dr. špelca morojna
janja urbančič
BREZPLAČNE on-line F.E.E.L. delavnice

Marčna F.E.E.L. revolucija

1.

PRELAGANJE IN PREVZEMANJE ODGOVORNOSTI V PARTNERSTVU

 

Kdo je v partnerstvu odgovoren za kaj, kdaj moram jaz prevzeti odgovornost zase in kdaj moram prepusti partnerju, da sam uredi svoje (čustvene) težave? Kaj se zgodi, če prevzemam preveč odgovornosti v odnosu? Kako ravnati, če me partner obtožuje, da sem vsega kriv-a jaz? Kaj moram še jaz predelati pri sebi, vse sem že naredil-a, partner pa me še kar žali?

2.

VAS AVTORITETA SPRAVLJA OB ŽIVCE?

 

Besen-a sem! Sistem, šefi, vlada, politiki, starši, partner … Dovolj je bilo!
Kako stopiti v svojo moč in se upreti nezdravi avtoriteti? Kako lahko svobodno kreiram svoje življenje? Kaj še moram spoznati, okrepiti, predelati pri sebi, da to lahko naredim?

3.

KAKO IZ ZAČARANEGA KROGA VEDNO ISTIH KONFLIKTOV?

 

Pa saj sva se zmen’la! Spet ista pesem. Nič ni drugače, kot je bilo. Že tolikokrat si rekel, da se boš spremenil, pa nič. Se vedno znova zapleteta v iste konflikte ali vzorce in ne znata ven iz tega? Se dogovorita neke stvari, ki držijo samo nekaj dni, potem pa je vse po starem? Iščeta pot ven in obupavata, ker tako zelo boli, ko oba odreagirata drugače kot bi si želela?

4.

KAKO POMAGATI NAJSTNIKU

 

Vaš najstniški otrok se kar naenkrat zapira v svojo sobo in se izogiba stiku z vami. Občutek imate, da ga nekaj muči pa ne želi govoriti z vami. Postaja nemiren, v šoli je popustil, veliko spi. Morda celo pove, da ga je strah, da čuti tesnobo in velikokrat ne zmore slediti vsem obveznostim, ki so pred njim. Vi pa mu ne znate pomagati. Skrbi vas, sprašujete se, koliko tega vedenja pripada normalnemu najstništvu in koliko to vedenje kaže na to, da najstnik potrebuje pomoč.

F.E.E.L. spreminja življenja

O procesu za čutenje, zdravljenje in manifestacijo F.E.E.L.

F.E.E.L. je naravni proces za čutenje, zdravljenje in manifestacijo, ki daje zares revolucionarne rezultate. Z njim boste pozdravili svoje čustvene rane in sčasoma F.E.E.L. tudi zaživeli v svojem vsakdanjem življenju.

F.E.E.L. ni nekaj, kar bi morali posebej izvajati, ampak je najbolj učinkovit, če ga sprejmete kot način življenja.

Je tako kot osebna higiena. Vsak dan se stuširate in si umijete zobe. Pred 500 leti tega niso počeli in so zato zbolevali in umirali. Dokler niso ugotovili, da je osebna higiena nekaj, kar je treba živeti in ne le opraviti enkrat letno.

F.E.E.L. je naravni proces čustvene transformacije, ki poteka tako:

Najprej se odločim za občutenje. Nato občutke najdem v telesu. Moja naravna potreba je, da jih izrazim in jim pomagam do tega, da najdejo pot skozi moje telo. Ko se občutki  v pretočijo oz. prečutijo, se energija v meni spremeni in naenkrat sebe, situacijo ali druge ljudi čutim, vidim, razumem in doživljam na čisto novem nivoju.

Na kratko:
F – feel – odločim se za občutenje.
E – embody – poiščem v telesu, utelesim.
E – express – izrazim.
L – let go – spustim oz. počakam, da čustvo “spusti”.

F.E.E.L. je najbolj neposredna in zato učinkovita pot, da začutite, prečutite, odčutite in ozdravite svoje občutke ter nato manifestirate svojo novo realnost.

Najina želja je, da vas ta predavanja vzpodbudijo, da boste F.E.E.L. vadili in se tako zares naučili živeti. Zagotavljava vam, da bo vaše življenje popolnoma prenovljeno. Po eni strani se boste bolj prepuščali, po drugi strani pa boste trdneje za volanom kot kadarkoli. Čaka vas vznemirljivo potovanje, kjer bo vsak trenutek puščal globok pečat v tapiseriji vaše duše.

mama,
kreatorka,
podjetnica
zaupam
vase in
v življenje

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupava v vaš uspeh!

 

Vajini

X

Prijavite se na BREZPLAČNE
on-line F.E.E.L. delavnice
Marčna F.E.E.L. revolucija

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.