dr. špelca morojna

Jeza, nemoč in izgorelost

umetnost in lepota čutenja
video 1

Jeza in partnerstvo

video 2

Jeza in starševstvo

Utrujenost in izgorelost

video 4

Korona, naša učiteljica

F.E.E.L. & Manifest

online – homestudy program

F.E.E.L. & MANIFEST je on-line program, ki ga vodim Špelca. V njem vzljubiš svoja čustva in tvoje čutenje dobi smisel in lepoto.

Poleg tega dobiš izjemne rezultate, saj vse težave obrneš v vir svoje največje moči, zadovoljstva in povezanosti z ljudmi okoli tebe.

Prebudiš svojo najboljšo energijo, kvalitete in svoje najboljše, a še skrite lastnosti. Manifestiraš, kar si želiš. Živiš svobodo in poslanstvo.

V F.E.E.L. & Manifest dobite:
 
  • 6 posnetih modulov
  • Vaje, vodene meditacije, vprašanja za poglobljeno samospoznavanje
  • Vstopnico za 4-urno delavnico F.E.E.L. Praktikum
  • Vstopnico za 4-dnevni zaključni intenziv F.E.E.L. YOUR LIFE 2022

Pustite mi komentar ali mi zastavite vprašanje …

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.