Feel Your Life

Blog zapisi

začuti, ozdravi, manifestiraj

Plujte z izzivi življenja lahkotno in igrivo

Večkrat se lahko zgodi, da se na poti osebne rasti in čustvenega zdravljenja zadenemo v steno. Izgubimo voljo, “ker smo preizkusili že milijon stvari in postali malce utrujeni”. Morda smo pričakovali, da bo vse skupaj lažje, bolj izpopolnjujoče in da bodo “nagrade” bolj pogoste ali izzivov vedno manj.

Naj bo leto 2023 polno smisla!

Še malo in se bo končalo tudi leto 2022. Ob vseh spremembah in dogajanjih po svetu si je popolnoma smiselno podati roko, potrepljati ramo in

Na pomoč, jezim se na otroke!

Ali se najdete v tem?
“Sem kolerik, meni zakuha v milisekundi. Aktivno delam na preventivi, predihavam, se poskusim nacentrirati, ampak vseeno pridejo momenti, ko odreagiram brez ”predhodnih znakov”. Kako si lahko pomagam v teh situacijah? Kako ne reagirati v jezi?”

Sladki glas in zadržana jeza

Prazniki znajo biti kar pestra izkušnja, kajti družine več časa kot običajno preživimo skupaj. Zato verjamem, da vam bo moja današnja zgodbica pomagala razumeti in predvsem postaviti zdrave meje v situacijah, ki vas izčrpavajo.

Ko najbolj potrebujem mir, so otroci najhujši

Če se vaš otrok najbolj nemogoče obnaša takrat, ko bi vi potrebovali mir in umik, ste pred velikansko priložnostjo. Veste, vaš otrok ni nevzgojen, nemogoč in težava ni v tem, da vi ne znate vzgajati ali postavljati meja.

Kaj vidiš v meni dobrega?

…. spet moj najstarejši. Te zgodbice so vedno najbolj juicy :-) Tokrat sem njegovega kritiziranja in profesorjevanja imela zares dovolj. “Pa dobro, a ti kaj

Ne zapuščaj me prosim …

Pred nekaj dnevi sva s sinom na sprehod peljala psa. Nekaj sem ga prosila, da naj dela drugače in se je počutil, da ga totalno

Zakaj najstnik provocira?

Ko se umiri kaos obveznosti, tolikokrat udari na dan vse, kar smo tekom tedna (ali tekom meseca, leta ali kar celega življenja) potlačili. Zato se sobotno jutro,

Prepiri na dopustu?

Čez leto se vam je nabralo toliko stresa, pa še stare vzorce odkrivate … včasih vam je za znoret … in, zdaj, ko je končno nastopil dopust, si tako zaželite, da bi se lahko zjokali na njegovi rami. Da bi vas objel in poslušal in vam nudil tisti občutek varnosti, ki ga tako zelo pogrešate.

Želite dobivati koristne zapise o čustveni ozaveščenosti in novice o F.E.E.L. dogodkih?

prijava na e-novice
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.