nova knjiga

Prebudite se skozi čustva

F.E.E.L.

umetnost in lepota čutenja

Zdravljenje travm iz preteklosti, umetnost čutenja v sedanjosti in moč za izbiro prihodnosti.

V knjigi F.E.E.L. umetnost in lepota čutenja je pot, ki zahtevne labirinte čustev naredi preproste, učinkovite in povezovalne.

Ob poti boste odkrili, da ni negativnih ali pozitivnih čustev in da je čustvovanje lahko pristno, zdravilno in povezovalno. Prebudili boste skrito moč, ki je shranjena v vaših neizraženih čustvih in se povezali z ljudmi, kjer je bilo to prej nemogoče. Osvobodili se boste teže svoje preteklosti in prekinili tok prenašanja vzorcev na svoje potomce.

Ves čas na poti pa boste nagrajeni z manifestacijo svojih srčnih želja.

Knjiga je namenjena vam, če...

1.

STE SENZITIVNI

S to lastnostjo vam ni prav lahko živeti.

2.

ŽELITE MANIFESTIRATI SVOJE ŽELJE

Želite živeti svoje poslanstvo ter ustvariti čustveno in materialno obilje.

3.

POGREŠATE OBČUTEK PRISTNE ŽIVOSTI

Spet želite začutiti notranji ogenj in živeti svobodno.

4.

ŽELITE ZDRAVO POVEZANOST V ODNOSIH

Ni bolj bolečega občutka in ni globljega vzroka za vse bolečine, kot je pomanjkanje občutka povezanosti.

5.

NE ŽELITE VEČ TLAČITI SVOJIH ČUSTEV

Želite jih sprejeti kot najboljše vodnike na svoji poti.

6.

NE BOJITE SE SOOČITI S TEMNIM DELOM SVOJE DUŠE

Ne bojite se vstopiti v tista čustva, ki jih obsojate, se jih bojite ali si jih ne priznate.

Kaj so čustva?

Čustva so morda najbolj pomembno darilo zemeljske izkušnje. Z njihovo pomočjo se odločate, povezujete, počutite izpolnjene ali pa zaradi njih dovolj trpite, da končno naredite spremembo, preobrazbo ali nov korak v svojem življenju.

Brez njih bi ostali brez luči na svoji poti in bi bili popolnoma izgubljeni. Tudi če se svojih čustev ne zavedate vedno, vas vseeno vodijo in odločajo o kakovosti vašega življenja.

Čustva so torej vaši najboljši vodniki in njihova naloga je, da vam pomagajo oceniti situacije ter ustvarjati lepo in harmonično življenje.

V knjigi

F.E.E.L. - umetnost in lepota čutenja

vam bom razkrila ...

●  kaj sploh so čustva, njihov naravni cikel in kako čustva uporabiti za svoje vodnike,

●  zakaj nerazrešena čustva ovirajo proces manifestacije,

●  moč čustev in kako na vaše življenje vplivajo neprepoznana, nerazrešena ali zamrznjena čustva,

●  jasna in preprosta navodila v 4 korakih, kako z veščino F.E.E.L. doseči izpolnjenost, smisel, povezanost s seboj in drugimi, čustveno in telesno zdravje in lepe odnose,

●  kako prevzeti odgovornost za svoja čustva in jih izraziti na zdrav način, ne da bi s tem prizadeli druge,

●  ali pozitivna in negativna čustva res obstajajo, kaj so pristna čustva in kaj so čustvene reakcije,

●  v katere pasti se največkrat ujamemo pri iskrenem izražanju,

●  veliko konkretnih življenskih primerov o procesu čutenja, zdravljenja in manifestacije skozi F.E.E.L.

Kaj o nas pravijo drugi?

Ta knjiga je napisana s srcem

Vse, napisano v njej, je plod osebnih izkušenj, let izobraževanja, neskočnih ur supervizije, izkušenj dela s tisoči študentov v dolgoročnih izobraževanjih in individualnega dela z ljudmi.

To je knjiga, ki jo berete počasi in globoko. Je energetski zapis, ki vas bo predramil in premaknil, osvobodil pa bo tudi vaš pogled na čustva, saj na njih ne boste več gledali enako kot prej.

Ko boste brali knjigo, vas povabim, da sledite sebi. Začutite jo! Berite jo s celotnim telesom in ne samo z umom. Ne skušajte vsega razumeti, raje dovolite, da se vas knjiga globoko dotika, naj vas premesi, podžge, olupi, naj vam odnese, česar ne potrebujete več, naj vam pomaga odstreti vaše oblake in naj vam pomaga, da bo vaše sonce zasijalo v vsej svoji lepoti!

O meni

Dr. Špelca Morojna je najprej ljubiteljica narave, potovanj, partnerica čudovitemu partnerju in mama dveh (skoraj) odraslih sinov in hčerke, ki je v času prve izdaje te knjige še najstnica. Nato je mednarodno priznana strokovnjakinja na področju razumevanja čustev, čustvene inteligence in prebujenja skozi čustva, predavateljica in pisateljica, med drugim uspešnice POMAGAJTE NAJSTNIKOM (in drugim ljudem okoli sebe) IZRAZITI JEZO.

V svojem dolgoletnem šolanju in delu s tisočimi je dojela, da sta razumevanje čustev in čustvena pismenost pravici vsakogar na tem svetu, zato je celotno kompleksno znanje, ki je bilo doslej dostopno samo terapevtom, strukturirala do te mere, da se je rodil izjemno učinkovit proces oz. kar kraljevska veščina čustvene inteligence F.E.E.L. F.E.E.L. daje magične in nepričakovano lepe rezultate vsakomur, ki verjame v umetnost in lepoto čutenja.

Proces F.E.E.L.™ je avtorsko zaščitila na svetovni ravni in ustanovila izobraževalni sistem F.E.E.L.™ YOUR LIFE, v njem pa najbolj priljubljena programa F.E.E.L.™ ACADEMY in F.E.E.L.™ LEADERSHIP.

PREBUDITE SE SKOZI ČUSTVA

F.E.E.L. umetnost in lepota čutenja

Zdravljenje travm iz preteklosti, umetnost čutenja v sedanjosti in moč za izbiro prihodnosti. 

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.