dr. špelca morojna
janja urbančič

Brezplačni spletni seminar
“NA POMOČ, NE SLIŠIJO ME!”
je za vas, če:

1.
 

Imate pogosto občutek, da vas partner ne sliši in upošteva

2.
 

Ste poskusili to spremeniti že na vse možne načine (pogovori, dogovori, prepiri, grožnje, prošnje, itd.), vendar nič od tega ne deluje

3.

 

Si želite resnične in trajne spremembe

4.

 

Ste pripravljeni nekaj narediti za te spremembe

NA POMOČ, NE SLIŠIJO ME!

brezplačni spletni seminar
 

Brezplačni spletni seminar “PARTNER ME NE SLIŠI”

sreda, 26.10.2022 ob 20.30 uri

Koliko bolečine in hrepenenja izkušate v vašem partnerskem odnosu, ker vam partner ne zna, zmore ali noče dati tistega, kar potrebujete. Najsi bo to objem, občutek slisanosti in upoštevanosti, šopek rož ali pa posesano stanovanje.

Večkrat ste se že pogovorili (in se še pred tem seveda sprli), dogovorili ali sklenili kompromise, vendar je že čez nekaj dni ali tednov vse isto.

Katero je tisto napačno prepričanje/mit, ki vaju omejuje in kako ga lahko spremenite?
Kaj lahko naredite, da boste KONČNO slišani in upoštevani in katera je torej tista čarobna in predvsem TRAJNA formula uspeha ‘biti (u)slišan’?

F.E.E.L. spreminja življenja

mama,
kreatorka,
podjetnica
zaupam
vase in
v življenje

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupava v vaš uspeh!

 

Vajini

X

Prijavite se na spletni seminar
"NA POMOČ, NE SLIŠIJO ME!

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.