Feel Your Life

O meni

Sem senzitivna, intuitivna ženska, mama, žena, poslovna ženska. Čedalje raje raziskujem življenje in sebe. Postajam prijateljica s seboj, svojim telesom in mislimi, odkrivam svojo esenco. Zelo pomembna mi je družina in prijateljstva, kjer je dovoljena in sprejeta pristnost.

Občudujem naravo in njene lepote. Kot otrok sem živela na kmetiji, živali in narava so bili moji edini prijatelji. Z odraščanjem sem zamrznila svojo otroško zvedavost, radoživost in preprostost, ki je bila v otroškem svetu med živalmi dovoljena, neobsojana. Želela sem ustrezati okvirjem in normam družbe, nekam spadati. Vedno bolj sem se oddaljevala od sebe, svojih občutij dokler ni prišla bolezen – izgorelost, ki me je predramila, da sem začela raziskovati pozabljeno sebe, svojo majhno deklico.

Kaj so moje specialnosti

Poleg 4 letnega izobraževanja   F.E.E.L. master, F.E.E.L. leader in F.E.E.L. leadership advanced, kjer se učim in vadim skupinski in individualni čustveni proces, imam opravljenih veliko delavnic na različnih področjih,  Access Bars®, MTVSS telesni procesi, Reiki, joga obraza, zdravljenje z zvokom,  5 let sem vodila delavnice prehrane in gibanja za boljše počutje in zdravje.

Zanima me celostna obravnava človeka, preko čustev, energije, védenja in fizičnega telesa, saj ustvarjanje ravnovesja na vseh nivojih predstavlja celostno zadovoljstvo in zdravje. Vse to združujem pri svojem delu kot F.E.E.L. facilitator.

Moja unikatnost je preprostost, nežnost.

Kako si ugotovil-a, da si želiš biti F.E.E.L. LEADER?

Moje življenje se spreminja in ker sem oseba, ki rada pomaga drugim, se je v meni prebudila želja po deljenju znanja in pomoči drugim, da stopijo na pot preobražanja odnosa do izražanja čustev.

Kaj je tvoja največja strast, veselje, ko spremljaš svoje člane pri čustveni rasti?

Ko opazujem osebo nasproti mene, ko med procesom postaja vizualno drugačna, sijoča, nežna, sproščene obrazne poteze – takrat dobim toliko energije in strasti, ki me pelje naprej v življenju in daje potrditev, da je vredno početi to kar počnem. Razveselim se vsake povratne informacije, ki jo klienti podelijo z menoj.

Kaj nudim?

O moji F.E.E.L. skupini

F.E.E.L skupina se bo srečevala ob četrtkih, 1 krat mesečno po 3 ure.

Namen je povezovanje članov skupine  in grajenje medsebojnih odnosov, tudi zunaj skupine. Omogočiti varen prostor, za pristno in ranljivo  izražanje, sočutna podpora ter sprejetost posameznika. Odkrivanje radosti, ki nam jih ponuja življenje, obujanje “pozabljene” kreativnosti, učenje opaziti in praznovati dosežene rezultate, že majhne zmage in napredke. Udeleženci mojih skupin dobijo sočutno podporo in spodbudo za premagovanje vsakodnevnih izzivov, da si ustvarijo življenje kot ga želijo in se zavedajo, da jim to tudi pripada.

Individualni F.E.E.L. program za čustveno rast

Nudim individualno podporo pri odkrivanju sebe, svojih neizživetih in pozabljenih potencialov.

Svetovanje in podpora na področju celostnega zdravja – kako poskrbeti za fizično, mentalno, energijsko in čustveno telo ter s tem pridobiti boljše počutje in več življenjske energije. Učim na podlagi lastnih življenjskih izkušenj in pridobljenega znanja, ki ga sama dajem v prakso.

Pridružite se moji skupini

Klikni na spodnji gumb in izpolni prijavnico…

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

vaša

Lidija

X

Pridružite se moji skupini!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.