Feel Your Life

od utrujajočega
do izpolnjujočega
starševstva

Ali je vaš trenutni odnos z otrokom izpolnjujoč?

In če nadaljujete “po starem” …  bo prihodnost osrečila tako vas kot vašega otroka? Bo vajin odnos povezan?

Dragi starši!

Veva, s čim se vsakodnevno bolj ali manj uspešno borite. Skupaj imava 5 otrok – 3 skoraj odrasle otroke (Špelca) in dva najstnika (Janja).

Zato iz izkušenj veva, da:

👉 Vlagate ogromne količine energije, truda in želja, da bi pomagali svojemu otroku in z njim imeli harmoničen, izpolnjujoč, povezan odnos … pa se zdi, da nič ni dovolj.

👉 Vaš otrok ‘trmari’ ali se upira in zdi se, kot da vas ne sliši. Kričanje ne pomaga. Kontrola vaših čustev in otroških čustvenih izbruhov pa vas izčrpava.

👉 Berete, se izobražujete, iščete nasvete … toliko časa usmerite v odnos z otrokom in navsezadnje ne le, da ni veliko boljše, ampak tudi partnersko razmerje zaradi tega dodatno trpi.

👉 Svojemu otroku želite biti vzor. Hkrati pa se sprašujete, od kod izhajajo neprimerni, nezdravi, samouničevalni vzorci vašega najstnika? Zakaj se zapira vase, loputa z vrati, vas ignorira ter se upira šolskemu delu?

👉 Ne želite prenašati družinskih vzorcev naprej. Ampak zdi se, da sama odločitev in zavedanje v praksi nista dovolj. Hočete iti globlje, vendar ne znate sami.

👉 Vas prepiri in napetost znotraj družine (tudi med sorojenci) obremenjujejo. Ne glede na to, kaj  želite, naredite ali poveste, nič ne pomaga dolgoročno.

👉 Se najstniku zdite nezanimivi, brezvezni, ne upošteva mej, se boleče oddaljujeta. Kako se povezati z vašim mladostnikom? Kako se spet zbližati z otrokom?

Iz vsake, še tako brezizhodne situacije, se najde pot — skozi težavo in proti novim spoznanjem ter vpogledom.

Največja starševska modrost pa ni tista,  ki vam jo dava Janja ali Špelca.

NAJVEČJA STARŠEVSKA MODROST JE ZNOTRAJ VAS.

Ujeta je v vaši notranjosti.

In vaš otrok jo s svojim vedenjem beza na plano.

Ali se strinjate z nama, da čeprav je včasih hudo, otrok le vzpodbuja vašo lastno rast?

Otrok je vaša priložnost: vaša pot do nove zrelosti, notranje trdnosti in globokega sočutja — do drugih in v prvi vrsti … do vas samih.

F.E.E.L.™ & Sočutno starševstvo je vaš kompas do starševske modrosti, ki jo trenutno iščete zunaj sebe.

Program F.E.E.L.™ & Sočutno starševstvo vam povrne, kar vam kot staršu pripada 👇

•  Povezan, spoštljiv odnos z otrokom, ki vas upošteva

•  Sproščenost v odnosu z otrokom in zaupanje v vaše odločitve

•  Več sodelovanja in manj konfliktov ter utrujajočega pregovarjanja

•  Umirjenost (znotraj starša in otroka)

•  Manj čustvenih izbruhov na obeh straneh, več čustvene opolnomočenosti

•  Zdravo postavljanje mej, ki so spoštovane in upoštevane

•  Povezanost in sodelovanje med sorojenci, namesto prepirov

•  Manj preživljanja časa na telefonih in več zdravega igranja — negovanja povezanosti

•  Upoštevanje in izpolnjevanje lastnih potreb starša, namesto izčrpanosti

•  Nova zrelost, ki je rezultat predelanih družinskih vzorcev in zdravljenja čustvenih ran

Spodnja trditev se vam bo verjetno zdela preveč olepšana, prerožnata…

Pa jo bova vseeno navrgli.

VSI.

PRAV VSI PROBLEMI SO REŠLJIVI.

Ja … tudi vaši. In tudi tisti vaših otrok.

Ta klišejski stavek: “Vsi odgovori so znotraj vas” je skoraj resničen. Le malo okrnjen.

Odgovori so v nas samih …  ampak včasih do njih ne zmoremo dostopati sami.

Včasih je smerokaz, kje jih najdemo … v vedenju našega otroka. In včasih potrebujemo nekoga, da nam pomaga slediti smerokazu in nas pospremi na potovanje v naše globine.

Kako uporabiti otroški smerokaz in prepoznati ter slediti svoji notranji starševski modrosti, boste spoznali v programu F.E.E.L.™ & SOČUTNO STARŠEVSTVO. 👇

F.E.E.L.™ & Sočutno starševstvo je edini program v Sloveniji, ki ima oboje

1. Praktične nasvete in navodila, kako se soočati s konkretnimi izzivi in problemi starševstva.

2. Hkrati vas popelje navznoter → skozi proces, v katerem boste razrešili ključne čustvene rane, ki vas držijo v uničevalnih, problematičnih vzorcih – in to ne samo teoretično, temveč predvsem praktično (skupaj bomo razreševali čustvene blokade, se podpirali in se povezovali, kar bo rezultiralo v čudoviti povezanosti znotraj vaše družine). 

Takšnega programa starševstva v Sloveniji ni

Nikjer drugje ni priložnosti, da greste globoko v zdravljenje ključnih čustvenih ran in hkrati prejmete konkretno vodstvo za tiste najbolj kritične trenutke.

PRED VAMI JE VELIKA PRILOŽNOST.

F.E.E.L.™ & SOČUTNO STARŠEVSTVO JE NAMENJEN STARŠEM, KI 👇

•  ŽE OSEBNOSTNO RASTETE IN SE ZAVEDATE, DA IMATE V SEBI MOČ IN MODROST ZA IZBOLJŠANJE ODNOSA Z OTROKOM.

•  STE PRIPRAVLJENI POGLEDATI V SVOJA ČUSTVA  in ste pripravljeni razrešiti čustvene blokade, ki vam ONEMOGOČAJO IZPOLNJUJOČE STARŠEVSTVO.

•  SI ŽELITE ZACELITI SVOJE ČUSTVENE RANE, DA STE LAHKO Z OTROKOM BOLJ POVEZANI IN IMATE MEDSEBOJNO SPOŠTLJIV ODNOS — VEČ SODELOVANJA, MANJ KONFLIKTOV.

•  STE  PRIPRAVLJENI NAREDITI ODLOČILNI PRAKTIČNI KORAK NAPREJ IN GLOBLJE V SVOJO OSEBNO IN ČUSTVENO RAST.

… in najpomembneje:

•  NE IŠČETE HITRIH REŠITEV, TEMVEČ RESNIČNE, TRAJNE SPREMEMBE.

Vsebina programa F.E.E.L.™ & Sočutno starševstvo

Program združuje učinkovit, eleganten proces zdravega čustvovanja F.E.E.L., z najnovejšimi ugotovitvami na področju nevroznanosti, ki podpirajo principe sočutnega starševstva.

👉 Naš “secret sauce”: F.E.E.L.™ skupinski čustveni proces (5x)

Edinstvena zoom srečanja v živo, ki temeljijo na avtentičnem, F.E.E.L.™ skupinskem čustvenem procesu. Ta je naš t.i. “secret sauce” in omogoča dostop do najgloblje notranje modrosti, tu … boste spoznavali svoj notranji kompas.

ZOOM srečanj v živo se lahko udeležite ne glede na to, kje ste, le telefon, tablico ali računalnik in internet potrebujete.

Srečali se bomo vsak drugi torek ob 20:30 zvečer, s pričetkom 11.4, končamo pa v torek, 6. junija.

👉 Globoko transformativne vsebine:

Predposneti moduli

1. Odnos – najpomembnejše (in velikokrat edino učinkovito) vzgojno orodje
+ 1. Korak F.E.E.L.

2. Kako se lahko umirim, ko otrok pritiska na moje gumbe
+ 2. Korak F.E.E.L.


3. Vse o sočutnih in osebnih mejah
+ 3. Korak F.E.E.L.


4. Komunikacija in pogovor – kako se pogovoriti z otrokom ko vse drugo zataji
+ 4. Korak F.E.E.L.


5. Kako postati pozitivna avtoriteta, ki ji bo otrok z veseljem sledil

 

DODANI SO TUDI TRIJE IZJEMNI BONUSI: MODULI S PEREČIMI TEMAMI👇

1. Zakaj kaznovanje dolgoročno ne deluje in kaj narediti namesto tega


2. Kako ravnati ob otroškem joku in trmi (čustvenih izbruhih)


3. Partnerska nesoglasja pri vzgoji

A lahko verjamete, da to še ni vse?

Del programa F.E.E.L.™ & Sočutno starševstvo je tudi intenziv v živo, značilen za vse programe F.E.E.L. izobraževalnega sistema.

Bonus, ki dela premike tudi v tistih najbolj trmastih problemih – to je naš dragoceni 4 – dnevni intenziv F.E.E.L. YOUR LIFE ROGLA 2023.

Transformativni program, kjer imate priložnost v živo preizkusiti edinstveni koncept F.E.E.L. Izobraževalnega sistema “Life simulator”, ki učinkovito zdravi največjo rano naše družbe — rano pomanjkanja povezanosti.

KAKO IZGLEDA 4-DNEVNI INTENZIV F.E.E.L. YOUR LIFE ROGLA?

To je 4 dnevna izkušnja, v kateri boste v praksi izvajali proces zdravega čustvovanja F.E.E.L.™ v globino in z njim prebujali svoj potencial, svojo življenjsko silo in v najgloblje pore svojega življenja zdravili ranjen občutek povezanosti, lastne vrednosti, videnosti, slišanosti in pomembnosti.

Zdravili boste tudi tiste najbolj “nelogične”, najgloblje in najbolj transformativne travme iz svojega življenja.

Hkrati boste zapolnili morebitne vrzeli, ki so vam ostale iz programa in dobili tono povezanosti, zaradi katere boste lažje zdravili svoje odnose, našli srečo, mir, uspeh in temu sledi tudi finančno opolnomočenje.

Poteka v idiličnem okolju na Rogli, kjer nas 4 dni razvajajo v hotelu z odlično hrano in skrbIjo za nas. Bivanje v času intenziva je urejeno v hotelu na Rogli, za vas pa smo uredili posebni, cenovno ugoden paket – polni penzion. Hrana je zdrava, polnovredna in raznovrstna, zato naj vas ne skrbi, če imate kakršnekoli prehranske posebnosti ali želje. Do sedaj smo še vsem uspeli ugoditi.

F.E.E.L.™ & Sočutno starševstvo je edinstveni program za starše 👇

“Kaj točno je F.E.E.L.™ Life simulator in skupinski čustveni proces? Individualna terapija se mi zdi bolj udobna.”

→ Dragocenost in “secret sauce” naših programov je skupinski čustveni proces F.E.E.L. Life simulator. Veliko čustvenih ran je prebolečih, da se z njimi soočimo sami in včasih niti ni dovolj le z eno osebo v kontekstu individualne terapije. Po mnogih izkušnjah lahko zagotovimo, da moč in podpora skupine pospeši zdravljenje bolečih čustvenih ran in omogoči globoko zdravljenje tudi res trmastih izzivov.

“Poskusil/a sem več starševskih programov in uporabila milijon strategij. Takšni nasveti: “Ko pride težka situacija dihaj in štej do 10,” mi reeees niso všeč in mi ne pomagajo.”

→ Večina starševskih programov je polna navodil in strategij, intelektualnih pristopov, ki obdržijo človeka v umu. F.E.E.L. IN SOČUTNO STARŠEVSTVO vam namesto tega , raje omogoči ponotranjiti zdrave pristope. Spontano, lahkotno postavljanje zdravih mej, ki jih utelesite in ohranjanje povezanosti v težkih situacijah, je naš cilj.

“Dovolj imam tega, da poslušam kako sem slaba mama, ker ne znam postavljati mej. Razni tečaji in strokovnjaki za vzgojo mi včasih povzročajo, da se počutim neumna.”

→ Obe z Janjo se zavedava in globoko verjameva, da vsak starš dela najbolje, kar lahko. Ne verjameva, da starši potrebujete popravljanje ali celo obsojanje. Program F.E.E.L. & SOČUTNO STARŠEVSTVO vam bo preko sočutnega zdravljenja vaših čustvenih ran, omogočil prebujanje vaše resnične esence in avtentičnega vzora, ki mu bo otrok lahko sledi in ga spoštoval.

“Moj otrok je izjeeeeemno problematičen, ZELO zahteven.”

→ Obe (Špelca in Janja) verjameva, da noben otrok ni prezahteven. Vi, kot starš imate v sebi ključ, ki odklene zdrav razvoj vašega otroka. Otrok osvetli tiste vidike nas staršev, tista čustva, ki si jih ne upamo občutiti in izraziti. Otrok zrcali tiste dele starša, ki se jih ne priznamo ali jih sami pri sebi ne sprejmemo. V preusmeritvi fokusa iz otroka nase, pričnemo raziskovati ključ, ki odklene zdrav razvoj tudi v otroku, ne glede na probleme, ki jih ima vaš otrok.

“Zakaj bi investirala v boljše starševstvo? Bomo že nekako “pregurali” tudi težke čase.”

→ Zakaj bi prevzeli standarde preteklih generacij? Kvaliteta vašega življenja in kvaliteta življenja vašega otroka je lahko VELIKO VEČ, kot le: “Samo, da preguramo tole najstništvo in spravimo otroka do kruha.”Si želite imeti odnos z otrokom, kot ga imate vi s svojimi starši?

“Do sedaj sem še vedno vse reševala sama. Zakaj bi potrebovala strokovno pomoč?”

→ Razumeva kako je, ko smo vajeni vse reševati SAMI. Tu sva, da vam pomagava. Tu sva, ker vam želiva pomagati in ker se dobro zavedava, koliko in kako globoke spremembe lahko naredimo skupaj. Dovolite si, da vam podava roko in olajšava ter predvsem pospešiva vaš razvoj.

“Kaj pa, če je zame in mojega otroka že prepozno? Sem že naredil/a preveč škode …”

→ Vsako leto šteje. Vsak dan pravzaprav. Prav vsak odnos je mogoče zaceliti, ne glede na starost vašega otroka. Če o tem razmišljate danes, boste definitivno še enkrat v prihodnosti. Takrat… se boste vprašali, zakaj se niste odločili prvič. Z resničnimi notranjimi transformacijami boste olajšali, sprostili in obogatili z radostjo vsak prihodnji trenutek v vašem starševstvu, tudi v odrasli dobi.

Komaj čakate, da zaživite izpolnjujoče in sproščeno starševstvo?

Naj vas najprej vprašava… je vse to… vredno 6.7 eur na dan v treh mesecih?

 

Je vašemu odnosu z otrokom sploh možno postaviti ceno?

Je vaš notranji mir, sproščenost in zaupanje vase, kot starša — je vse to vredno 6.7 eur na dan v treh mesecih?

Obljubim Zagotavljam vam, da boste s programom spodbudili globoko notranjo transformacijo in zaživeli občutne spremembe v vašem starševstvu (ter posledično na drugih področjih življenja).

Komaj čakate, da pričnete?

Kliknite spodaj za vpis v program in si v naslednjem koraku izberite način plačila👇

Enkratno plačilo programa v znesku 597 eur, ALI obročno plačilo 3x 229 eur.

OPA, TUKAJ JE TUDI ČUDOVITA POZORNOST ZA EARLY BIRD PRIJAVE!

EARLY BIRD PRIJAVA V PROGRAM, VELJA DO POLNOČI 30.3., IN VSEBUJE 2 DARILI👇

→ JANJINA DRUŽINSKA IGRA S KARTAMI ZA POVEZOVANJE Z OTROKI

→ ŠPELCINA KNJIGA 40 DNI ZA OBILJE (DVIGNITE FINANČNO VIBRACIJO IN POSTAVITE SVOJO VREDNOST!)

Kdo vodi program F.E.E.L. & Sočutno starševstvo?

F.E.E.L. IN SOČUTNO STARŠEVSTVO JE TEMELJNI PROGRAM IZOBRAŽEVALNEGA SISTEMA F.E.E.L. Your Life.

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.