Feel Your Life

O meni

Že kot otrok sem se počutila drugačno od drugih, za nekatere dogodke sem vedela, da se bodo zgodili, v sebi sem imela občutek, da obstaja nekaj več in da smo nekaj več, kot samo to, kar vidimo. Počutila sem se, kot da je z menoj nekaj narobe, ker sem iz okolice prejemala odzive, da sem preveč senzitivna. Danes vem, da z menoj ni bilo nič narobe in je bil to le odziv mojega telesa, da nekaj ni bilo ok.

Sem ljubiteljica narave in spoštujem življenje. Sem sočutna, ljubeča, vesela ter strastna raziskovalka življenja. Boleč dogodek, ki se je zgodil pri mojih 12. letih, me je močno zaznamoval – izguba mame v prometni nesreči. V najstniških letih sem se pričela spraševati o smislu življenja. Takrat mi je na pot prišla knjiga z naslovom Igra življenja in kako jo igrati, ki mi je spremenila pogled na življenje in pripeljala do spoznanja, kako močne so naše misli.

Moj moto: Ne samo obstajati, življenje je treba živeti. & Vse je mogoče.
Moje življenje predstavlja nenehno učenje, saj se zavedam, da ima naložba v znanje in zdravje največjo vrednost. S tem želim izboljšati kvaliteto bivanja sebi, moji družini in vsem, ki pridejo v stik z menoj. Sem mama, partnerica, sestra, prijateljica. Družina in zdravi, pristni odnosi mi največ pomenijo.

Življenje me je naučilo: če želim čutiti ljubezen in biti ljubljena, je dobro, da jo podarim najprej sebi.

Ko se rodimo, imamo do sebe in svojega telesa pristen odnos. Skozi odraščanje in prilagajanje, za voljo naučene pogojne ljubezni za preživetje, sem pristen odnos do sebe izgubila. Verjela sem, da drugi bolje vedo, kaj je dobro za mene in da moje želje niso pomembne. Kljub temu, da sem vedela, da to ni dobro zame, sem se naučila ugajati vsem okoli sebe, poslušati druge in jim izpolnjevati želje. Zunaj sebe sem iskala nekaj, kar bi me osrečilo. Vse to pa me je pripeljalo v slabo voljo, slabo telesno počutje, nezdrave odnose, nezdravo okolje in na koncu še bolj oddaljilo od sebe.

Zato se je moje transformacijsko delo pričelo najprej na odnosu do sebe skozi duhovna orodja, ki jih uporabljam že več kot 20 let. To pot sem izbrala zaradi zanimanja povezave duše, duha s telesom, ljubezni do sebe, ozdravitev ran iz otroštva ter spreminjanja družinskih vzorcev. Z zavedanjem, da z nepredelanimi družinskimi vzorci, ki me omejujejo, vplivam najbolj (na takrat še majhnega) otroka in na partnerski odnos. To pa mi je dalo še dodatno motivacijo za delo na sebi.

Skozi raziskovanje alternativnih zdravilnih tehnik in starodavnih znanj, sem pričela spoznavati sisteme v telesu, notranje organe v povezavi s čustvenimi stanji, senzoričnimi in fizičnimi odzivi telesa. Spoznala sem, da sem se kot duhovno bitje, prišla na ta svet naučiti preizkušnje dualnosti, komunikacije, postavljanja zdravih mej in predvsem spoznati sebe v globine. .

Kaj so moje specialnosti?

 • Sem certificirana izvajalka energetskih terapij Gaia Eternal Light ® System of Divine Healing Energies, ki ga je ustanovila zdravilka in duhovna učiteljica iz Anglije, gospa Shimara Kumara.
 • Sem certificirana refleksoterapevtka mednarodnega International Institute of Reflex Therapy Lone Sorensen iz Španije, v okviru katerega sem si pridobila znanja Tibetanske refleksoterapije vratu in glave, očesne refleksoterapije, Japonskega Cosmo liftinga obraza in druge tehnike obrazne masaže.
 • Svojo pot k sebi in intuicijo v praksi sem okrepila tudi preko različnih duhovnih certificiranih programov, več različnih delavnic, vrsto duhovnih knjig in meditacij. Pridobila sem tudi certifikat Švedske masaže in postala Certificiran Praktik Hipnoze.

Po uradni izobrazbi sem diplomirana organizatorka-managerka informatike. Stresno delo z računalniki, ljudmi na Help Desk-u in vsej informacijsko-komunikacijski tehnologiji, me je prenehalo izpolnjevati in mi pričelo močno izčrpavati energijo. Postajala sem čedalje bolj brezvoljna in nemotivirana. Želela sem si nekaj več, nisem pa vedela, kaj. Kljub obremenitvam in veliko dela, sem se od življenja počutila neuporabljeno in prazno. Izvajala sem tisto, kar je okolica pričakovala od mene, nudila podporo in pomoč. Moje potrebe sem zanikala in se pretvarjala, da je vse ok. Prepričanje, da je potrebno veliko delati za večjo vrednost in sprejetost, mi ni več služilo. Dokaj hitro se je odzvalo tudi moje telo in pristala sem na daljši odsotnosti z dela. Telo me je na ta način poklicalo, da sem se pričela sočutno sprejemati, se na ljubeč način negovati in postavljati sebe na prvo mesto.

Začutila sem željo po stiku s seboj, po več ljubezni, povezanosti in radosti v življenju. Okoli mene se je govorilo o radosti, jaz pa sploh nisem vedela kaj to je, dokler je nisem začutila v telesu. V tem obdobju sem prejela tudi notranji klic , da naj pomagam več ljudem pri osebnostni rasti in tako sem vstopila na pot, po kateri sem pričela prevzemati odgovornost za svoje življenje v moje roke.

Odločila sem se za konkretne spremembe, se naučiti novih poslovno-duhovnih znanj in veščin. Po spremljanju on-line programov Bodi sprememba pri Poslovni Boginji, dr. Špelci Morojna, sem se leta 2015 prvič udeležila tri-urne delavnice in se vpisala v daljši program. Po dveh letih izobraževanja sem prejela diplomo Divine Business Coach, nato še diplomo F.E.E.L. MASTER na F.E.E.L. ACADEMY in diplomo in naziv F.E.E.L. LEADER na F.E.E.L. LEADERSHIP programu. Trenutno in kontinuirano se izobražujem v programu F.E.E.L. LEADERSHIP ADVANCED.
Ker mi to znanje in veščine, ki jih uporabljam vsakodnevno pomagajo, še vedno vadim in se mojstrim v F.E.E.L. programih ter pomagam pri vodenju F.E.E.L. ACADEMY.

Kako si ugotovil-a, da si želiš biti F.E.E.L. LEADER?

Skozi nekaj let F.E.E.L. prakse me je mentorica Špelca navdušila, da si pridobim znanja za F.E.E.L. LEADER-ja. Metodo F.E.E.L. sem že uporabljala pri individualnih pogovorih s strankami. Zaradi dobrih odzivov, pa sem se odločila, da se preizkusim še pri vodenju skupin in na tak način povečam moj doprinos skupnosti.

Kaj je tvoja največja strast, veselje, ko spremljaš svoje člane pri čustveni rasti?

Vodenje skupin ima zame poseben čar, saj se dogajajo skoraj čarovnije med člani skupine. V skupini se nam pokažejo točno taki izzivi, ki se nam dogajajo v življenju. Celoten proces skupine se tekoče izpelje zaradi čustvene rasti in pripravljenosti napredovanja članov, pozitivnega namena in ne nazadnje tudi mene, kot leaderja, da poslušam svoje telo, se dajem na voljo za občutenje in sledim procesu skupine.

Največja strast mi je opazovati tako sebe, kot ljudi v osebnostni preobrazbi in napredovanju čustvene inteligence.

Kaj nudim?

F.E.E.L. program in podporna skupina

Nudim celoletni program in skupinska srečanja v živo, ki potekajo enkrat mesečno po 2-3 ure. Skupina je odprtega tipa, saj sprejemamo nove člane po predhodnem, brezplačnem 15 minutnem razgovoru. V skupini se izvaja skupinski čustveni proces po konceptu F.E.E.L.. Skupina je unikatna in prilagojena na potrebe članov, nudi stalno povezanost in podporo, na srečanjih izvajamo tudi tehnike za sproščanje celotnega telesa in uma. Srečanja potekajo v popoldanskih urah.

F.E.E.L. podporna skupina vsebuje:

 • v živo se bomo srečevali enkrat mesečno
 • vsako srečanje traja 2-3 ure
 • dodatna on-line srečanja
 • skupinski čustveni proces
 • stalna podpora med srečanji v zaprti FB skupini
 • daljši izobraževalno – transformacijski program
 • 2 brezplačni on-line individualni uri
 • zaključno srečanje v naravi (junij)

Individualni F.E.E.L. program za čustveno rast

Nudim individualne programe za čustveno – osebnostno rast in podporo telesu za lažje soočanje s stresom preko refleksnih masaž obraza ali vratu in glave ter svetovanja. Tri mesečni program vsebuje 12 tretmajev. Tretmaje sestavlja 6 individualnih ur (on-line) in 6 refleksnih masaž po izbiri v 3 mesecih. Tretmaje se izvaja izmenično.

Udeleženci postanejo bolj umirjeni, obvladovanje stresnih situacij jim je lažje, razrešujejo izzive, zaradi katerih so prišli po po-moč, izboljša se jim spanec ter splošno počutje, saj se zgodi sprostitev na vseh nivojih telesa (mentalnem, čustvenem, fizičnem, energetskem…). S programom blagodejno vplivamo na vse dele telesa in duha. Povrne se volja in zaupanje v življenje.

Cilj individualnega programa je sprostitev čustvenih in fizičnih blokad za povečan pretok energije, posledično je telo bolj sproščeno, s tem pa se bistveno izboljša kvaliteta življenja. Namenjen je osebam, ki so zelo zaposlene in si težko najdejo čas zase, čutijo željo po spremembi ali pa imajo izzive na osebnostni, čustveni ali fizični ravni.

Izkušnje udeležencev skupine:

Končno lahko v svojem domu diham…odločila sem se zase.

Hvala za vaše ponedeljkovo sprejemanje, res in mojega srca celega. Ta vaša opora, sprejemanje mene z vsem kar sem, mi je dala moč, da sem naredila premik. Končno lahko v svojem domu DIHAM. Imam prostor, mir. Ko sem pogledala KJE SEM v svojem življenju, sem se odločila ZASE. To pomeni, da se ne bom več zapuščala, da bom poskrbela za zdravje na vseh nivojih kot vem in znam, da se bom spraševala, kaj je moje in kaj hočem ter da bom nežna in sočutna do sebe. To je vaša, naša zapuščina in zakladnica. Hvala, da ste verjele vame. Sedaj tudi sama verjamem vase in tudi v vsako posebej in nam zaupam, da začenjamo ŽIVETI z vsem, kar spada zraven. Za vedno smo povezane v srcu in tako imamo MOČ, zraven pa POGUM in RAZUM. Rada nas imam iz srca mojega celega in vem, da ZMOREMO, vsaka posebej in skupaj. Še enkrat srčna hvala za vso toplino in ljubezen.

~ Nuša ~

Pridružite se moji skupini

Klikni na spodnji gumb in izpolni prijavnico…

 

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

vaša

Janja

X

Pridružite se moji skupini!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.