Feel Your Life

F.E.E.L. Leadership

DOBRODOŠLI

Hej, pa smo spet skupaj!

Res sem vesela in ponosna, da naša F.E.E.L. družina tako raste in se krepi. Navdušena sem, da te zanimajo znanje, strokovnost, predanost in hkrati osebnostna rast najvišje integritete.

Če vstopaš v 1. letnik Leadershipa:

Ker si “zrasel-a” in ker se je povečala tvoja čustvena kapaciteta, ti bo letošnje leto postreglo z novimi znanji, novimi priložnostmi in – brez tega ne gre, a ne – tudi z novimi izzivi. Še dobro, da ti je zdaj že veliko bolj blizu, kako iz zgodbe odstraniti druge ljudi, kako ostati s svojimi čustvi in kako za močna čustva poiskati podporo.

Letos se boš posvetil-a svoji najljubši pasti in veselim se, kakšno darilo ti bo projekt podaril!

✌✌

Če vstopaš v 2. letnik Leadershipa:

Zdaj že bolj veš, kaj te čaka. Lansko leto si sodeloval-a v skupinah, a še nisi vstopal-a v vlogo Leaderja. Letos te čaka prav to. Praksa, kako voditi skupino in hkrati podpora, spremstvo in supervizija.

Ob tem te bo dodatno podprl projekt, ko raziskuješ, kaj pomeni transferenca. Prav veselim se!

Nikoli ne pozabi, neizmerno zaupam v tvoj uspeh!

Vaša,

12.10. – 15.10.2023 – 1. srečanje ACADEMY (Rogla)
25.10.2023 – 1. srečanje MALE SKUPINE
15.11.2023 – 2. srečanje MALE SKUPINE
30.11. – 3.12.2023 – 1. srečanje LEADERSHIP (Rogla)
13.12.2023 – 3. srečanje MALE SKUPINE
11.1. – 14.1.2024 – 2. srečanje ACADEMY (Terme Čatež)
14.2.2024 – 4. srečanje MALE SKUPINE
13.3.2024 – 5. srečanje MALE SKUPINE
21.3. – 24.3.2024 – 2. srečanje LEADERSHIP (Terme Čatež)
10.4.2024 – 6. srečanje MALE SKUPINE
8.5.2024 – 7. srečanje MALE SKUPINE
17.5. – 20.5.2024 – 3. srečanje ACADEMY (Debeli rtič)

V kolikor imaš vprašanja ali željo tehnične narave, ti je vedno na voljo naša ekipa, ki skrbi za to, da se v programih odlično počutiš!

Piši nam na hello@feel-yourlife.com.

Z veseljem ti bomo pomagali!

Predstavitev vsebine in projektov v F.E.E.L. Academy, F.E.E.L. Leadership in F.E.E.L. Leadership Advanced.

Srečanja F.E.E.L. ACADEMY

F.E.E.L. in moj odnos do sebe – postanite samozavestni in dvignite lastno vrednost

Kaj stoji med mojo naravno samozavestjo in ljubeznijo do sebe? Kdo sem v resnici, kako kreiram svoje življenje in kakšen odnos do sebe želim?

DOVOLIM si biti najboljša različica sebe, samozavesten-a in z zavedanjem lastne vrednosti.

V prvem srečanju se bomo posvetili našemu odnosu do sebe.

Naučili se bomo vzljubiti darila bolečine, jih ozdraviti in zasijati v naravni, zdravi samozavesti in ljubezni do sebe. Prevzeli bomo odgovornost in lastništvo nad svojimi čustvi in občutki in jih sprejeli kot svoje najboljše vodnike.

Sodelovali bomo s svojim telesom, in se naučili spuščati vse, kar nam ne služi več.

Naš cilj je živeti iz srca, z občutki, polno, živo in s popolnim občutkom poslanstva. Začutili boste življenjsko silo, svobodo in vitalnost kot še nikoli, in ta občutek pripeljali v svoje življenje na vseh področjih.

Prvo srečanje ustvarja temelje za ves osebni razvoj, za lepe odnose, za občutek svobode in notranje moči ter seveda obilja, ki ga želite kreirati.

Priprava na srečanje: poslušaj 1. in 2. modul online tečaja F.E.E.L. YOUR LIFE. Module najdeš malo nižje v učilnici v rubriki PRIPRAVA NA SREČANJA.

 

F.E.E.L. in odnosi – živite samo v zdravih in izpolnjujočih odnosih

Kako vzpostaviti spoštljive in zadovoljujoče odnose?

Ko razrešimo svoje notranje ovire, se tudi zunanji odnosi (ki nam kažejo ogledala) čudežno razrešijo. Včasih moramo samo postaviti trdno mejo (v sebi) in se izraziti na način, ki ne obtožuje niti drugega, niti ne prevzemamo krivde sami.

V tem srečanju boste odkrivali skrivnosti, ki vam bodo čudežno spremenile vaše odnose. Dojeli boste razliko med splošno veljavnim “izražanjem” in izražanjem sebe v odnosu z drugimi. Če v celotni F.E.E.L. Akademiji osvojite samo to, bo vaše življenje za zmeraj spremenjeno na visoko vibracijo.

Drugih ne morete spreminjati, lahko pa jim z zgledom pokažete, kako lahko tudi oni živijo lepše odnose. S spremembo odnosa do sebe boste spremenili tudi odnose z ljudmi v svoji okolici!

Drugo srečanje gradi na temeljih in nadaljuje ustvarjanja svobode in notranje moči ter seveda obilja, ki ga želite kreirati.

Priprava na srečanje: poslušaj 3. modul online tečaja F.E.E.L. YOUR LIFE. Module najdeš malo nižje v učilnici v rubriki PRIPRAVA NA SREČANJA.

 

F.E.E.L. in avtoriteta – sprejemajte samo odločitve, ki so najboljše za vas

Kako sprejeti odgovornost za svoje življenje?

Včasih enostavno in očitno, spet drugič pa je nekoliko težje. Vaša notranja avtoriteta je tista, ki vas vodi skozi življenje in viharne situacije.

Kaj storiti takrat, ko nam okolica odseva naše notranje ovire, ki jih nismo pripravljeni videti? Kako sprejeti resnično avtentične odločitve?

Kako vedeti, kaj je najboljše za nas v danem trenutku in kako resnično prisluhniti sebi (in se slišati)?

V tem srečanju boste odkrili svojo notranjo moč, ki vam pomaga, da v pravem trenutku sprejmete pravo odločitev in si dovolite vstopiti v svojo notranjo avtoriteto!

Tretje srečanje zaokroži letno potovanje s sprejemanjem odgovornosti, vam podari neizmerno svobodo, notranjo moč ter obilje, ki ga ustvarite po svoji notranji resnici.

Priprava na srečanje: poslušaj 4. modul online tečaja F.E.E.L. YOUR LIFE. Module najdeš malo nižje v učilnici v rubriki PRIPRAVA NA SREČANJA.

Priprava na srečanja F.E.E.L. ACADEMY

V programu F.E.E.L. YOUR LIFE se bomo naučili svoja čustva občutiti in ne več tlačiti. Poslušali in jih sprejeli jih bomo kot svoje najboljše vodnike in svoje najboljše prijatelje.

Stopili bomo na pot ultimativnega obilja. Kaj to pomeni? To pomeni, da boste najprej kreirali ljubeč odnos do sebe. Saj veste, v odnosu do sebe se vse začne in tudi vse konča. Nadaljevali bomo z odnosom do drugih, razbili mit o avtoritetah in si kreairali obilje.

* * *

Pred srečanjem poslušaj Mp3 posnetke in odgovori na vprašanja za poglobitev. Zapiši si kakšen vpliv ima besedilo in energija povedanega nate.

  • Pred 1. srečanjem: Modul 1: F.E.E.L. IN ZAKON PRIVLAČNOSTI in Modul 2: F.E.E.L. IN ODNOS DO SEBE
  • Pred 2. srečanjem: Modul 3: F.E.E.L. IN ODNOSI
  • Pred 3. srečanjem: Modul 4: F.E.E.L. IN AVTORITETA
1. del

V 1. modulu bomo govorili o tem, kako privabljamo situacije v katerih se sproži popolnoma enaka energija, kot je energija našega zamrznjenega čustva iz preteklosti in kako nam te situacije pravzaprav omogočajo, da odčutimo svoja zamrznjena čustva.

2. del

Z metodo F.E.E.L. se bomo naučili odčutiti stara, zamrznjena čustva iz preteklosti in tudi kako odčutiti sprotna čustva, da se ne bodo nalagala v našem telesu.

1. del

Govorili bomo o štirih temeljih, ki so potrebni za gradnjo zdravega in ljubečega odnosa do sebe. To so ljubezen do sebe, samospoštovanje, zaupanje in intuicija.

2. del

V drugem delu bomo govorili predvsem o ljubezni do sebe. Ker je to tako pomembna tema si zasluži svoj video.

3. del – 1. vaja

Z vajo vam bom na primeru pokazala kako uporabljati F.E.E.L., da ustvarite kar želite. Pomagala vam bom pri raziskovanju vaše osebne želje ter pri tem, da aktivirate potrebno energijo za ustvarjanje tega kar si želite.

4. del – 2. vaja

V 2. vaji bomo spoznali, da naše osnovne potrebe prikrivamo s težavami zato, ker imamo neke podzavestne ideje o tem kaj nam bo ta težava zagotovila.

1. del

Spoznali bomo, da so odnosi dragoceni in nenadomestljivi za našo osebnostno rast. Govorili bomo o tem, kaj se v odnosih sploh dogaja in kaj lahko naredimo da bodo naši odnosi vsak dan bolj izpopolnjujoči.

2. del

V 2. delu bomo govorili o petih pasteh v katere lahko pademo v odnosih. To so obtoževanje, vloga žrtve, intelektualiziranje, padanje v zgodbo in izogibanje.

1. del

Avtoriteta je glavna sila, ki vpliva na naše odločanje in posledično naše življenje. Spoznali bomo vrste avtoritete in razliko med notranjo in zunanjo avtoriteto.

2. del

V 2. delu modula se bomo posvetili raziskovanju, zakaj sprejemamo določene odločitve iz pozicije strahu?

Srečanja F.E.E.L. LEADERSHIP

V programu F.E.E.L. LEADERSHIP se posvetimo 8 veščinam, ki oblikujejo tvoje sposobnosti vodenja skupine in facilitiranja skupinskega čustvenega procesa.

Karikirano lahko rečem, da v F.E.E.L. ACADEMY dobro jemo, v F.E.E.L. LEADERSHIP pa se učimo kuhati :-)

Na prvem srečanju  se vedno znova posvetimo dejavniku, ki v dobri skupini izgleda tako samoumeven, a je hkrati zanj potrebno leadersko mojstrstvo – to je povezanost v skupini.

Prvo srečanje – vedno znova – postavlja temelje za celotno leto, za tvoje odnose, za tvoje delovanje in za tvoje celotno življenje. Ko uspeš dojeti, kaj povezanost sploh je, kako jo ustvariti in negovati, se tvoji odnosi in tvoje življenje dobesedno prestavi v novo, lepšo, srečnejšo in bolj harmonično realnost.

Priprava na srečanje: poslušaj predavanje TRIJE STEBRI VODENJA SKUPINSKEGA PROCESA in predavanji POVEZANOST I. in II. del. Predavanja najdeš v rubriki Priprava na srečanja F.E.E.L. Leadership.

Na drugem srečanju nadaljujemo s poglabljanjem veščin in se posebej posvetimo transferenci in avtentičnosti.


V tem tednu študenti 2. letnika predstavijo svoje celoletno delo in poglobljen študij dejavnika, ki najbolj zaznamuje naše nezavedno delovanje – transference.

Skozi vajo, praktikum in proces vsi malce bolj snamemo svoja očala, skozi katera dojemamo realnost.

Drugo srečanje te pelje v pogum, srčnost in ranljivost, s katerimi zmoreš voditi skupinski čustveni proces in odlično funkcionirati v tebi pomembnih skupinah – v ožji in širši družini, poslovno ali prijateljsko.

Priprava na srečanje: poslušaj predavanje TRANSFERENCA I. in II. del. Predavanja najdeš v rubriki Priprava na srečanja F.E.E.L. Leadership.

Priprava na srečanja F.E.E.L. LEADERSHIP

MALE SKUPINE

Delo v F.E.E.L. ACADEMY  zaradi največje učinkovitosti poteka v večih oblikah.

Najmočnejša oblika je zagotovo proces velike skupine, kjer moč združenih posameznikov v skupnem namenu ustvarja čudeže.

V velikansko podporo ti bom tekom šolskega leta tudi delo v mali skupini. Male skupine oblikujemo na 1. srečanju in so stalne tekom celega leta. Tako se vzpostavlja zaupanje in najboljši pogoji za life-simulator.

Male skupine se 1-krat mesečno pod vodstvom F.E.E.L. LEADER-ja (oz. 7 krat v šolskem letu) srečujete on-line. Srečanja potekajo v večernem času na Zoom-u ali Messengerju in trajajo od 18.00 do 20.00 ure. Datumi so zaradi enostavnosti dogovarjanja določeni vnaprej, da si lahko rezerviraš čas zase.

V dogovoru z Leaderjem si lahko vsaka mala skupina datume in uro tudi prilagodi.

Udeležba in točnost sta obvezna, saj so srečanja malih skupin pomemben del programa.

1. srečanje: 25. oktober 2023
2. srečanje: 15. november 2023
3. srečanje: 13. december 2023
4. srečanje: 14. februar 2024
5. srečanje: 13. marec 2024
6. srečanje: 10. april 2024
7. srečanje: 8. maj 2024

INDIVIDUALNE URE

V pripravi

F.E.E.L. VEŠČINE

MEDITACIJE

BONUS 1

Online program DIAMANTNI KROG F.E.E.L. & ODNOSI – od konfliktov do povezanosti

Želim vam predati najbolj dragoceno orodje za vzpostavitev harmonije in povezanosti v odnosih, ki vam bo omogočilo, da vzpostavite ne samo srečo in mir, ampak najbolj močno in trdno bazo, na kateri boste kreirali svoj osebni, poslovni in finančni kvantni premik. Vsakič, ne samo enkrat. Rezultati bodo trajni.

Poslovili se boste od bolečih prepirov, kričanja in izpadov, tihih ali glasnih konfliktov, zamer in osamljenosti, ljubosumja in kritiziranja, bega od odnosov, dolgoročnih nepovezanih odnosov, posledic, kot so nizka samopodoba, nizka samozavest in boleče poslovno in finančno stanje.

V tem modulu bomo spoznali vašo zgodbo, v katero se zapletate v konfliktih. Naredili boste najbolj pomemben korak v svojem življenju – odločili se boste, da se ne boste več zapletali v zgodbo ali konflikt in boste namesto tega na voljo za občutenje. To vas bo osvobodilo in pripravilo na nadaljnje korake.

V tem modulu boste naredili najzahtevnejši korak zahodnega človeka – odpovedali se boste analiziranju, iskanju rešitev z glavo, odpovedali se boste potrebi, da skušate za vsako ceno razumeti, kaj se dogaja ali neskončnemu govorjenju o tem, kaj se vam dogaja.

V tem modulu boste iz svojih misli odstranili drugo osebo in se poglobili samo v svoje gole občutke. Spustili se boste iz glave v telo, dali občutkom čas in prostor, da se razvijejo v vašem telesu.

Ko se odpoveste analizi in iskanju rešitev in ko ste v stiku s telesom in občutki v njem, takrat pridobite kapaciteto, da se izrazite IZ občutka, namesto da govorite O občutkih. Naučili se boste tudi, v katere pasti lahko padete pri iskrenem izražanju in katere neizpolnjene potrebe se v vas sprožijo takrat, ko vas zanese v pasti.

Ker je modul o pristnem izražanju malo daljši, sem ga razdelila na dva dela in v tem 2. delu si bomo pogledali pasti pri iskrenem izražanju in potrebe, ki ležijo pod njim

V tem modulu gremo globlje, zares globoko. Ko si v stiku s svojimi pristnimi občutki in se znaš izražati IZ njih, se boš vprašal-a vprašanje, ki ti bo odprlo povsem novo pot v razumevanju tvojih konfliktov. Odgovor ne bo nujno logičen in bo na površje prinesel zaklade občutkov iz tvojih globin, ki si ga boš dovolil-a, ga nežno in ljubeče oskrbel-a in s tem priče-ai celjenje svoje najgloblje čustvene rane.

V tem modulu boste vadili potrpežljivost in čakanje na Darilo. Ko bo občutek izzvenel, boste zmogli sprejeti ali si podariti to, kar vam manjka: slišanost, videnost, sprejemanje, spoštovanje, veljavo, ljubezen ali pozornost.

Ko tvoj čustven naboj izzveni, ko se je rana pocelila in si sprejel-a Darilo, takrat se z mislimi lahko vrneš h konfliktu, s katerim si potovanje pričel-a. Zdel se ti bo popolnoma drugačen, nanj boš pogledal-a z novimi očmi in z novimi občutki. Ne pričakuj nič manj od čudeža v svojih odnosih (velja tudi za najbolj trmaste in “kritične” primere) in vedi, da si pravkar osvojil-a najbolj pomembno potovanje v odnosih.

Odslej bodo vsi tvoji konflikti samo še Darilo.

BONUS 2

Poletni intenziv F.E.E.L. YOUR LIFE Rogla 2023

Udeležba na 4 dnevnem intezivu F.E.E.L. YOUR LIFE 2023!

Na dogodku skozi F.E.E.L. občutimo svoje lastne ovire do tega, da kreiramo življenje, ki ga želimo. Skupaj kreiramo obilje ljubezni, povezanosti, podpore, harmonije, časa, dela, ki ga imate radi in na koncu seveda tudi denarja.

BONUS 3

Jesenski intenziv TRANSGENERACIJSKO ZDRAVLJENJE 2023

Na BONUS intenzivu se bomo posvetili DARILOM prednikov. To je neizmerno močan zaklad, ki ga boš odkrival-a v dneh na Debelem rtiču.

Čudovito bo, pripravi se na čudež, ki ga nisi nikoli pričakoval-a!

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.