Feel Your Life

O meni

Že kot otrok sem se počutila drugačno od drugih, za nekatere dogodke sem vedela, da se bodo zgodili, v sebi sem imela občutek, da obstaja nekaj več in da smo nekaj več, kot samo to, kar vidimo. Počutila sem se, kot da je z menoj nekaj narobe, ker sem preveč senzitivna.

Sem zavest, ki se razvija in raste. Sem prinašalka luči na zemljo ter strastna raziskovalka duhovnega in čustvenega življenja. Boleč dogodek, ki se je zgodil pri mojih 12. letih, me je zaznamoval za celo življenje – izguba mame v prometni nesreči. V poznih najstniških letih mi je spremenila pogled na življenje knjiga z naslovom Igra življenja in kako jo igrati.

Moj moto: Ne samo obstajati, življenje je treba živeti. & Vse je mogoče.

Moje življenje predstavlja nenehno učenje, saj se zavedam, da ima naložba v znanje in zdravje največjo vrednost. S tem želim izboljšati kvaliteto bivanja sebi, moji družini in vsem, ki pridejo v stik z menoj. Sem mama, partnerica, sestra, prijateljica. Družina in zdravi, pristni odnosi mi največ pomenijo.

Življenje me je naučilo: če želim čutiti ljubezen in biti ljubljena, je dobro, da jo podarim najprej sebi.

Ko se rodimo, imamo do sebe in svojega telesa pristen odnos. Skozi odraščanje in prilagajanje, za voljo naučene pogojne ljubezni in preživetja, sem pristen odnos do sebe izgubila. Kljub temu, da sem vedela, da to ni dobro zame, sem se naučila ugajati drugim in poslušati druge. Zunaj sebe sem iskala nekaj, kar bi me osrečilo. Vse to pa me je pripeljalo v slabo voljo, slabo telesno počutje, nezdrave odnose, okolje in na koncu še bolj oddaljilo od sebe.

Zato se je moje transformacijsko delo pričelo najprej na odnosu do sebe skozi duhovna orodja, ki jih uporabljam že več kot 20 let. To pot sem izbrala zaradi zanimanja povezave duše, duha s telesom, ljubezni do sebe, ozdravitev izvorne rane ter spreminjanja družinskih vzorcev. Z zavedanjem, da z nepredelanimi družinskimi vzorci, ki me omejujejo, vplivam tudi (na takrat še majhnega) otroka. To pa mi je dalo še dodatno motivacijo za delo na sebi.

Skozi raziskovanje alternativnih zdravilnih tehnik in starodavnih znanj, sem pričela spoznavati sisteme v telesu, notranje organe v povezavi s čustvenimi stanji in fizičnimi izzivi. Spoznala sem, da smo se kot duhovna bitja, prišli na ta svet naučiti preizkušnje dualnosti in vstopiti v zavest enosti.

Kaj so moje specialnosti?

  • Sem certificirana izvajalka energetskih terapij Gaia Eternel Light ® System of Divine Healing Energies, ki ga je ustanovila zdravilka in duhovna učiteljica iz Anglije, gospa Shimara Kumara.
  • Sem certificirana refleksoterapevtka mednarodnega International Institute of Reflex Therapy Lone Sorensen iz Španije, v okviru katerega sem si pridobila znanja Tibetanske refleksoterapije vratu in glave, očesne refleksoterapije, Japonskega Cosmo liftinga obraza in druge tehnike obrazne masaže.
  • Svojo pot k sebi in intuicijo v praksi sem okrepila tudi preko različnih duhovnih certificiranih programov, več različnih delavnic, vrsto duhovnih knjig in meditacij. Pridobila sem tudi certifikat Švedske masaže.

Po uradni izobrazbi sem diplomirana organizatorka-menedžerka informatike. Delo z računalniki me je prenehalo izpolnjevati. Počutila sem se neuporabljeno. Želela sem si priti v stik s seboj, čutiti več ljubezni in radosti v življenju. V tistem obdobju sem prejela tudi klic moje duše, da naj pomagam več ljudem pri osebnostni rasti.

Odločila sem se za konkretne spremembe v življenju, se naučiti novih poslovno-duhovnih znanj in veščin. Po spremljanju on-line programov Bodi sprememba pri Poslovni Boginji, dr. Špelci Morojna, sem se leta 2015 prvič udeležila tri-urne delavnice in se vpisala v daljši program. Po dveh letih izobraževanja sem prejela diplomo Divine Business Coach, nato še diplomo F.E.E.L. MASTER na F.E.E.L. ACADEMY in diplomo in naziv F.E.E.L. LEADER na F.E.E.L. LEADERSHIP programu. Trenutno in konitnuirano se izobražujem v programu F.E.E.L. LEADERSHIP ADVANCED.
Ker mi to znanje in veščine, ki jih uporabljam vsakodnevno pomagajo, še vedno vadim in se mojstrim v F.E.E.L. programih ter pomagam pri vodenju F.E.E.L. ACADEMY.

Kaj nudim?

F.E.E.L. program in podporna skupina
Nudim celoletni program in skupinska srečanja v živo, ki potekajo enkrat mesečno po 2-3 ure. Skupina je odprtega tipa, saj sprejemamo nove člane po predhodnem, brezplačnem 15 minutnem razgovoru. V skupini se izvaja skupinski čustveni proces po konceptu F.E.E.L.. Skupina je unikatna in prilagojena na potrebe članov, nudi stalno povezanost in podporo, na srečanjih izvajamo tudi tehnike za sproščanje celotnega telesa in uma. Srečanja potekajo v popoldanskih urah.

F.E.E.L. podporna skupina vsebuje:
– srečanja potekajo v Kranju (od novembra do junija) enkrat mesečno
– 8 x srečanje skupine v živo
– v ponedeljek ob 17:30, trajanje 2-3 ure
– stalna podpora med srečanji v zaprti FB skupini
– vključen online program za razumevanje F.E.E.L. metode
– 2 x online vodena meditacija
– 4-dnevni intenziv F.E.E.L. YOUR LIFE na Rogli

Predvideni termini srečanj skupine 2022/23:
21.11., 19.12., 9.1., 13.2., 20.3., 17.4., 15.5., 5.6., avgust 2023 – intenziv na Rogli

Individualni F.E.E.L. program za čustveno rast
Nudim individualne programe za čustveno – osebnostno rast in podporo telesu za lažje soočanje s stresom preko refleksnih masaž obraza ali vratu in glave ter svetovanja. Tri mesečni program vsebuje 12 tretmajev. Za vsako osebo pripravim individualne tretmaje, ki trajajo okoli 2 uri in potekajo 1x na teden. Sestavljeni so iz pogovora in refleksne masaže po dogovoru.

Udeleženci postanejo bolj umirjeni, obvladovanje stresnih situacij jim je lažje, razrešujejo izziv, zaradi katerega so prišli po pomoč, izboljša se jim spanec ter splošno počutje, saj se zgodi sprostitev na vseh nivojih telesa (mentalnem, čustvenem, fizičnem, energetskem…). S programom blagodejno vplivamo na vse dele telesa in duha.
Cilj programa je sprostitev čustvenih in fizičnih blokad za povečan pretok energije, posledično je telo bolj sproščeno, posamezniku se dvigne zavedanje, s tem pa se bistveno izboljša kvaliteta življenja.

Kako si ugotovil-a, da si želiš biti F.E.E.L. LEADER?

Skozi nekaj let F.E.E.L. prakse me je mentorica Špelca navdušila, da si pridobim znanja za F.E.E.L. LEADER-ja. Metodo F.E.E.L. sem že uporabljala pri individualnih pogovorih s strankami. Zaradi dobrih odzivov, pa sem se odločila, da se preizkusim še pri vodenju skupin in na tak način povečam moj doprinos skupnosti.

Kaj je tvoja največja strast, veselje, ko spremljaš svoje člane pri čustveni rasti?

Vodenje skupin ima zame poseben čar, saj se dogajajo skoraj čarovnije med člani skupine. V skupini se nam pokažejo točno taki izzivi, ki se nam dogajajo v življenju. Celoten proces skupine se tekoče izpelje zaradi čustvene rasti in pripravljenosti napredovanja članov, pozitivnega namena in ne nazadnje tudi mene, kot leaderja, da poslušam svoje telo, se dajem na voljo za občutenje in sledim procesu skupine.

Največja strast mi je opazovati tako sebe, kot ljudi v osebnostni preobrazbi in napredovanju čustvene inteligence.

Pridružite se moji skupini

Klikni na spodnji gumb in izpolni prijavnico…

 

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

vaša

Janja

X

Pridružite se moji skupini!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.