Feel Your Life

Majica “Zdaj je čas, da živim svoje sanje!”

Iščete majico, ki bi vas obogatila pri vsaki vaši aktivnosti? Majica s kozmogramom “Poslovne Boginje” vas bo podpirala na vsakem koraku. Z njo boste izražali svojo žensko moč ter resnično začutili, da je pravi trenutek, da živite svoje sanje, ZDAJ. Majica vas bo razvajala tudi z vrhunskim udobjem, saj je iz odličnega materiala.

Kozmogram “Poslovna Boginja” pooseblja žensko moč, njene oblike in njeno povezanost z vsem okoli nje. Žarki v obliki zanke predstavljajo tok energije, ki žari v svet in se vrača k njej, obogaten in v neskončnem ciklu, kjer smo vsi eno. Kozmogram krepi vašo žensko moč, kreativno energijo, sposobnost manifestacije obilja in uporabo vaših čarobnih moči v dobro vas in vseh okoli vas. Naj vam dobro služi!

Majica bo s svojo simboliko tudi odlično darilo za najbližje.

Napis na majici: ZDAJ je čas, da živim svoje SANJE!

Privoščite si podporo Boginje za vsak dan.

15.00 20.00 

VELIKOST (širina x dolžina v cm):

S: 44 cm X 60 cm
M: 47 cm X 63 cm
L: 50 cm X 63 cm
XL: 53 cm X 65 cm

Širina pri ramenih x širina prek prsi x širina spodaj:

S – 33 cm x 42 cm x 42 cm
M – 38 cm x 45 cm x 45 cm
L – 37 cm x 48 cm x 48 cm
XL – 38 cm x 52 cm x 52 cm

Velikost majice

S, M, L, XL

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.