Feel Your Life

Pa ne že spet čustva … [zdravljenje čustvenih ran in sanje]

V teh dneh sem ponovno prebrala dve knjigi velikih zdravilcev, tokrat o tem, kako sta si pomagala s skrivnostmi aboridžinskega zdravljenja. 

Ne samo, da pot čudovito opisuje resnično preobrazbo, ki gre skozi 5 osnov, med katerimi je obvezno čutenje (in bi tega najraje zahodnjaki kar izpustili in se posvetili samo spreminjanju prepričanj ali čemu lažjemu in bolj intelektualnemu), postalo mi je (še bolj) jasno, da se velike zgodbe enostavno napišejo skozi tesne tunele in močne preizkušnje.

Sama si preobrazbo predstavljam dokaj plastično in živo.

Ko se tvoja svetloba širi, osvetli dele tvoje duše, ki so bili prej v temi.

Tam se nahaja cel kup vzorcev, programov, spominov, in seveda z njimi tudi čustev, ki jih ne bi radi nikoli več pogledali ali doživeli. A zamrznjeno čustvo je energija, ki ti ni na voljo. Če želiš uresničiti sanje, moraš imeti dovolj energije in zamrznjena čustva je potrebno sprostiti.

Dovolj teorije, naj vam povem praktični primer.

Organiziram svoj najbolj “mejni” program. Investicija je signifikantna, kot vas je več kot 300, ki ste program pogledali, že opazilo.

Je to za marsikoga preboj?

Zagotovo. Zato vas bom povabila v zakulisje.

Ker vem, da s cenami, ki nas peljejo na rob, naredim zares prebojne korake. Z mlačnostjo dosežeš mlačne rezultate, to nisem jaz. Jaz sem za strast.

Rada bi vam zaupala zgodbico oz. spomin, ki mi je ob pripravi tega izjemno transformativnega inteziva sprožil močna, močna zamrznjena čustva.

Zakaj?

Ker vem, da imate tudi vi svojo zgodbico, ki potrebuje zdravljenje in ne bo šlo drugače, kot da se je ljubeče dotaknete.

Ko sem bila stara kakih 14 let, sva s sestro zbrali vse svoje prihranke in šli peš v mesto, da bi kupili glasbene plošče – ja, takrat smo imeli še plošče :-)!

Peš sva hodili kakšnih 15 minut in tik pred trgovino sem preverila, ali imam še denarnico v žepu. Ni je bilo! Šok! Prihranke obeh sem izgubila, v denarnici ni bilo dokumentov ali česa, kako bi me najditelj lahko našel (če bi me seveda hotel poiskati).

Še danes natačno vidim to denarnico.

Pot domov je bila grozna. Nisem vedela, kaj se bo zgodilo, ali bom ponovno tepena ali bom morda imela srečo. Takega stresa ne privoščim nikomur!

Zvečer je udarilo na plano.

Bila sem že v postelji, ko so k meni prihrumeli starši in me obsodili, da sem denar ukradla! Ukradla, jaz? Niti slučajno ne bi mogla vzeti denarja svoji sestri.

Nisem imela ničesar, kako bi lahko dokazala. Samo jokala sem lahko, bila sem popolnoma nemočna. Naslednji dan sem dala v časopis oglas – ja, samo časopisne oglase smo imeli takrat :-), da prosim najditelja, da mi vrne denar. Seveda ga nisem dobila.

To nezaupanje tistih, ki naj bi me imeli najraje na svetu, me je tako zelo prizadelo, da sem to izkušnjo globoko zamrznila in se je nisem želela več dotikati.

V procesu priprave intenziva sem končno ozavestila globoko v celice zasidran strah, da me bo kdo obsodil, da kradem denar.

Skozi solze se je strah celil, brez obsojanja sem bolečino delila s svojo mamo, ki me je poslušala, se opravičila in mi zares izjemno pomagala pri celjenju.

Povezali sva se na novem nivoju. Nikogar ne obsojam … res ne, to je ključno. Ključno je čutiti VSA svoja čustva, a brez obsojanja.

Zavedaj se, da dokler ne poceliš, ne moreš naprej. Poceliš pa lahko samo tako, da začutiš bolečino, da ji dovoliš, da odteče iz tebe, da jo nežno, ljubeče oskrbiš in nadomestiš z ljubeznijo do sebe.

Kako to storiš, si poglej tukaj >

Če imaš ob tem blagoslov osebe, ki te je prizadela, je zdravljenje toliko bolj globoko in povezovalno.

Tudi ti imaš svojo zgodbico, zakaj se bojiš večje količine denarja.

Dokler se ne sprosti zavora, tako dolgo te bo držala na mestu. Stopi v svojo svetlobo, ne boj se prvih korakov, ki pomenijo čiščenje teme, ki pomenijo premagovanje upora. Ko si preko območja upora, je nagrada zares neizmerna.

Z ljubeznijo in zaupanjem v pot, ki te vodi v tvoje sanje, ti želim, da se vidiva na mojih transformativnih programih, kjer se tvoje rane ljubeče pocelijo in ti dovolijo, da osvajaš vrhove!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.