čustvena
moč in
stabilnost

F.E.E.L.™ je za vas, če

1.

IŠČETE POT DO: “UŠČIPNI ME PROSIM, JE TO MOJE ŽIVLJENJE?”

Želite svoj način življenja in čustvovanja dvigniti na višji nivo, kjer so mir, čustvena moč in stabilnost prisotna tudi v kaotičnih trenutkih in kjer samozavestno kreirate življenje vaših sanj.

2.

ŽELITE ŽIVETI AVTENTIČNO, IN BITI SPREJETI TAKI KOT STE

Ne želite več tlačiti, zanikati ali spregledati svojih občutkov, ampak se jim želite odpreti in izraziti sebe brez strahu, kaj si bodo drugi mislili. Dovolj prilagajanja svoje resnice (pri naslednji družinski večerji vam bo obraz žarel od sreče — ne od sramu).

3.

STE STARŠI, KI NOČETE NADALJEVATI  UNIČEVALNIH DRUŽINSKIH VZORCEV

V družini si z otroki želite zdravih odnosov in povezanost namesto preživelih vzgojnih pristopov, ki v vašem primeru (itak) ne delujejo.

4.

UJETI STE V TRMASTIH PROBLEMIH, KNJIGE, DELAVNICE IN ČLANKI PA NE POMAGAJO VEČ

Kljub prebranim knjigam, mnogim delavnicam in delu na sebi vaš najbolj trmast vzorec, problem, prepreka,… še kar vztraja, vam izčrpava življenjsko energijo in preprečuje, da bi zaživeli polno, uresničili svoje poslanstvo in sproščeno uživali življenje.

5.

NOČETE VEČ TRPETI S SVOJIMI ČUSTVI – KAKO SE Z NJIMI SPOPRIJATELJITI?

Želite si svobodo in moč, ki jo prinašata čustvena pismenost in zdravo čustvovanje.
Pa nekako ne znate s čustvi (ker nas v šoli ne učijo in večina doma žal ni imela vzora). To bo kmalu preteklost: čustva bodo postala vaši najboljši vodniki!

6.

NE MORETE VEČ ZANIKATI: TEŽAVE V ODNOSIH VAM GRENIJO VSAKDAN

Doma in v drugih vaših odnosih na dan prihajajo “okostnjaki iz omare” oz. težave, ki so bile do sedaj morda uspešno potuhnjene. Vi pa si želite povezanost, lepe odnose, iskrenost, pristnost, globino in ste za to pripravljeni narediti svoj del.

Čustvena moč, stabilnost in samozavest

V brezplačni video seriji “F.E.E.L.™ — kraljevska veščina čustvene inteligence”prejmete dostop do 4-ih videov, ki vas preko resničnih življenjskih zgodb peljejo do neprecenljivih vpogledov:

• Kako vam čustva lahko pomagajo skozi probleme, namesto da jih poglobijo.

• Veščina čustvene inteligence: da boste samozavestno širili vašo cono udobja in ne ostali zakrčeni v strahu pred spremembami (ki vas drži v službi, ki jo že davno želite menjati).

• Zakaj je glavna kompetenca prihodnosti: čustvena inteligenca.

• Kako uporabiti čustva za povezanost z vašim partnerjem — namesto razdora.

• Odločilna veščina za preobrazbo stresnih trenutkov z vašimi najstniki v kolaborativne in povezovalne.

• Občutek poslanstva in pripadnosti nista rezervirana le za izbrane posameznike. Pripadata tudi vam (in vaša čustva skrivajo pot do tja)!

Nič več strahu pred svojimi čustvi

Kako izgleda brezplačna video serija F.E.E.L.™ — kraljevska veščina čustvene inteligence?

Dobili boste dostop do 4-ih videov, ki vas peljejo skozi resnične zgodbe iz 4-ih življenjskih področij:

1.

Turbolence in “ne klikneva več” — partnerski odnos

Kako lahko čustvena inteligenca popolnoma prenovi (in večkrat reši iz ruševin) razpadle in krhke partnerske odnose? Kako vas intenzivna in težka čustva lahko bolj povežejo… namesto oddaljijo?

Odnos moškega do čustev in kako mu je povezovanje s svojimi čustvi omogočilo lepši, izpolnjujoč in intimno bogat odnos s svojo partnerko.

2.

Zakaj bi se moški povezoval s čustvi? — moški in čustva

3.

Kako starš odreagira, ko mu najstnik reče “budalo”? — starševstvo in najstniki

Kaj zdravo čustvovanje naredi za vaša leta starševstva in kako lahko z otrokom ohranite lep, povezan odnos tudi, ko se začnejo najstniške drame.

Kaj narediti, ko občutek poslanstva za vas ne obstaja? Kakšno vlogo imajo čustva v vašem življenju, ko ne najdete svojega mesta v družbi in ko vam služba spije vso energijo… in “prežalujete” vsakih novih 8 ur na delovnem mestu?

4.

“Ne vem, kam pripadam v tej družbi!” — kako do občutka poslanstva?

Spoznajte moč svojih čustev: za zdravljenje preteklosti, čutenje sedanjosti in izbiro prihodnosti

S procesom F.E.E.L.™ umetnost, moč in lepota zdravega čustvovanja prihaja v vaše roke ŽE DANES.

Po ogledani BREZPLAČNI video seriji F.E.E.L. — kraljevska veščina čustvene inteligence, boste:

• Dojeli pomen Einsteinovega stavka: “Problema ni mogoče razrešiti z isto zavestjo, ki je problem ustvarila”.

• Dobili vpogled v temeljne principe zdravega čustvovanja, ki je vse kaj drugega kot čustvena drama.

Razumevanje in zaupanje v svoja čustva, njihovo delovanje in vlogo pri: zdravljenju preteklosti, umetnosti čutenja sedanjosti in moči za izbiro prihodnosti.

F.E.E.L.™ spreminja življenja

mama,
kreatorka,
podjetnica
X

Brezplačna prijava na:

F.E.E.L.™ - kraljevska veščina čustvene inteligence

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.