dr. Špelca Morojna & Janja Urbančič

BREZPLAČNO PREDAVANJE

F.E.E.L.™ in lahkotnost

Kako s pomočjo čustev ustvariti lepo življenje in stare muke obesiti na klin

Poznate ta občutek, ko se zgodijo tri dobre stvari in začneš čakat… zdaj, zdaj bo nekaj počilo.

Zadovoljstvo, zaupanje, sproščenost in radost doziramo v mini odmerkih.

Je treba zraven malo pojamrat, da nam ni prelepo, a ne?

 

Z Janjo sva pripravili spletno predavanje, kjer boste izvedeli:

→  Zakaj nam je bolj naravno trpeti kot uživati?

→  Kako uporabiti svoja čustva, da bo vaše “nujno trpljenje” imelo smiseln cilj: UŽIVANJE IN RADOST

→  Kaj narediti, da se lažje sprostimo v preprostosti uživanja trenutkov (tudi majhnih in vsakodnevnih, a veste ta občutek, ko te kar nekaj matra in niti jutranje kave ne moreš spiti s hvaležnostjo in veseljem?)

… in veliko več.

BREZPLAČNO PREDAVANJE

F.E.E.L.™ in lahkotnost

Pustite spodaj svoj najboljši e-naslov in prejmite takojšen dostop do BREZPLAČNEGA predavanja “F.E.E.L.™ IN LAHKOTNOST: Kako s pomočjo čustev ustvariti lepo življenje in stare muke obesiti na klin” 👇

O Špelci

Moje ime je dr. Špelca Morojna, sem pisateljica (treh knjig s četrto na poti), predavateljica, terapevtka in kreatorka procesa F.E.E.L.™ ter ustanoviteljica F.E.E.L.™ Izobraževalnega sistema.

Zaključila sem šestletno šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa (body-mind psychology) na šoli Barbara Brennan School of Healing, kjer sem se specializirala za osebni in skupinski čustveni proces. Svoje znanje združevanja poslovne in osebne uspešnosti redno nadgrajujem pri priznanih mednarodnih mentorjih. Danes sem predana mentorica tisočim študentom in diplomantom.

Proces zdravega čustvovanja F.E.E.L.™ je plod 28-letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Pomagal je več tisoč posameznikom in družinam na poti od razpadlih odnosov, čustvene otopelosti ali ujetosti v dramah do povezanosti, samozavesti, notranjega miru in moči. Moje največje zadovoljstvo je spremljati vas, ko kreirate lepe odnose ter dosegate osebne in poslovne sanje, srečo in izpolnjenost.

O Janji

Moje ime je Janja Urbančič, diplomirala sem na F.E.E.L.™ Leadership Advance programu in trenutno vodim individualne ure ter skupaj z dr. Špelco Morojna tudi več programov v F.E.E.L.™ Akademiji.

V letu 2019 sem ustanovila Sočutno akademijo in pomagala več kot 1000 posameznikom in družinam, na poti iskanja zdravih odnosov in sočutnega povezovanja.

Sodelovala sem z mnogimi strokovnjaki na področju osebne rasti in starševstva, med drugimi s Tomislavom Kuljišem, danskim učiteljem čuječnosti Ericom Van den Brinkom, Leonido in Albertom Mrgole, Vesno Juvan, Ano Bešter Bertoncelj…

Najbolj izpolnjujoč uspeh je zame še vedno na osebnem področju, v 20 letnem odnosu s partnerjem, s katerim sva šla skozi globoke procese celjenja in seveda odnos z otroki, ki je bil glavni povod za trenutno delo.

X

Brezplačno predavanje

F.E.E.L.™ in lahkotnost

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.