Feel Your Life

Knjiga 40 DNI ZA OBILJE

DVIGNITE FINANČNO VIBRACIJO IN POSTAVITE SVOJO VREDNOST! Vodnik za vse, ki želite ustvarjati odlične prihodke z delom svojega srca!

 

Ste pripravljeni, da spremenite finančno paradigmo in pričenete z delom svojega srca ustvarjati odlične prihodke?

19.99 

S knjigo in njeno redno uporabo boste izjemno izboljšali svoje življenje, kajti:

  • lažje boste obvladovali svoje finančne tokove,
  • pretok večjih količin denarja boste pričeli dojemati kot nekaj normalnega in vsakdanjega,
  • mesečni stroški vam ne bodo več problem ampak normalna osnova, na kateri boste pričeli graditi novo poslovno zgodbo,
  • z večjo gotovostjo boste postavljali IN zagovarjali svoje cene in svojo vrednost,
  • zavedati se boste začeli lastne moči za sprejemanje obilja v svoje življenje,
  • dojeli boste svoj sistem vrednot, po katerem živite, in tako boste vrednote, ki vam ne služijo več, spremenili v vrednote, ki vas podpirajo,
  • ugotovili boste, kje še vedno živite tako, kot vas je sprogramirala vaša okolica, za svoje vzorce boste sprejeli odgovornost in jih ozdravljene pretvorili v svojo notranjo moč,
  • dojeli boste, da je za uspeh potrebno uživati na poti in zdravo stremeti za cilji!

40 dnevno popotovanje dr. Špelce Morojna DVIGNITE FINANČNO VIBRACIJO IN POSTAVITE SVOJO VREDNOST vas vodi skozi proces osvobajanja do finančne ustvarjalnosti in stabilnosti, ki vam bo prinesla to, kar ste želeli – uporabiti svoje darove za služenje v dobro sveta in ustvarjati odlične prihodke!

Format:

Mehka vezava

Velikost:

11,5 x 18

Leto prve izdaje:

2014

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.