Feel Your Life

Skodelica – Bela

Božanska skodelica za čarobna jutra ali sanjske večere. Tvoja najljubša kava ali čaj te bosta navdihnila s kreativno energijo, skodelica pa te bo vsak dan znova spominjala na to, da je ZDAJ trenutek, da živiš svoje sanje.

Skodelica nosi kozmogram “Poslovne Boginje”, ki pooseblja žensko moč, njene oblike in njeno povezanost z vsem okoli nje. Žarki v obliki zanke predstavljajo tok energije, ki žari v svet in se vrača k njej, obogaten in v neskončnem ciklu, kjer smo vsi eno. Kozmogram krepi vašo žensko moč, kreativno energijo, sposobnost manifestacije obilja in uporabo vaših čarobnih moči v dobro vas in vseh okoli vas. Naj vam dobro služi!

Skodelica bo s svojo simboliko tudi odlično darilo za najbližje.

Napis na skodelici: ZDAJ je čas, da živim svoje SANJE!

Privoščite si podporo Boginje za vsak dan.

15.00 

Dodatne informacije:

  • 300 ml
  • višina 130 mm
  • Ø zgoraj 75 mm
  • Primerna za pranje v pomivalnem stroju.
Dimenzije 7.5 × 13 cm
Volumen:

300 ml

Opomba:

Primerno za pranje v pralnem stroju.

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.