dr. špelca morojna
janja urbančič

F.E.E.L.™ je za vas, če

1.

IŠČETE POT DO: “UŠČIPNI ME PROSIM, JE TO MOJE ŽIVLJENJE?”

Želite svoj način življenja in čustvovanja dvigniti na višji nivo, kjer so mir, čustvena moč in stabilnost prisotni tudi v kaotičnih trenutkih in samozavestno kreirate življenje, ki si ga želite.

2.

ŽELITE ŽIVETI AVTENTIČNO IN BITI SPREJETI TAKI KOT STE

Ne želite več tlačiti, zanikati ali spregledati svojih občutkov, ampak se jim želite odpreti in izraziti sebe brez strahu, kaj si bodo drugi mislili. Dovolj prilagajanja svoje resnice (pri naslednji družinski večerji vam bo obraz žarel od sreče — ne od sramu).

3.

STE STARŠI, KI NOČETE NADALJEVATI  UNIČEVALNIH DRUŽINSKIH VZORCEV

V družini si z otroki želite zdravih odnosov in povezanosti namesto preživelih vzgojnih pristopov, ki v vašem primeru (itak) ne delujejo.

4.

UJETI STE V TRMASTIH PROBLEMIH, KNJIGE, DELAVNICE IN ČLANKI PA NE POMAGAJO VEČ

Kljub prebranim knjigam, mnogim delavnicam in delu na sebi vaš najbolj trmast vzorec, problem, prepreka,… še kar vztraja, vam izčrpava življenjsko energijo in preprečuje, da bi zaživeli polno, uresničili svoje poslanstvo in sproščeno uživali življenje.

5.

NOČETE VEČ TRPETI S SVOJIMI ČUSTVI – KAKO SE Z NJIMI SPOPRIJATELJITI?

Želite si svobodo in moč, ki jo prinašata čustvena pismenost in zdravo čustvovanje.
Pa nekako ne znate s čustvi (ker nas v šoli ne učijo in večina doma žal ni imela vzora). To bo kmalu preteklost: čustva bodo postala vaši najboljši vodniki!

6.

NE MORETE VEČ ZANIKATI: TEŽAVE V ODNOSIH VAM GRENIJO VSAKDAN

Doma ali v vaših poslovnih odnosih na dan prihajajo “okostnjaki iz omare” oz. težave, ki so bile do sedaj morda uspešno potuhnjene. Vi pa si želite harmonične odnose, povezanost, iskrenost, sodelovanje, pristnost… in globino. (In za to, ste pripravljeni narediti svoj del)

Kolikokrat so vas čustva stala povezanih odnosov, profesionalnih rezultatov, notranjega miru in samozavesti?

… mhm…

Naj uganem!

Verjetno je teh trenutkov toliko, da so skoraj normalni. Tako sem se počutila sama dobro polovico svojega življenja (in tako se je včasih počutilo več tisoč študentov v F.E.E.L.™ Izobraževalnem sistemu).

Danes, po več kot 28 letih raziskovanja osebnega razvoja in študija, sem prepričana v eno stvar👇

Čustveno zdravje je TEMELJ za vse ostale uspehe in radosti v življenju.

Zato smo za vas pripravili mini predpoletni festival “Nova era: ČUSTVENA INTELIGENCA”, ki vam nudi:

👉 Dostop do BREZPLAČNE video serije F.E.E.L.™ – kraljevska veščina čustvene inteligence

👉 Udeležbo na BREZPLAČNI spletni konferenci Nova era: ČUSTVENA INTELIGENCA

👉 Ekskluzivno 4 urno delavnico “Prebudite se skozi čustva”, ki bo potekala V ŽIVO, po dostopni / simbolični ceni

Po udeležbi na mini festivalu “Nova era: ČUSTVENA INTELIGENCA” boste:

•  Dojeli pomen Einsteinovega stavka: “Problema ni mogoče razrešiti z isto zavestjo, ki je problem ustvarila”

•  Dobili vpogled v temeljne principe zdravega čustvovanja, ki je vse kaj drugega kot čustvena drama — obratno, čustva so vaši vodniki in neusahljiv vir energije za povezovanje in kreativnost!

•  Razumeli delovanje in vlogo čustev pri: zdravljenju preteklosti, umetnosti čutenja sedanjosti in moči za izbiro prihodnosti

•  Opustili strah pred svojimi čustvi in prepoznali njihov resnični pomen za vašo rast skupaj s težkimi spremembami (selitve, menjava službe… razhod v partnerstvu)

•  Med lansiranjem vaše nove kampanje uporabili proces F.E.E.L.™ in se spoznavali z novim pristopom k stresu – kako dovoliti čustvom, da vas peljejo skozi problem in sprostijo vašo življenjsko energijo (namesto, da vas izžamejo, kot krpo)?

•  Zaupali, da so preboji na kateremkoli področju življenja MOŽNI: povsod, kjer se čutite ujete ali stagnirane, vam proces F.E.E.L.™ omogoči učinkovit preboj naprej (ne morete združiti in povezati vašega teama? Vam družinski odnosi jemljejo spanec in notranji mir? Se skrčite vsakič, ko vstopite v sobo polno ljudi?)

•  Vodili vaš team s popolnoma novim pristopom, osredotočenim na povezovanje članov ekipe in tako potencirali sposobnosti, ki jih imajo združeni talenti!

Glavna kompetenca prihodnosti: čustvena inteligenca

Dobro… poglejmo si, kaj dobite v…

BREZPLAČNI VIDEO SERIJI “F.E.E.L.™ – kraljevska veščina čustvene inteligence”.

Prejmete takojšen dostop do 4-ih videov, ki vas peljejo skozi resnične zgodbe iz 4-ih življenjskih področij:

1.

“Uščipni me, je to res moje življenje?” — Turbolence in konflikti v partnerstvu

Kako lahko čustvena inteligenca popolnoma prenovi (in večkrat reši iz ruševin) razpadle in krhke partnerske odnose? Kako vas intenzivna in težka čustva lahko bolj povežejo… namesto oddaljijo?

Odnos moškega do čustev in kako mu je povezovanje s svojimi čustvi omogočilo lepši, izpolnjujoč in intimno bogat odnos s svojo partnerko.

2.

“Moški in čustva = power couple” — Zakaj bi se moški povezoval s čustvi?

3.

“Najstnica mi je rekla budalo!”— Starševstvo, čustva in najstniki

Kaj zdravo čustvovanje naredi za vaša leta starševstva in kako lahko z otrokom ohranite lep, povezan odnos tudi, ko se začnejo najstniške drame.

Kaj narediti, ko občutek poslanstva za vas ne obstaja? Kakšno vlogo imajo čustva v vašem življenju, ko ne najdete svojega mesta v družbi in ko vam služba spije vso energijo… in “prežalujete” vsakih novih 8 ur na delovnem mestu?

4.

“Prebudite se skozi čustva!” — Kako s čustvi do občutka poslanstva?

In kaj dobite v:

BREZPLAČNI spletni konferenci Nova era: ČUSTVENA INTELIGENCA

Spletna konferenca bo razblinila en mit za drugim (o čustvih) in vas opolnomočila, na način, ki vam še ni bil poznan.

1.

ČUSTVENA INTELIGENCA IN DRUŽINA

KDAJ? Ponedeljek, 5.6.

KJE? FB Live

KAJ?

Kako vam vaša čustvena inteligenca pomaga navigirati skozi težavne družinske odnose + ohraniti povezanost sredi konfliktov + ohraniti notranji mir, tudi ko se “trigirajo” uničevalni družinski vzorci (ja, tisti, ki se jih tako trudite rešiti, pa se vrnejo ob vsakem družinskem kosilu s starši)

KAJ?

Vloga čustvene inteligence v Leadershipu in VSE KAR ZAMUJATE, če jo ignorirate.
Program Leadership je napredni program v F.E.E.L.™ Izobraževalnem sistemu in se osredotoča na povsem novo moč čustvene inteligence za vodenje: moč ustvarjanja povezanosti med člani vaše ekipe.

2.

ČUSTVENA INTELIGENCA IN LEADERSHIP

KDAJ? Četrtek, 8.6.

KJE? FB Live

1.

ČUSTVENA INTELIGENCA ZAME

KDAJ? Sreda, 14.6.

KJE? FB Live

KAJ?

Naredite konec strahu pred lastnimi čustvi in uporabite svoja čustva kot vaše najboljše vodnike – paraliza ali zamrznitev v kritičnih situacijah, občutek majhnosti in nevrednosti… pot ven GRE SKOZI ČUSTVA.
F.E.E.L.™ vam bo na preprost način pomagal postati visoko čustveno pismena oseba. Ni prav seksi izraz, ampak verjemite… življenje s F.E.E.L. ™ je sočno izpolnjujoče!

F.E.E.L.™ spreminja življenja

Utopila bi ga v žlici vode in kako s F.E.E.L. najti povezanost

Ekskluzivna delavnica v ŽIVO

Delavnica za vse, ki ne veste kako in kam s svojo jezo. Ali izbruhnete in prizadenete druge ali pa jezo potlačite in prizadenete ter škodujete sebi. Ne en, ne drug način nista zdrava in konstruktivna.

• Kako pa izraziti jezo na zdrav način?
• Kdaj je jeza pristna jeza in kdaj čustvena reakcija?
• In čemu sploh služi jeza?

Odgovore na ta vprašanja bomo v teoriji in praksi iskali na tej čudoviti 4-urni delavnici.

KDAJ?

17.6.

KJE?

Kraj še ni določen (in je odvisen od števila prijav).

Zagotovite si svoje mesto na tej neponovljivi delavnici s klikom spodaj in morda boste kmalu tudi vi tisti… opolnomočeni posamezniki, ki so postali lastniki svojih čustev in začeli ustvarjati izpolnjujoče življenje in povezane odnose.

O Špelci

Moje ime je dr. Špelca Morojna, sem mama 3 skoraj odraslih otrok, partnerica čudovitemu partnerju, zaljubljenka v naravo, uspešna podjetnica, trdno na tleh, polna energije in neusahljiv vir idej.

Sem pisateljica, predavateljica, terapevtka in kreatorka procesa F.E.E.L.™ ter ustanoviteljica F.E.E.L.™ Izobraževalnega sistema.

Napisala sem 3 knjige (s četrto na poti), od tega uspešnico POMAGAJTE NAJSTNIKU (in drugim ljudem okoli sebe) izraziti jezo, ki je več tisočim staršem pomagala vzpostaviti zdrav odnos s svojo jezo in povezan odnos z otroki.

Proces zdravega čustvovanja F.E.E.L.™ je plod 28-letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Metoda sledi modrosti Alberta Einsteina, ki je rekel: “Če nečesa niste sposobni razložiti na popolnoma preprost način, potem tega ne razumete dovolj dobro.”

Zaključila sem šestletno šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa (body-mind psychology) na šoli Barbara Brennan School of Healing, kjer sem se specializirala za osebni in skupinski čustveni proces. Svoje znanje združevanja poslovne in osebne uspešnosti redno nadgrajujem pri priznanih mednarodnih mentorjih.

Osebno sem šla skozi resno krizo, ko je razpadel moj zakon. Bila sem psihično, fizično in finančno na tleh in skoraj izgubila hčerkico. Skozi krizo sem dojela pomembnost tega, da se čustveno ozdravimo, okrepimo in sledimo svojemu notranjemu vodstvu. Danes sem predana mentorica tisočim študentom in diplomantom. Z velikim veseljem in srečo vas spremljam, ko kreirate lepe odnose ter dosegate osebne in poslovne sanje, srečo in izpolnjenost.

O Janji

Moje ime je Janja Urbančič, diplomirala sem na F.E.E.L.™ Leadership Advance programu in trenutno vodim individualne ure ter skupaj z dr. Špelco Morojna tudi več programov v F.E.E.L.™ Akademiji

V Sloveniji sem skorajda sinonim za sočutno starševstvo. V letu 2019 sem ustanovila Sočutno akademijo in pomagala več kot 1000 posameznikom in družinam na poti iskanja zdravih odnosov in sočutnega povezovanja

Sodelovala sem z mnogimi strokovnjaki na področju osebne rasti in starševstva, med drugimi s Tomislavom Kuljišem, danskim učiteljem čuječnosti Ericom Van den Brinkom, Leonido in Albertom Mrgole, Vesno Juvan, Ano Bešter Bertoncelj…

Najbolj izpolnjujoč uspeh je zame še vedno na osebnem področju, v 20 letnem odnosu s partnerjem, s katerim sva šla skozi globoke procese celjenja in seveda odnos z otroki, ki je bil glavni povod za trenutno delo

Sama sem največje premike naredila s pristopi, (ki postavljajo tudi temelj za moje delo) ki temeljijo na telesu, čustvih in delu z energijo

Moja poglobljenost v tematiko in področje starševstva, sočutnega pristopa, ki išče optimalno ravnovesje med potrebami starša in otroka in skupaj z bogatimi osebnimi izkušnjami (več kot 20 letnega dela na sebi), so navdih za mnoge družine in posameznike

X

Brezplačna prijava na:

Nova era: ČUSTVENA INTELIGENCA

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.