Feel Your Life

poleti
se topijo
čustva

S programom F.E.E.L.™ SUMMER SCHOOL boste

7.

Razumeli, kaj so čustva in KAKO JIH ODMRZNITI

Spoznali boste, kako deluje proces odmrznitve vaših čustev, ki so ostala ujeta v kriznih časih in vam danes kratijo energijo za ustvarjanje življenja, ki si ga želite.

6.

Opustili ločevanje čustev na negativna in pozitivna

To je zelo moderno, a zelo nevarno razmišljanje. Lahko vas pelje v še večje težave. Pozitivna in negativna čustva ne obstajajo, zato pa ločimo pristna čustva in čustvene reakcije. Slednjim velikokrat pripišemo, da so čustva in se zato čustev drži neprijeten sloves. Pristna čustva so tista, ki vas osvobajajo in vodijo, čustvene reakcije pa vas lahko zelo dolgo držijo v težavi in izkrivljajo vaše dojemanje sebe in drugih.

5.

Kreirali življenje, ki ga boste vsak dan Z VESELJEM ŽIVELI

Razločevati med pristnimi čustvi in čustvenimi reakcijami je vseživljenjsko učenje. Kako vem, kaj resnično čutim? Kako iskreno izraziti, kar čutim? Le takrat, ko začutite svoja pristna čustva (ki so v vaši težavi skrita kot grah pod 20 žimnicami, kot v znani pravljici), se bodo pričela odmrzovati, pridobili boste jasnino, moč in energijo, da se vaša težava stopi kot snežinka spomladi.

4.

ZGRADILI NOTRANJO MOČ IN SAMOZAVEST za sprejemanje kvalitetnih odločitev

Ko boste z vedno več jasnosti razumeli svoj čustveni svet in se bo vaša čustvena moč krepila, bo trdnejša samozavest naravni rezultat. Ker boste v stiku s tem, kako se resnično počutite in tudi vadili, kako to jasno izraziti, se bo naravno poglobilo tudi vaše zaupanje v svoje odločitve.

3.

Pričeli z globoko OZDRAVITVIJO PRETEKLOSTI (brez brskanja po starih ranah)

S procesom F.E.E.L.™ se preteklost zdravi tako, da čutite sedanjost in preko tega nežno dostopate do starih, neozdravljenih ran, ki vam kratijo pravico do čutenja radosti v sedanjosti + odvzemajo moč za ustvarjanje prihodnosti. Ko boste stopili v stik s pristnimi čustvi in prečutili zamrznjena, stara čustva, se bo sprostila velika zaloga energije, ki jo potrebujete za to, da vaš ključen odnos ponovno postane ljubeč, da spravite poslovno idejo v pogon, prenovite svoj team, investirate v izobraževanje (o katerem sanjate) ali pa se držite plana za prehrano in fitnes (ki ga kar naprej prestavljate v prihodnost).

2.

Kako razrešiti svoj najbolj TRMAST PROBLEM

Doma ali v vaših poslovnih odnosih se srečavate s tem vedno-enim-in-istim-problemom. Ugotovili ste, da vas ujame v” šah mat” vedno, ko nanj naletite. Ne glede na to, kaj poskusite, naletite na isti odnos do vas — morda ste vedno vi “ta grdi” ali pa obratno vedno vi “rešujete situacijo” in se vmes izčrpate do amena. Mogoče ste vedno za vse sami ali pa se kar naprej znajdete v situacijah, kjer ne znate poskrbeti zase. Nekdo nad vami zganja premoč. Ni važno, kaj je ta trmast problem… Zadnji in najpomembnejši rezultat vašega šolanja v F.E.E.L.™ SUMMER SCHOOL je razumevanje, kako ubrati pot skozi čustva, da bo vaš trmast problem RAZREŠEN.

1.

Umetnost in lepota čutenja sedanjosti bo postala VAŠA NOVA SUPER MOČ

Z redno vajo F.E.E.L.™ boste pričeli čutiti živost v vsakem trenutku življenja. Vaši trenutki s partnerjem bodo globlji in bolj strastni, več zadovoljstva bo v vašem večernem času zase s čajem in poslušanjem glasbe, zabavnejši bo čas s prijatelji ali otroci in večji bo občutek smisla na profesionalnem področju (kjer vas ne bo več “strah” svojih ambicij, potreb ali kreativnih idej).

Kako upravljati z energijo čustev za ustvarjanje povezanosti

Za veliko družin čustva pomenijo pravo trpljenje. Kako je pri vas?

Morda vas je strah, da če ne obvladate čustev, boste storili nekaj, za kar vam bo kasneje žal?

V tem primeru svojo reakcijo ali besede raje ustavite. Ni vredno, da bi tvegali.

Vedno se ne morete ustaviti. Takrat izbruhnete in lahko se konča tako, da ste prizadeti vsi vpleteni. Če ne izbruhnete navzven, potem vse to držite v sebi in načenjate svoje zdravje.

Kako pa je za vas, ko kaj potrebujete zase? Morda že dolgo ne prosite več za to, kar potrebujete. Morda celo nikoli niste.

Še najbolj verjetno pa je, da sploh ne veste več, kaj potrebujete. Samo ko srečate svojo težavo, ne veste, kako naj se je iznebite.

Ne veste več, kako je, če nekdo iz srca in res lepo poskrbi za vas. Ne veste, kaj pomeni imeti podporo in se zares nasloniti.

Utrujeni ste. Nosite in vlečete voz. Kako dolgo boste še zmogli?

Razumem vas

Želite si sodelovanja, so-ustvarjanja življenja, iščete jasnost in pravo pot, želite si biti v lepih odnosih, srečni, napolnjeni, želite si sprejemati prave odločitve, moč in samozavest.

Razumem vas, kajti tudi sama sem šla skozi zelo boleče izkušnje, ki so me izčrpavale in ubijale mojo življenjsko silo in ustvarjalnost.

Dno sem dosegla, ko sem po ločitvi padla popolnoma na tla, še finančno ostala sama s 3 majhnimi otroki, brez vsake podpore (finančne ali časovne, kaj šele čustvene) in sem bila tako žalostna, da so me noge včasih komaj držale pokonci.

Potem pa sem nekega dne preprosto dojela, da delam nekaj hudo narobe. Da nečesa očtino ne znam, ker tako svet ni mogel biti ustvarjen. Ko trpim jaz in moji otroci, ne, tukaj nekaj močno ni v redu.

Ne, to še ni rešitev, žal. Je pa pomemben prvi korak. Da dojamete, da nečesa ne znate in da želite spremembo. V bistvu ste dosegli točko, ko imate dovolj!

V roke sem vzela knjigo Luise Hay in se v nebo obrnila po odgovor. Odprla sem jo na “naključni” strani in prebrala: “ Težavo imate, dokler jo potrebujete.”

Močno me je zadelo. Zakaj neki bi jaz potrebovala svoje težave?

Ko ste iskreni in zares, zares želite nekaj spremeniti, se pojavi odgovor. Tudi meni se je.

Kot strela z jasnega me je zadelo. “Če sem v težavah, me moja mami vidi.”

Moja človeška, ranljiva potreba po tem, da me nekdo vidi, je bila tako zamegljena in tako zelo si je nisem priznala, da sem jo morala “preobleči” v težave, kajti tako sem dobila vsaj malo pozornosti.

Potlačena, neizražena čustva skrivajo vašo življenjsko energijo

Ko sem tako zaprepadena sedela s svojim prepoznanjem, sem se ranljivo soočila s tem, kaj potrebujem.

Odločila sem se, da bom svoje potrebe bolj videla, cenila in jih spoštovala, in da nikakor, ampak nikakor ne želim več težav, da si s pomočjo njih izpolnjujem svoje potrebe.

To je bil trenutek, ko se je moja pot obrnila navzgor.

A tukaj se je moje prepoznavanje, zdravljenje in učenje šele zares pričelo.

Tudi za vas velja enako.

Zakaj vas kakšna težava ne zapusti ne glede na količino (ali kvaliteto) knjig, ki jih preberete

Korak za korakom sem odkrivala, katera je tista skrivnost, ki je nisem mogla odkriti. Skrita je bila v mojih potlačenih, neizraženih in nezavednih čustvih.

Do tega pride, ker ste se v določenih situacijah v preteklosti zaščitili tako, da ste svoja čustva ustavili.

Čustva so vaša življenjska energija.

V angleščini imajo ime “e-motion”, kar pomeni “energija v gibanju”.

Če se energija čustev ne giba, je zamrznjena in vas drži na mestu.

Večina izmed nas se niti od daleč ne zaveda, da so prav neprepoznana in zamrznjena čustva vzrok za našo trmasto težavo.

Ko boste prepoznali, sprostili in s tem odmrznili svoja čustva, se bo vaša težava za zmeraj sprostila in odšla.

Woop woop:
Vodstvo skozi vse 4 korake F.E.E.L.™ na vaši najbolj vztrajni težavi…

DA ODMRZNETE ČUSTVA, UJETA V VAŠEM TELESU

Naša F.E.E.L.™ Leadarka Janja, vas bo skozi program F.E.E.L.™ Summer School spremljala pri ključnih začetnih korakih in vam pomagala, da:

1. odkrijete svojo resnično težavo (se kar naprej soočate s tem, da na vas ljudje gledajo zviška? Se ne morete povezati z drugimi, ker se ves čas počutite čudne? To je le navidezna težava! V ozadju pa so zamrznjena čustva iz vaše preteklosti!)

2. razrešite težavo in se osvobodite njene teže, (ko čustva pretočite, pridete v stik z lahkotnostjo in novo zalogo energije)

3. razrešena težava v vas sprosti energijo za ustvarjanje nove realnosti.

V enem poletju bo F.E.E.L.™ – kraljevska veščina čustvene inteligence tudi vaša.

Janja bo z vami delila odgovore na:

•  Zakaj je največje darilo zdravega čustvovanja RAZREŠITEV vašega najbolj trmastega problema (in vseh, ki sledijo).

•  Kako se osvoboditi strahu pred svojimi čustvi in začeti z vajo čutenja tudi tistih neprijetnih čustev, samozavestno in z zaupanjem vase.

•  Se počutite, kot da rešujete težave na en ustaljeni način, čeprav se je že stokrat izkazal za neučinkovitega? To pomeni, da so vaša čustva zamrznjena v času. Dobra novica: kmalu ne bodo več.

•  Zakaj se vam določene težave ponavljajo, ne glede na količino (ali kvaliteto) knjig ki jih preberete in kako vas zdravo čustvovanje 100% podpre pri izhodu iz začaranega kroga.

•  O tem, da je iskrenost vaja in zahteva posebno pozornost, sicer nas ujamejo lastne pasti, nam ukradejo lepoto pristne komunikacije in nas držijo v navidezni coni udobja (ki nas itak duši).

•  Zakaj je medsebojna podpora nujna za doseganje rezultatov in ciljev na obeh – osebnem in profesionalnem področju.

•  “Kaj je prava odločitev v tem trenutku????” Kako uporabiti svoja čustva, da točno veste, kaj je prav v kriznih trenutkih in si povrniti zaupanje vase.

Vem, da si želite izraziti svojo resnico in čustva na način, ki vas poveže z vašim partnerjem in otroki (namesto oddalji ali prinese več kričanja in žaljivk) vem pa tudi, da ni tako enostavno, kot se sliši.

Skupaj z Janjo sva F.E.E.L.™ SUMMER SCHOOL premišljeno zasnovali tako, da vas bo učinkovito vodil skozi začetne korake do ranljivega izražanja iz sebe.

Oh… to olajšanje, ko se preselite iz glave v telo

Dobrodošla inteligenca, ki je RES seksi = vaša pristnost in avtentičnost se skriva v čustveni inteligenci!

•  Naučili se boste ujeti ključne znake, ki vam povedo, ali ste trenutno v glavi ali v telesu in doživeli veliko olajšanje, ko boste preko vaj to pričeli živeti v vsakdanjem življenju.

•  Ker boste bolj v stiku s seboj, boste dvigovali svojo čustveno moč, ki vam bo pomagala ohraniti samozavest tudi sredi konfliktov in izzivov, ki so vam prej spodnesli tla pod nogami (saj so vas odrezali od čustev in vas potisnili v reševanje problemov iz glave, ki zdaj že dobro veste, ne funkcionira dolgo).

• Prepoznali boste, kdaj se umikate od čutenja in se odločili ZA čutenje. To vam bo pomagalo, da prepoznate svoje obrambne vzorce, ki vas odtujijo tako od sebe kot od drugih in takrat boste lahko zaživeli z svoji pristnosti in avtentični resnici 🦋

Izražali se boste tako, da se boste z drugimi zbližali namesto oddaljili

Ključni premik iz tega, da ste osredotočeni na druge v to, da ste osredotočeni nase

V sebi boste našli pristno sočutje, ki vas bo spremljalo, tudi ko se “najljubša” tašča nesramno obregne ob vašo vzgojo ali ko sodelavec govori za vašim hrbtom in vas kritizira vsem ostalim (samo vam ne).

Zmogli boste videti ostale ljudi z drugimi očmi in za besedami prepoznati bolečino. V vaše odnose se bo naselil prej nepoznani mir in harmonija.

Na kratko, kaj vas čaka v curriculumu F.E.E.L.™ SUMMER SCHOOL?

S tem, ko začnete vračati moč nazaj vase, boste postali bolj uspešni, mirni, povezani z drugimi in uživali veliko več energije za ustvarjanje življenja, ki vas izpolnjuje.

🔥 6x predposneti moduli: vaša nova kraljevska veščina F.E.E.L.™

Preproste, učinkovite in transformativne modrosti naravnega čustvovanja F.E.E.L.™. Po koncu programa bo F.E.E.L.™ vaša nova, kraljevska veščina čustvene inteligence. Globoko boste razumeli anatomijo problema in končno dojeli natančni mehanizem trajnih sprememb!

🔥4x zoom srečanja v ŽIVO: uporabite F.E.E.L.™ na vašem trmastem problemu

120 min srečanja v živo preko zoom-a, kjer vas bo F.E.E.L.™ Leadarka Janja vodila skozi vse 4 F.E.E.L.™ korake, na vašem najbolj trmastem problemu! Poglobili in utelesili boste dragocene modrosti zdravega čustvovanja F.E.E.L.™ in na lastni izkušnji doživeli močan proces F.E.E.L.™ Life simulator.

🔥 Podporna skupina in F.E.E.L.™ Life simulator

F.E.E.L.™ programi imajo značilno zaprto podporno skupino na FB.

To ni le “še ena FB skupina enakomislečih”, temveč je skupina predanih posameznikov, ki si iskreno želijo napredovati, ozdraviti in narediti ključne spremembe za svojo osebno rast in boljše odnose z bližnjimi. V tej FB skupini boste vadili tudi F.E.E.L.™ Life simulator, ki je naš “secret sauce” — osvetlil bo vaše slepe pege in pospešil zdravljenje čustvenih obramb.

🔥 Dragocene praktične vaje in meditacije

Ta del omogoča, da znanje preizkusite v praksi, ga utrdite in z njim dosežete najgloblje točke svoje duše.

Omogoča vam tudi, da se poglobite vase na nov način in s tem dosežete zdravljenje tudi najbolj trmastih težav.

🔥 Neprecenljivi bonus: 4 dnevni intenziv F.E.E.L. YOUR LIFE Rogla 2023

Na intenzivu F.E.E.L. Your life Rogla 2023, skozi F.E.E.L.™ občutimo svoje lastne ovire do tega, da kreiramo življenje, ki ga želimo. Naš “secret sauce” — F.E.E.L.™ Life simulator vam bo v praksi odprl vpogled v vaše skrite čustvene blokade in pomagal do kreiranja ljubezni, povezanosti, podpore, harmonije in vsega tega njaaaaamiii obilja, ki nam polepša vsakdan in poglobi naš notranji mir. Zdravili boste tudi tiste najbolj “nelogične”, najgloblje in najbolj transformativne travme iz svojega življenja.

Zapolnili boste morebitne vrzeli, ki so vam ostale iz programa in dobili tono povezanosti, zaradi katere boste lažje zdravili svoje odnose, našli srečo, mir, uspeh in temu sledi tudi finančno opolnomočenje.
Poteka v idiličnem okolju na Rogli, kjer nas 4 dni razvajajo v hotelu z odlično hrano in skrbIjo za nas. Bivanje v času intenziva je urejeno v hotelu na Rogli, za vas pa smo uredili posebni, cenovno ugoden paket – polni penzion. Hrana je zdrava, polnovredna in raznovrstna, zato naj vas ne skrbi, če imate kakršnekoli prehranske posebnosti ali želje. Do sedaj smo še vsem uspeli ugoditi.

(Bivanje v hotelu na Rogli ni vključeno v ceno.)

F.E.E.L.™ spreminja življenja

Adijo “quick fix” rešitve

DOBRODOŠLE RESNIČNE SPREMEMBE (KI TRAJAJO)

Celotni program F.E.E.L.™ SUMMER SCHOOL smo naredili z željo, da vam predamo ključno znanje, ki vam pomaga ustvariti trajne spremembe in uiti ven iz začaranega “quick fix” kroga.

Glede na vrednost, ki jo program prinese v življenja naših študentov, smo se odločili, da je pravična cena vpisa 525 EUR.

(Navsezadnje so rezultati tisti, ki štejejo… in vsak, ki prejme globalno razumevanje problemov, se strinja, da je takšno znanje praktično neprecenljivo).

Ampak…

Ko opazujemo življenja naših študentov, opazimo tudi, da se njihova sposobnost ustvarjanja obilja v življenju tudi okrepi!

Obenem pa opazimo še nekaj. Veliko se vas želi priključiti v paru.

Zato smo se odločili, da vas pri tem spodbudimo in vam za ceno 525 EUR omogočimo plačilo za OBE OSEBI!

Cena vpisa v F.E.E.L.™ SUMMER SCHOOL je torej:

👉 Enkratno plačilo za posameznike: 350 EUR
       + možnost plačila na obroke

👉 Posebna ponudba — plačilo za DVE OSEBI: 525 EUR
Lahko sta prijatelja-ici, partnerja, mož in žena, mama in hči… dve osebi.

Kako vem, da je F.E.E.L.™ res prava odločitev ZAME?

To je smiselno vprašanje…

Veste, sama sem zelo navdušena, prav nad tem, da je F.E.E.L.™ univerzalna formula zdravega, naravnega čustvovanja.

Prisoten je v vseh praksah in tehnikah, ki funckionirajo in vam prinesejo resnične, globoke preobrazbe.

(In to boste začeli opažati sami, ko F.E.E.L.™ začnete spoznavati v svojem telesu.)

Ne glede na to, kdo ste, kaj ste v življenju “zafurali”, F.E.E.L.™ je pot, ki vas bo nežno in sigurno popeljala nazaj k sebi, v vaše poslanstvo in v globljo povezanost z vašimi bližnjimi.

Zato, če še vedno berete, če čutite hitrejši utrip srca in veste… da so vaši naslednji koraki lahko ključni za vašo prihodnost, naredite troje:

👉 1. Kliknite spodaj “Želim se vpisati!”

👉 2. Dodajte F.E.E.L.™ SUMMER SCHOOL v košarico in si izberite način plačila.

👉 3. Počakajte na našo e-sporočilo, kjer vas sprejmemo v naš najbolj priljubljen poletni program in vam pošljemo informacije o začetku vašega novega, izpolnjujočega življenja.❤️‍🔥

FAQ’S

Datumi zoom srečanj v živo: 18.7., 25.7., 8.8., 15.8
Zoom srečanja so ob 20.30 uri in trajajo od 1,5 do 2 uri.

Intenziv F.E.E.L Your life Rogla 2023: 24.8. – 27.8. 2023 (četrtek od 17.00 ure do nedelje do 15.00 ure).

F.E.E.L.™ SUMMER SCHOOL je primarno spletni tečaj, zato ne potrebujete nič drugega, kot telefon (ali računalnik ali tablico).

Imate svobodo sodelovanja, saj lahko sodelujete od kjerkoli (tudi med dopustom), le internetno povezavo potrebujete.

Za sodelovanje potrebujete internetno povezavo, mikrofon in kamero.

V primeru vprašanj, kako sodelovati, vam je za tehnično podporo na voljo naša ekipa.

Za sodelovanje v FB skupini potrebujete FB profil.

Program vam bo vzel okrog 4 ure tedensko, predlagamo pa vam, da si rezervirate dnevni čas, ko boste v miru vadili F.E.E.L.

Popolnoma zaupava temu, da F.E.E.L.™ lahko reši vaše težave. Ne obljubiva, da jih reši čez noč, absolutno pa vas konstantno premika proti temu, da bo težava rešena, kar boste opazili.

Zato vam dajeva osebno garancijo.

Če boste 1 leto redno vadili F.E.E.L. in ne boste dobili pozitivnih rezultatov, vam brez besed vrneva vaš vplačan denar in vam podariva vstopnico za enega od naših dogodkov po izbiri.

O Špelci

Moje ime je dr. Špelca Morojna, sem mama 3 skoraj odraslih otrok, partnerica čudovitemu partnerju, zaljubljenka v naravo, uspešna podjetnica, trdno na tleh, polna energije in neusahljiv vir idej.

Sem pisateljica, predavateljica, terapevtka in kreatorka procesa F.E.E.L.™ ter ustanoviteljica F.E.E.L.™ Izobraževalnega sistema.

Napisala sem 3 knjige (s četrto na poti), od tega uspešnico POMAGAJTE NAJSTNIKU (in drugim ljudem okoli sebe) izraziti jezo, ki je več tisočim staršem pomagala vzpostaviti zdrav odnos s svojo jezo in povezan odnos z otroki.

Proces zdravega čustvovanja F.E.E.L.™ je plod 28-letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Metoda sledi modrosti Alberta Einsteina, ki je rekel: “Če nečesa niste sposobni razložiti na popolnoma preprost način, potem tega ne razumete dovolj dobro.”

Zaključila sem šestletno šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa (body-mind psychology) na šoli Barbara Brennan School of Healing, kjer sem se specializirala za osebni in skupinski čustveni proces. Svoje znanje združevanja poslovne in osebne uspešnosti redno nadgrajujem pri priznanih mednarodnih mentorjih.

Osebno sem šla skozi resno krizo, ko je razpadel moj zakon. Bila sem psihično, fizično in finančno na tleh in skoraj izgubila hčerkico. Skozi krizo sem dojela pomembnost tega, da se čustveno ozdravimo, okrepimo in sledimo svojemu notranjemu vodstvu. Danes sem predana mentorica tisočim študentom in diplomantom. Z velikim veseljem in srečo vas spremljam, ko kreirate lepe odnose ter dosegate osebne in poslovne sanje, srečo in izpolnjenost.

O Janji

Moje ime je Janja Urbančič, diplomirala sem na F.E.E.L.™ Leadership Advance programu in trenutno vodim individualne ure ter skupaj z dr. Špelco Morojna tudi več programov v F.E.E.L.™ Akademiji

V Sloveniji sem skorajda sinonim za sočutno starševstvo. V letu 2019 sem ustanovila Sočutno akademijo in pomagala več kot 1000 posameznikom in družinam na poti iskanja zdravih odnosov in sočutnega povezovanja

Sodelovala sem z mnogimi strokovnjaki na področju osebne rasti in starševstva, med drugimi s Tomislavom Kuljišem, danskim učiteljem čuječnosti Ericom Van den Brinkom, Leonido in Albertom Mrgole, Vesno Juvan, Ano Bešter Bertoncelj…

Najbolj izpolnjujoč uspeh je zame še vedno na osebnem področju, v 20 letnem odnosu s partnerjem, s katerim sva šla skozi globoke procese celjenja in seveda odnos z otroki, ki je bil glavni povod za trenutno delo

Sama sem največje premike naredila s pristopi, (ki postavljajo tudi temelj za moje delo) ki temeljijo na telesu, čustvih in delu z energijo

Moja poglobljenost v tematiko in področje starševstva, sočutnega pristopa, ki išče optimalno ravnovesje med potrebami starša in otroka in skupaj z bogatimi osebnimi izkušnjami (več kot 20 letnega dela na sebi), so navdih za mnoge družine in posameznike

Dobrodošli in hvala za vaše zaupanje!

Obljubiva vam, da bo to dragoceno potovanje, zdravljenje, čutenje in ustvarjanje novega življenja, ki vam bo spremenilo življenje.

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupava v vaš uspeh!

vaši

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.