Feel Your Life

O meni

Raziskovalka sebe. Pomembna mi je skrb zase. Na začetku moje poti na telesnem nivoju, zdrava hrana in gibanje, v zadnjih letih pa predvsem kaj se dogaja v meni, zakaj se v določenih situacijah in odnosih tako močno odzivam, kaj se dogaja z mojimi čustvi in kako to vpliva na moje odnose. Zanima me zakaj se moje življenje odvija tako kot se odvija. Kaj je zadaj oz. globoko pod tistim kar je vidno na prvi pogled.

Feel me je naučil:

  • da lahko nisem popolna in lahko naredim napake in me ljudje še vedno sprejemajo
  • da v situaciji ali odnosu, ki je zame težka lahko ranljivo in iz sebe izrazim svoj pogled in se ne skregam oz. padem v konflikt
  • da sem bolj v stiku s sabo in svojimi občutki in čustvi, da zmorem z njimi ko mi je težko in bolj zavestno odreagiram
  • prevzemat moj del odgovornosti v odnosu
  • da bolj zaupam vase
  • da sem bolj sočutna in prijazna do sebe

Ko sem se vpisala na Feel akademijo je bil moj cilj naučiti se bit s svojo jezo in izboljšat moje odnose. Moji rezultati in spremembe v mojem življenju ter spoznanje kako pomembno je, da znamo ravnat s svojimi čustvi, občutek, da počnem nekaj dobrega zase in za druge, ker ima to vpliv tudi na moje bližnje in tudi širše, so me privedli do tega, da sem začela razmišljat, da bi lahko pomagala in širila to pomembno znanje.

Lepo mi je, ko opazujem in vidim napredek in rezultate članov skupine, ko se jih skupaj veselimo. Se me vedno znova dotakne, kakšna bližina in povezanost se ustvari, ko znamo ranljivo iz sebe povedat stvari, ko gremo skupaj skozi boleče in lepe občutke in skupaj postajamo bolj zadovoljni, izpolnjeni, stabilni, odločnejši in začnemo čutit notranji mir.

Kaj nudim?

Srečanja, ki potekajo enkrat mesečno. Namen skupine je povezovanje članov skupine, celjenje čustvenih ran, vzpostavljanje medsebojnih odnosov in bližine, spoznanje, da so odnosi lahko lepi in varni.

Namenjen je tebi, ki težko rečeš ne, imaš občutek, da se nenehno trudiš, si nalagaš veliko dela, tvoji najbližji, partner, otroci se oddaljujejo umikajo, čutiš odtujenost, imaš občutek, da si sam/-a, ti pa si želiš, da bi več časa preživeli skupaj.

Termini srečanj skupine:

  • 1x mesečno po 3 ure, od 18. do 21. ure: začnemo v novembru,
  • stalna podpora med srečanji v zaprti MSG skupini

Investicija:
40 EUR / srečanje

Pridružite se moji skupini

Klikni na spodnji gumb in izpolni prijavnico…

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

vaša

Saša

X

Pridružite se moji skupini!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.