dr. špelca morojna
janja urbančič

Serija predavanj
“DRŽIŠ V SEBI IN NE POVEŠ?”
je za vas, če:

1.

NE SPREGOVORITE, KER MISLITE, DA NE BOSTE RAZUMLJENI ALI SLIŠANI

Zaradi strahu ali slabih izkušenj pogovora sploh ne začnete. Prepričani ste, da se tako ali tako ne da nič dogovoriti. 

2.

STRAH VAS JE GOVORITI PRED VELIKO LJUDMI ALI V NEPOZNANEM OKOLJU

Včasih sta okolje ali situacija za vas prevelika. Z vajo, zavedanjem in podporo lahko premagamo tudi to.

3.

KO VAM JE TEŽKO, GOVORITE PREVEČ, ALI ZMRZNETE

V stresnih situacijah vsak odreagira drugače. To sta samo dve strani istega kovanca. Kako prepoznati stisko in kako si pomagati?

4.

NE SPREGOVORITE, KER MISLITE, DA STE PREMALO PAMETNI ALI ZANIMIVI

Tiho ste, ker ste prepričani, da to kar bi želeli povedati ni dovolj zanimivo. Bojite se izpostaviti, bojite se da boste celo zasmehovani.

Takojšnji, brezplačen dostop do predavanj

1. predavanje: SVOJO BOLEČINO SKRIVAM V SEBI IN O NJEJ NE SPREGOVORIM

Včasih živimo v zmotnem prepričanju, da če bom o boleči temi spregovoril/a, mi bo hudo. Vzbudil/a bom lastno bolečino ali dregnil/a v osje gnezdo. Raje sem tiho, da ne bom naredil/a več škode kot koristi.

2. predavanje: KDAJ BOM DOVOLJ PAMETNA / ZANIMIVA / POMEMBNA, DA POVEM?

Kako preseči te zadržke in se naučiti izražati iz sebe? Kako se pristno povezati s poslušalcem? Predvsem pa, kako začeti tam, kjer trenutno si.

3. predavanje: O TEM SE Z NJIM (Z NJO) NE DA POGOVARJATI

Ali ste prepričani, da se z določenimi osebami o določenih temah ne da pogovarjati? Mogoče je to samo nalepka, ki jo dajemo? Ste že poskusili s povezujočo komunikacijo?

F.E.E.L. spreminja življenja

O procesu za čutenje, zdravljenje in manifestacijo F.E.E.L.

F.E.E.L. je naravni proces za čutenje, zdravljenje in manifestacijo, ki daje zares revolucionarne rezultate. Z njim boste pozdravili svoje čustvene rane in sčasoma F.E.E.L. tudi zaživeli v svojem vsakdanjem življenju.

F.E.E.L. ni nekaj, kar bi morali posebej izvajati, ampak je najbolj učinkovit, če ga sprejmete kot način življenja.

Je tako kot osebna higiena. Vsak dan se stuširate in si umijete zobe. Pred 500 leti tega niso počeli in so zato zbolevali in umirali. Dokler niso ugotovili, da je osebna higiena nekaj, kar je treba živeti in ne le opraviti enkrat letno.

F.E.E.L. je naravni proces čustvene transformacije, ki poteka tako:

Najprej se odločim za občutenje. Nato občutke najdem v telesu. Moja naravna potreba je, da jih izrazim in jim pomagam do tega, da najdejo pot skozi moje telo. Ko se občutki  v pretočijo oz. prečutijo, se energija v meni spremeni in naenkrat sebe, situacijo ali druge ljudi čutim, vidim, razumem in doživljam na čisto novem nivoju.

Na kratko:
F – feel – odločim se za občutenje.
E – embody – poiščem v telesu, utelesim.
E – express – izrazim.
L – let go – spustim oz. počakam, da čustvo “spusti”.

F.E.E.L. je najbolj neposredna in zato učinkovita pot, da začutite, prečutite, odčutite in ozdravite svoje občutke ter nato manifestirate svojo novo realnost.

Najina želja je, da vas ta predavanja vzpodbudijo, da boste F.E.E.L. vadili in se tako zares naučili živeti. Zagotavljava vam, da bo vaše življenje popolnoma prenovljeno. Po eni strani se boste bolj prepuščali, po drugi strani pa boste trdneje za volanom kot kadarkoli. Čaka vas vznemirljivo potovanje, kjer bo vsak trenutek puščal globok pečat v tapiseriji vaše duše.

mama,
kreatorka,
podjetnica
zaupam
vase in
v življenje

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupava v vaš uspeh!

 

Vajini

X

Izpolnite spodnja polja in si oglejte serijo predavanj Držiš v sebi in ne poveš?

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.