Feel Your Life

O meni

Po poklicu sem ekonomistka, po duši pa me že od nekdaj privlačijo stara duhovna znanja in vse kar je povezano z osebnostno rastjo. Knjigo »Ljubezen in duhovna rast« sem prebrala že kot najstnica.

Z odločitvijo, da naredim nekaj več v smeri svoje osebnostne rasti, sem se prvič srečala, ko sem ugotovila, da mi nekaj v življenju manjka, da nisem res srečna, čeprav sem imela vse: hči, sina, svoj dom, moža, službo, avto, zdravje… in nisem imela pojma kaj pogrešam, česa nimam.
Podala sem se na pot iskanja odgovorov, rešitev in se v ta namen dodatno izobraževala in pridobila znanja na področju čustvene inteligence, postala sem terapevtka naravnega zdravljenja in Reiki mojstrica.

Danes je poleg F.E.E.L.-a druga moja največja strast Djotiš – vedska astrologija.

Obožujem pa sonce, morje, luno in zvezdnato nebo : )

Kaj so moje specialnosti:

  • Djotiš in Vastu svetovanje
  • Terapevt naravnega zdravljenja – reikist

Kako si ugotovil-a, da si želiš biti F.E.E.L. LEADER?

Od nekdaj rada pomagam drugim, jih podpiram in motiviram. Ker je ta metoda meni pomagala iti preko največjih težav, zaceliti nekaj ran, doživeti toliko sočutja, podpore, sprejemanja, povezanosti ter nenazadnje spoznati toliko srčnih ljudi, si želim to znanje tudi sama predajati naprej.

Kaj je tvoja največja strast, veselje, ko spremljaš svoje člane pri čustveni rasti?

V največje zadovoljstvo so mi opazne spremembe na obrazih, ko poteze postanejo s časom vedno mehkejše in oči vedno bolj žarijo. Vesela sem, ko vidim, da člani skupine prihajajo v stik s seboj, so vedno bolj pogumni, se ranljivo izražajo in manj delujejo iz obramb.

Pridružite se moji skupini

Klikni na spodnji gumb in izpolni prijavnico…

 

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

vaša

Mojca

X

Pridružite se moji skupini!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 39 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.