Feel Your Life

O meni

Sem mama, partnerka, hčerka, sestra, prijateljica in zdravilka po duši. Že od nekdaj me privlači narava, miselnost starih civilizacij in mističnost tega sveta. Zaradi izzivov, ki sem jih imela v otroštvu – nasilje v družini in ločitev svojih staršev, sem se že v mladih letih spraševala, kaj je smisel življenja.

V študentskih letih me je, med študijem administrativne smeri, doletela prelomna izkušnja na področju zdravja. Zbolela sem za zelo redko boleznijo, pri kateri mi uradna medicina ni znala pomagati. Ker je bilo zaradi nje prizadeto moje vsakodnevno življenje, sem bila prisiljena rešitve iskati drugje. Takrat sem spoznala, da mnogi odgovori ležijo v znanju naših prednikov in začela stopati po poti zdravilstva.

Kaj so moje specialnosti

• Sem neonaturopatinja, absolventka naturopatije v Naturopatski šoli Saeka.
• Sem svetovalka Tradicionalne kitajske medicine po sistemu Nataline Lo Faro (Inštitut Bion).
• Sem Tui-na maserka, učila sem se leto in pol pri g. Marku Goltniku.
• Sem Mojstrica samozdravljenja po sistemu Mojce Vozel.
• Sem Eft navdušenka, v pridobivanju diplome za 2. stopnjo.
• Sem F.e.e.l. Leader in Fe.e.l. Master.

Moja največja strast je spoznavanje in sebe in iskanje ter uporaba metod, ki bi meni osebno pomagale uravnovesiti telo, um in dušo ter tako pomagale pri osebnostnem napredovanju.

Verjamem, da nam je ob rojstvu dano vse, kar potrebujemo za izpolnitev poslanstva, ki nas je privedlo na ta svet. Težave pa nastanejo, ker smo zaradi različnih razlogov preveč usmerjeni v zunanji svet, namesto da bi raziskali svoj notranji svet. Pozabili smo, da smo del narave, ki nas podpira na veliko čudovitih načinov, samo izkoristiti jih moramo. Uporabimo jih sebi v prid.
Povrnimo, zaživimo in ohranimo ves svoj potencial!

Kako si ugotovil-a, da si želiš biti F.E.E.L. LEADER?

Ker ima vsaj 95% bolezni korenine v čustveni komponenti življenja, sem želela orodje, ki zelo uspešno pomaga pri čustvenem zdravljenju, ponuditi tudi svojim strankam v sklopu naravnega zdravljenja.

Kaj je tvoja največja strast, veselje, ko spremljaš svoje člane pri čustveni rasti?

Najlepše mi je videti, kako ljudje tekom procesa samozdravljenja postajajo zdravi, srečni, močni in svobodni.

Kaj nudim?

O moji F.E.E.L. skupini

Jeseni 2023 odpiram vrata za skupinsko vadbo F.e.e.l. metode. Srečanja bodo v živo enkrat mesečno v Celju ali on-line.
Ker sem naravnana h celostnem pristopu do zdravja, bomo zagotovo poleg čustvenega dela pogledali tudi različne druge tehnike, ki bi udeležencem pomagale povrniti fizično zdravje (zelišča, hrana, obloge, kopeli, samomasaža in podobno).

Individualni F.E.E.L. program za čustveno rast

Nudim tudi individualne programe za čustveno rast in povrnitev fizičnega zdravja.
Če se v program podate s srčno željo po celostnem zdravju, ste pripravljeni odgovorno vpeljati v svoj vsakdan enostavne spremembe, ki so prilagojene na vaš ritem življenja tako, da vam ne vzamejo preveč časa in energije, in če si dovolite izkoristiti vse, kar vam program ponuja, vam 6 mesečni individualni program v življenje prinese:
• občutek in zaupanje, da ste sami svojega zdravja in življenja kovač,
• zaupanje vase,
• zdravje in dobro počutje.

Pridružite se moji skupini

Klikni na spodnji gumb in izpolni prijavnico…

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

vaša

Nina

X

Pridružite se moji skupini!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.