BREZPLAČNE on-line F.E.E.L. DELAVNICE

Marčna F.E.E.L. revolucija

umetnost in lepota čutenja
1
PRELAGANJE IN PREVZEMANJE ODGOVORNOSTI V PARTNERSTVU
2
VAS AVTORITETA SPRAVLJA OB ŽIVCE?
3
KAKO IZ ZAČARANEGA KROGA VEDNO ISTIH KONFLIKTOV?
4
KAKO POMAGATI NAJSTNIKU

Delavnica STRAH

MEDGENERACIJSKI STRAHOVI IN AKTUALNO DOGAJANJE

🥶 ŠPELCA in JANJA, STRAH ME JE!

Tale stavek slišiva zadnje tedne zelo pogosto.

Strah vas je vojne, pomanjkanja, lakote…Strah vas je nespametnih in pokvarjenih politikov, ki ne delajo v dobro ljudi.

Poleg vseh ostalih strahov, kot so strah pred bolečino, smrtjo, boleznijo, spremembami, zapuščanjem, strah pred tem, da ne bom dovolj dobra mama ali oče, strah pred tem, da se pokažem svetu, da grem iz cone udobja, nastopanja, itd., so se torej pridružili še eksistencialni strahovi.

Nekateri izmed njih so celo medgeneracijski in so se zbudili kot spomin na vojne, ki so se našim babicam in dedkom dogajale v preteklosti.

Mnogo strahov smo prevzeli nase tudi od svojih staršev (bodisi nezavedno ali pa zaradi tega, kako so (velikokrat z najboljšimi nameni) ravnali z nami).

Večina ljudi zelo težko zdrži s svojimi strahovi. Strah je za mnoge čustvo številka ena, ki bi se mu najraje izognili. Vse ostalo še nekako gre, strah pa je nekaj, kar res težko prenesemo.

Zato ga hitro potlačilmo, se delamo, da ga ni, gremo nekaj pojest, ga prekrijemo z jezo in živčnostjo, se spravljalamo na druge, itd.

Velikokrat sploh ne vemo, da nas je strah.

Zato je pomembno, da začnemo svoje strahove OZAVEŠČATI.
Nato se moramo naučiti, kako ga ZAČUTITI V TELESU, ne da pobegnemo.
Na koncu pa se moramo še naučiti, kako strah IZRAZITI in IZPUSTITI iz telesa.

In ko tako začnemo ravnati s svojimi strahovi, jih je sčasoma v našem telesu čedalje manj. In čedalje manj vplivajo na naše življenje, odločitve, na naš uspeh in napredek.

Strahovi so namreč zamrznjeni v našem telesu in ko pridemo v neko situacijo, nas preprosto preplavijo. S tem, ko jih pretočimo skozi svoje telo, pomagamo telesu, da v situacijah več ne zamrzne ali se odzove z bojem ali begom.

****

Bi se rad-a spoprijateljil-a s svojimi strahovi tudi ti?
Bi jih rad-a ozavestil-a in končno izpustil-a iz telesa, da ti ne povzročajo več toliko preglavic?
Bi rad-a izvedel-a, kako je živeti brez kakšnega tvojega strahu? Verjameš, da je to sploh mogoče?


****

<3 Pridi na delavnico v živo, ki bo v nedeljo, 27.3.2022 od 10ih do 14ih. v Ljubljani. <3

Skupaj se bomo soočili z našimi strahovi in jih izpustili iz naših teles.
Daj si priložnost, da zaživiš svobodnejše!

Na delavnico se prijaviš tako, da v spletni trgovini kupiš in plačaš delavnico (https://socuten.si/izdelki/f-e-e-l-delavnica-27-3-2022/), nato pa na mail dobiš vsa nadaljnja navodila. <3

CENA je simbolična- 20 evrov.

Pustite mi komentar ali mi zastavite vprašanje …

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.