Feel Your Life

Splošni pogoji poslovanja

SPLOŠNE DOLOČBE

Spletno mesto feel-yourlife.com (v nadaljevanju: spletno mesto) podjetja Poslovna Boginja, poslovno izobraževanje in druge storitve, d.o.o. (v nadaljevanju: podjetje) je sestavljeno iz različnih strani, ki jih upravlja in so v lasti podjetja. Vse pravice so pridržane, razen če posamezne strani spletnega mesta določajo drugače.

Vaša uporaba spletnega mesta, vključno z odzivom na brezplačne ali plačljive ponudbe na kateri koli spletni strani spletnega mesta, pomeni sprejemanje teh Splošnih pravil poslovanja (v nadaljevanju: splošni pogoji).

Podjetje si pridržuje pravico, da občasno brez posebnega predhodnega opozorila spremeni splošne pogoje.

Splošni pogoji urejajo tudi postopek prijave in odjave na posamezen program, svetovalni paket in dogodek pred izvedbo posameznega programa, svetovalnega paketa in dogodka, varovanje osebnih podatkov in izvedbo programov, svetovalnih paketov in dogodkov.

Splošni pogoji poslovanja podjetja se nanašajo na vse programe, svetovalne pakete in dogodke (seminarje, delavnice, konference in druge dogodke izobraževalne in/ali informativne narave – v nadaljevanju: dogodki) in izobraževalne programe (avdio in video izobraževalne programe, on-line izobraževalne programe, besedila, prosojnice in druga izobraževalna gradiva v kateremkoli formatu – v nadaljevanju: izobraževalni programi), ki jih organizira podjetje.

Splošni pogoji veljajo in se uporabljajo za vse programe, svetovalne pakete in dogodke ter udeležence enako, razen če je v okviru prijave na posamezen program, svetovalni paket in dogodek določeno drugače s strani podjetja.

Splošni pogoji so sestavni del vsake prijavnice na vsak program, svetovalni paket in dogodek, ne glede na obliko prijave na program, svetovalni paket in dogodek (pisno, preko spletne strani, po e-pošti ali na drug način, ki izkazuje osebo in program, svetovalni paket in dogodek, na katerega se je ta oseba prijavila). Vsaka oseba, ki se prijavi na posamezen program, svetovalni paket in dogodek, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejemate Splošne pogoje.

POGOJI UPORABE SPLETNEGA MESTA

Izpolnjevanje obrazcev in objavljanje komentarjev na spletnem mestu je zaželeno ob spoštovanju določenih pravil, sicer vaš vnos ne bo odobren, z neprimernim vedenjem pa si boste onemogočili nadaljnje sodelovanje.

Z uporabo spletnega mesta se zavezujete, da NE BOSTE:

 • obrekovali, grozili, žalili ali kako drugače nesprejemljivo postopali proti drugim uporabnikom spletnega mesta ali podjetju,
  objavljali neprimernih, nezakonitih ali neprimernih tem, imen in informacij;
 • oglaševali ali ponujali prodaje ali nakupa izdelkov ali storitev za katerikoli poslovni namen, razen če so taka sporočila izrecno dovoljena na posamezni strani spletnega mesta;
 • kršili veljavne zakonodaje in predpisov;
 • na kakršen koli način zavestno škodili drugim uporabnikom ali podjetju, ali jih vznemirjali.

Podjetje si pridržuje pravico, da iz baze (mejling liste) podjetja brez predhodnega opozorila odstrani uporabnike, ki grobo kršijo te splošne pogoje.

Vsebine in fotografije, objavljene na spletnem mestu poslovnaboginja.com in drugih povezanih spletnih straneh so last dr. Špelce Morojna ter se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Vsebina, objavljena na teh spletnih straneh, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Pri uporabi vsebine je obvezna navedba vira.

Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu in drugih povezanih spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja dr. Špelce Morojna.

POGOJI SODELOVANJA

Z investicijo v kateri koli informacijski proizvod, program, svetovalni paket, dogodek in izdelek se zavezujete, da boste v opredeljenih rokih opravili dogovorjeno (na primer posredovali določene informacije, nujne za uspešno sodelovanje) oziroma uredili plačilo, zato da bo sodelovanje potekalo brez zapletov, produktivno in v prijetnem vzdušju, in bo vaša celotna izkušnja s podjetjem več kot pozitivna.

Vsi informacijski proizvodi, programi, svetovalni paketi, dogodki in izdelki podjetja se plačajo vnaprej oziroma skladno s pogoji, predstavljenimi na sestanku, telefonskem, Skype ali osebnem, v relevantnem prodajnem pismu oziroma na drugih straneh spletnega mesta.

Navodila za plačilo in rok plačila za posamezen informacijski proizvod, program, svetovalni paket in dogodek ter izdelke objavljene na spletnem mestu (vključno z možnostmi obročnega plačevanja) prejmejo vsi prijavitelji po prijavi na e-poštni naslov, ki so ga navedli na prijavnici.

Investicija v katerikoli informacijski proizvod, program, svetovalni paket, dogodek ter izdelke je zavezujoča in NI VRAČLJIVA. V kolikor obstaja utemeljen razlog, ki ga podjetje presodi kot utemeljenega, da se zaradi kakršnihkoli zadržkov določenega programa, svetovalnega paketa in dogodka niste mogli udeležiti, vam priznamo dobropis v višini celotnega zneska, ki je unovčljiv ob nakupu naslednjega informacijskega proizvoda, programa, svetovalnega paketa, dogodka ali izdelka podjetja. Isto velja za nakup izdelkov podjetja.

ODPOVED ODGOVORNOSTI

Podjetje si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru podjetje denar vrne.

Odpoved s strani stranke je možna le v pisni obliki, posredovani po e-pošti na naslov info@poslovnaboginja.com. Ustnih odpovedi, posredovanih po telefonu, podjetje ne sprejema.

Podjetje ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z uporabniško izkušnjo na spletnem mestu poslovnaboginja.com, niti v zvezi z vsebinami in postopki dela s strankami in komunikacije s prijavljenimi v bazo podjetja.

Na nasvete, ki jih prejmete na spletnem mestu (oziroma prek povezav na druge spletne strani in spletna mesta), v informacijskih proizvodih, plačljivih ali brezplačnih, ali v okviru individualnega ali skupinskega svetovanja, se ne zanašajte v zvezi z osebnimi, zdravstvenimi, finančnimi ali pravnimi odločitvami. V teh primerih se posvetujte z ustreznim strokovnjakom, ki vam bo dal nasvet, primeren za vaš položaj.

OPOZORILO

Vse opisane oblike svetovanja in pomoči ne spadajo pod uradno priznano terapevtsko pomoč ali uradno priznano medicino. Zavedati se morate, da moj princip svetovanja in poučevanja v nobeni obliki ne nadomešča tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje ponujamo osebe, ki smo se izobraževale pri različnih avtorjih in programih širom sveta in želimo svoje znanje in izkušnje deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. Z izvajanjem različnih tehnik vam lahko pomagam le izboljšati kvaliteto življenja in da začnete na življenjske situacije gledati z druge perspektive. Pojem ”svetovanje” se nanaša zgolj na nov pogled situacij in v nobeni meri ne nadomešča fizičnega ali psihološkega zdravljenja. V primeru, da se odločite za svetovanje pri meni, morate v celoti prevzeti popolno odgovornost za to. Če ste v procesu kakršnegakoli zdravljenja in ste v dvomih, če ga lahko dopolnite z mojim svetovanjem, se zato obrnite na vašega zdravnika ali terapevta.

DOBAVNI ROK IZDELKOV

Za izdelke na zalogi je dobavni rok 2 – 4 delovne dni.

POŠTNINA

Poštnino za dostavo naročenega blaga plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ali druge paketne pošte, ki izvaja dostavo blaga na dom. Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenije provizijo za prenos denarja po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Plačilu provizije Pošti Slovenije se kupec lahko izognete, če kupnino plača po predračunu.

SPREJETJE SPLOŠNIH POGOJEV

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s splošnimi pogoji, pišite na elektronski naslov info@poslovnaboginja.com. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Če tudi potem ne boste zadovoljni s splošnimi pogoji poslovanja, vas bomo prosili, da prenehate uporabljati spletno mesto poslovnaboginja.com, saj si ne želimo, da bi bili zaradi česarkoli nezadovoljni.

Izjava o varstvu zasebnosti

(Nazadnje posodobljeno 13.6.2018)

UPRAVLJAVEC OSEBNIH PODATKOV IN KONTAKTNI PODATKI

Ta izjava velja za obdelavo (uporabo) katerihkoli osebnih podatkov, ki ga izvaja podjetje Poslovna Boginja, poslovno izobraževanje in druge storitve, d.o.o. (upravljavec) ali ki se izvaja v imenu upravljavca.

Podatki o upravljavcu:
Poslovna Boginja, poslovno izobraževanje in druge storitve d.o.o.
Leona Zalaznika ulica 4, 2000 Maribor
E-pošta: info@poslovnaboginja.com

Poslovna Boginja, poslovno izobraževanje in druge storitve, d.o.o., Leona Zalaznika ulica 4, 2000 Maribor (v nadaljevanju: podjetje) ščiti vašo zasebnost in vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem, in jih obravnava kot zaupne. Z njimi ravna pošteno in zakonito, v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (v nadaljevanju: Splošna uredba o varstvu podatkov).

V kolikor bi želeli prenehati prejemati kakršna koli sporočila podjetja in torej izbrisati svoje podatke iz baze/mejling liste podjetja, lahko to storite s klikom na povezavo »ODJAVA« koncu katerega koli sporočila podjetja, lahko pa tudi pišete na elektronski naslov info@poslovnaboginja.com in zahtevate odjavo.

OSEBNI PODATKI, KI JIH OBDELUJEMO

 • Osnovni kontaktni podatki (ime, priimek, domači ali službeni naslov, spol – zaradi nazivljanja, telefonska številka, e-pošta, Skype ID, podatke o podjetju);
 • Podatki o uporabi naših spletnih strani (kliki na povezave, porabljen čas) in podatki glede odziva na naša e-poštna sporočila (sledimo le anonimiziranemu kumulativnemu odstotku odprtih sporočil in klikov na povezave);
 • Podatki, ki jih potrebujemo za izpolnitev pogodbe in dostavo kupljenih izdelkov (predmet nakupa, cena, naslov za dostavo, čas dostave, način plačila, datum plačila, podatki o reklamacijah, podatki o izdanem računu ipd.).
 • Podatki, ki jih sami prostovoljno razkrijete za objavo na spletnem mestu – na primer v svojih komentarjih k prispevkom ali v svojem mnenju – niso predmet varstva zasebnosti.
 • Podjetje ne zbira podatkov od oseb, mlajših od 18 let, če mu je znano, da so mladoletne, in sicer dokler posredovanja podatkov ne odobri njihov zakoniti zastopnik. Ta lahko kadar koli zahteva vpogled v podatke, ki jih je mladoletnik posredoval podjetju, in zahteva, da se odstranijo iz baze podjetja.

NAMENI OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za enega ali več navedenih namenov:

 • komuniciranje z vami glede zagotavljanja naših storitev ter odgovarjanja na vaša povpraševanja;
 • sklenitev pogodbe in izpolnitev obveznosti, ki izhajajo iz sklenjene pogodbe;
 • tržno komuniciranje (pošiljanje e-pošte, navadne pošte in SMS sporočil);
 • za uveljavljanje kakršnihkoli pravnih zahtevkov in reševanje sporov;
 • za statistične analize o prodaji naših storitev in izdelkov in o uporabi naših spletnih strani.

HRAMBA OSEBNIH PODATKOV

Vsi podatki, povezani z obračuni in plačili, vključno s kontaktnimi podatki in računi, se hranijo še 10 let od popolnega plačila storitev.

Podatke, ki so potrebni za sklenitev in izpolnitev pogodbe med vami in nami, hranimo še 5 let od izpolnitve pogodbe. Podatke o tem, katere storitve ali produkte ste od nas kupili, pa hranimo trajno oz. dokler ne prejmemo vaše zahteve za izbris podatkov.

Po poteku roka hrambe osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na tak način, da jih nikakor ni več mogoče povezati z vami oziroma jih pripisati vam.

OBJAVA FOTOGRAFIJ

Z vašim pisnim ali ustnim soglasjem lahko fotografije dogodkov uporabimo v poslovne namene. To pomeni objavo v katerem koli tiskanem ali digitalnem mediju povezanim s podjetjem.

VARSTVO ZASEBNOSTI IN RAZKRITJE PODATKOV

Podjetje vaše osebne podatke brez opozorila razkrije le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za: (a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki; (b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine spletnega mesta in podjetja, ter za (c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov spletnega mesta ali javnosti.

SPLOŠNI POGOJI PREJEMANJA E-NOVIC

S prijavo se strinjate s pogoji prejemanja e-novic spletnega mesta poslovnaboginja.com.
S prijavo na e-novice na spletni strani poslovnaboginja.com prejemnik dovoli dr. Špelci Morojna, Poslovna Boginja, poslovno izobraževanje in druge storitve, d.o.o. zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007 UPB1).

Upravljavec bo podatke, ki jih pridobi pri prijavi na spletni strani poslovnaboginja.com, uporabljal izključno za naslednje namene:

 • pošiljanje e-novic po e-pošti;
 • pošiljanje e-poštnih sporočil z informacijami o novostih, dogodkih, ponudbah in ugodnostih,
  največ 15 krat mesečno;
 • komuniciranje v zvezi z e-novicami ali naročilom;
 • za morebitno izvedbo nagradne igre s sodelujočimi po e-pošti;
 • statistične in tržne analize; segmentacija uporabnikov; sledenje klikom in odpiranjem
 • e-pošte za izboljševanje in personalizacijo vsebine e-pošte;

Upravljavec bo pridobljene podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam.

SPLOŠNA UREDBA EU O VARSTVU PODATKOV, KI DOLOČA NOVA PRAVILA GLEDE VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Cilj Splošne uredbe o varstvu podatkov je omogočiti prebivalcem nadzor nad njihovimi osebnimi podatki in poenotiti ter dvigniti raven varstva osebnih podatkov v EU.

Z razvojem digitalne dobe, ki vključuje pojav široke uporabe interneta, družabnih omrežij, pametnih telefonov in aplikacij ter digitalizacijo praktično vseh področij našega življenja, se je izjemno povečal obseg zbiranja in pospešil pretok informacij o posameznikih.

Posameznikom je lažje slediti, jih profilirati in te informacije uporabiti v različne namene, zato je treba okrepiti pravice posameznikov.

Nastale spremembe so pripeljale do sprejema novega predpisa, ki v zvezi z varstvom osebnih podatkov zagotavlja poenoteno in usklajeno ukrepanje v vseh državah članicah. To bo imelo za posledico enostavnejšo in enako varstvo pravic vseh ljudi v EU, tudi v primeru, ko naše podatke sistematično zbirajo tuja podjetja, ki nudijo blago ali storitve posameznikom v EU oziroma spremljajo njihovo vedenje, kolikor to poteka v EU.

Posamezniki naj bi bili na jasen in razumljiv način obveščeni o tem, kako in za kakšen namen se obdelujejo naši osebni podatki.

Več informacij o novi uredbi EU si lahko preberete tukaj.

VPRAŠANJA IN REŠEVANJE SPOROV

Podjetje lahko občasno posodobi to izjavo o varstvu zasebnosti, zato vas poziva, da jo redno pregledujete in ste tako vselej na tekočem, kako so zaščiteni vaši podatki. Datum zadnje posodobitve je naveden tik pod naslovom »Izjava o varstvu zasebnosti«.

Če imate kakršno koli vprašanje glede varstva zasebnosti in varovanja zaupnosti vaših podatkov, pišite na elektronski naslov info@poslovnaboginja.com. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Če tudi potem ne boste zadovoljni s to izjavo in režimom varstva zasebnosti, vas bomo prosili, da prenehate uporabljati spletno mesto, saj si ne želimo, da bi bili zaradi česarkoli nezadovoljni.

Izjava o varstvu zasebnosti je podvržena zakonodaji Republike Slovenije.

Morebitne spore rešuje stvarno in krajevno pristojno sodišče Republike Slovenije.

Če je kateri koli del te izjave o varstvu zasebnosti določen kot neveljaven ali neizvršljiv v skladu z veljavno zakonodajo, se šteje, do to neveljavno ali neizvršljivo določbo zamenja veljavna, izvršljiva določba, ki najbolje ustreza namenu prvotne določbe, preostanek izjave o varstvu zasebnosti pa ostane v veljavi.

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.