Feel Your Life


Kako si dovoliti srčne želje

avgust2014… oz. kje denar omejuje to, kar si resnično želite?

Ni slučajno, da je tabu tema št. 1 na svetu denar. Ljudje uradno lažje govorimo o svojem seksualnem življenju kot o tem, koliko denarja pretočimo skozi svoje roke. Gotovo ste bili tudi vi vzgojeni, da ne smete ljudi vprašati po denarju ali da ne smete povedati, koliko je stalo darilo. To dokazuje samo eno stvar – da je denar izjemno močna energija, od katere se bomo očitno še dolgo učili.

A denar si želi, da bi ga ljudje dojeli kot služabnika. Da bi ljudje dojeli, da je denar tukaj zato, da nam pomaga, omogoči in služi….pa mi?

Največkrat ga dojemamo kot avtoriteto, nadzornika, predvsem pa kot omejevalca našega življenja.

Kolikokrat slišim “Tega si ne morem privoščiti…”, tolikokrat, da me že boli srce. To je postala himna marsikoga, ki je za svoje sprejel to prepričanje, in ga vestno in zvesto prenaša na naslednjo generacijo.

Če bi vas zdaj vprašala, kaj si želite, bi se vam zasvetile oči. Znali bi našteti svoj seznam tega, česar denar ne more kupiti – ljubezen, mir, zdravje – in seveda lep seznamček tega, kar denar lahko omogoči. Svoboda, neodvisnost, počitnice, ljubi domek, opremo zanj, jeklenega konjička, izobraževanje…

Ampak “ne morem si privoščiti” je tako močno vgrajen, da že v kali zatre prevelike želje. “Meni to ni tako zelo pomembno”, slišim in vprašajte se, če je res, ali pa je samo poskus, da ne bi občutili krika vaše duše, ki vam skuša odvzeti omejitve, ki ste si jih zadali.

Kajti ne gre za to, da boste srečnejši, ko boste imeli vse materialno s spiska svojih želja. Gre za to, kdo boste postali, ko boste dojeli, da si omejitve postavljate sami. In te omejitve vam velikokrat dobesedno kradejo življenje.

Res je, ko greš v življenje na polno, se spočetka počutiš …, hm, kako naj to poimenujem? Spočetka se počutiš osamljeno, izgubljeno, negotovo in velikokrat se vprašaš, ali je to res prava odločitev. Hodiš dva koraka naprej in enega nazaj.

Dokler ne dojameš plesa energij, ki te tako preizkušajo in jačajo. Dokler ne dojameš, da lahko stopiš na polno v svoje želje in si dovoliš ŽELETI, ker le tako bo svet napredoval in se dvignil v svoji vibraciji.

Zato naj bo danes moje povabilo za vas, da prevetrite svoja prepričanja o denarju. Kaj si lahko privoščite in zakaj ste si postavili omejitve?

Povabim vas, da “ne morem si privoščiti” zamenjate z “kako si lahko privoščim?”

Če ste pripravljeni narediti, kar bo narekoval odgovor, si boste lahko privoščili vse s svojega spiska.

In samo še zadnji olajševalni namig: “pripravljeni narediti vse” ne pomeni več dela. Ne pomeni odpovedi. Pomeni pa korak v smeri temeljne resnice o tem, kdo vi kot brezmejno bitje ste. Pomeni sprostitev energije in zaživeti na polno!

Ste za?

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.