Feel Your Life

Ste LEADER? Kako vstopiti v svojo moč?

Vprašanje, ki si ga zastavite večkrat: “Kako vem, kaj je moja naloga, kaj je moje poslanstvo? Včasih se počutim, kot da tavam v temi, izgubljeno, osamljeno, ni rezultatov. A vem, da ne želim po drugi poti, ker je ta pot MOJA. Vem, ker čutim svojo vizijo.” Ko boste resnično, z vsem srcem stopili v svojo moč, boste tudi našli svoje poslanstvo!

So globoka vedenja, ki so nerazložljiva.

Ker jih ne znate (še) jasno razložiti, lahko v vas povzročajo zmedo in strah, temo, morda še ne čisto izoblikovano idejo ali pa strah, ali je ta ideja sploh realna ali samo sanjate, in tudi povsem življenjsko vprašanje: kako lahko od te ideje živim in dobro zaslužim?

Danes bi rada pričela odgrinjati tančico procesa, ki iz vas oblikuje Leaderja.

Vem, beseda je v angleščini in nekdo se bo morda “vtaknil” v to, da bi jo lahko poslovenila. A je ne znam. Niti ne želim. Ker VODITELJ, VODJA ali kaj podobnega zame ne prenaša iste energije kot LEADER. Zato prosim sprejmite, da ste LEADER.

To ne pomeni, da morate stopiti pred množice in jih voditi.

To pomeni, da ste LEADER svoje ideje, svojega projekta, vizije, doprinosa na ta svet. To pomeni, da hodite po poti, ki še ni uhojena, in prej kot prenehate pričakovati gotovost in uhojenost, lažje vam bo.

Kot leader verjetno velikokrat doživljate:

  • ideje in vizije, ki pridejo do vas ponoči ali v trenutkih tišine, in izgleda, kot da so prišle “iz ničesar”;
  • ideje ali vizionarske projekte, ki bodo prinesli spremembo;
  • sanje, kako bi svet lahko bil drugačen, če …

In hkrati, se najbrž večkrat počutite:

  • osamljeni
  • negotovi
  • izgubljeni
  • v temnem tunelu
  • brez energije, ko poskušate biti nekdo, kdor niste
  • brez sogovornika, ki bi vas razumel
  • se hitro obsodite, da “kdo pa ste, da razmišljate tako smelo”.

Vaša rast poteka skozi različne faze in če jih prepoznate, vam bo lažje.

Razvili boste svoj potencial. O tem bom pisala prihodnjič.

Danes pa bi vam rada zaupala zgodbico, kako sem sama spustila samoobsojanje in dojela, da me Univerzum čaka, da vstopim v svojo lidersko vlogo. Ker preprosto vem, da se vam dogaja podobno.

Bilo je v šoli Barbare Brennan, ko smo v enem od zadnjih letnikov dobili nalogo, da izvedemo skupinsko zdravljenje. To smo počeli prvič, naloga pa je bila, da v skupini 6 ljudi izberemo nekoga, ki bo zdravljenje prejel in 5 zdravilcev, izmed zdravilcev pa še Leaderja zdravilcev.

Naša naloga je bila zapreti oči in začutiti klic. Katera vloga ti pripada? Leader je moral dvigniti roko dokler smo še vsi imeli zaprte oči.

Nekaj minut smo dobili, da smo se začutili. Spominjam se svojega monologa: “Ah, ne sili se v ospredje. Saj si vsi želijo biti leaderji. Boš ti prihodnjič, zdaj daj priložnost nekomu drugemu.”

Nato pa ponovno glas srca: “Če si želiš, če v sebi čutiš klic, mu sledi. Če si želiš, dvigni roko.”

Zmagal je glas srca. Dvignila sem roko in pojma nisem imela, koliko rok bo v zraku, ko odprem oči.

Ko smo jih odprli, je bilo v zraku …

MOJA ROKA.

In niti ena več.

Takrat sem dojela. Univerzum ne dela napak.

Če mi je v srce dal željo, potem je moja naloga, da jo poslušam in da ji sledim. Spustila sem predsodek o “boljše, slabše, več, manj” …, vstopila v svojo moč in sprejela, da je to moj način izražanja.

Moji sošolci v skupini, ki so si izbrali vlogo v teamu in seveda tudi tisti, ki je prejel zdravljenje, so bili vsi točno tam, kjer so si želeli biti. Povedali so, da so srečni in veseli, da imajo nekoga, ki je pripravljen vstopiti v vlogo leaderja in se zato lahko posvetijo svojemu deležu. Prav vsak od nas se je počutil, da prispeva.

Dojela sem, da ljudje želimo biti vodeni.

Da sanje, projekt, vizijo enostavno nekdo mora peljati naprej! Tudi sama želim biti vodena, seveda na področjih, kjer spoštujem, da me vodijo ljudje, ki so vstopili v svojo vlogo spoštljivo, s človeško povezanostjo, ljubeznijo in poslanstvom.

Včasih smo Leaderji in včasih vodeni. Lahko smo oboje hkrati. Danes vam polagam na srce: dojemite, da ste Leader svojih sanj! Danes vstopite v to zavedanje!

Po stopnjah, kako se razvija Leader, vas bom peljala prihodnjič. Danes pa samo še prvo povabilo.

PS: Dogodek BODI OBILJE BLED, ki poteka že četrto leto, bo letos posvečen vizionarjem, ki želite postati odlični Leaderji svojih sanj. Prijave na dogodek s fantastičnimi gosti bodo možne kmalu, zaenkrat si zabeležite datum v koledarju, 24. – 27- avgust na Bledu!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.