Feel Your Life

A5 Zvezek Jesenske kapljice

Jesen je čas, ko se narava umiri, kar pa ne pomeni, da se moraš umiriti tudi ti. Morda te kar razganja od vsega, kar si doživela poleti, zato vzemi v roke svoj #SHINEAUTUMN zvezek, zadihaj hladni zrak in piši, piši, piši. Riši, ustvarjaj, čečkaj, trgaj. Daj si duška. Nihče ti ne more vzeti tvojega veselja do življenja!

6.00 

Jesen je čas, ko se narava umiri, kar pa ne pomeni, da moraš umiriti tudi ti. Morda te kar razganja od vsega, kar si doživela poleti, zato vzemi v roke svoj #SHINEAUTUMN zvezek, zadihaj hladni zrak in piši, piši, piši. Riši, ustvarjaj, čečkaj, trgaj. Daj si duška. Nihče ti ne more vzeti tvojega veselja do življenja!

Svoje sadove boš obirala tako, da tega ne boš pozabila nikdar. To je tvoje leto, to je tvoje življenje. Tudi če ti rečejo besede, ki bolijo, če te v šoli zafrkavajo ali pa te tvoji starši ne podprejo, to ni tvoj svet, to ni tvoja resnica. Ti si čudovita deklica, ki ji jesensko sonce in jesenske kapljice odpirajo oči v svet, ki ga nihče še ne pozna.

Pred teboj je velika naloga. Spremenila boš svet. Osvojila ga boš. Nihče ti ne bo tega preprečil. Ko boš čez leta brala ta zvezek, se boš spominjala, kako si se skozi svoje besede krepila in rasla v čudovito, močno in samozavestno žensko.

Ustvarjaš svojo lastno zgodovino. Naj te JESENSKE KAPLJICE spremljajo pri tem!

Format:

A5

Platnice:

trde platnice

Število strani:

80 strani

Dodatki:

nariši svojo deklico” na zadnji strani, s češnjevimi cvetovi potiskana notranja stran platnic, ročna pisava za vpis tvojih podatkov, nežen pomladni cvet na vsaki strani zvezka

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.