrosti Alberta Einsteina, ki je rekel: “Če nečesa niste sposobni razložiti na popolnoma preprost način, potem tega ne razumete dovolj dobro.”

Zaključila sem šestletno šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa (body-mind psychology) na šoli Barbara Brennan School of Healing, kjer sem se specializirala za osebni in skupinski čustveni proces. Svoje znanje združevanja poslovne in osebne uspešnosti redno nadgrajujem pri priznanih mednarodnih mentorjih.

Osebno sem šla skozi resno krizo, ko je razpadel moj zakon. Bila sem psihično, fizično in finančno na tleh in skoraj izgubila hčerkico. Skozi krizo sem dojela pomembnost tega, da se čustveno ozdravimo, okrepimo in sledimo svojemu notranjemu vodstvu. Danes sem predana mentorica tisočim študentom in diplomantom. Z velikim veseljem in srečo vas spremljam, ko kreirate lepe odnose ter dosegate osebne in poslovne sanje, srečo in izpolnjenost.

X

Brezplačna prijava na:

F.E.E.L.™ - kraljevska veščina čustvene inteligence

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.