Feel Your Life

F.E.E.L.™ Leadership

Dobrodošli

Dragi/a študent/ka F.E.E.L. Academy

Napočil je čas.

Čas za to, da se kot človeštvo odpremo, povežemo, da si podarimo podporo in občutek pripadnosti. Da prenehamo z bolečimi dejanji in kot prvi stopamo po poti, kjer vladata odgovornost in lastništvo nad svojimi občutki, svojim življenjem in svojim obiljem.

Dobrodošel-a v F.E.E.L. družini, tokrat na mojstrskem nivoju! Čaka te izjemno zanimivo potovanje, kjer se boš gradil-a na novo.

Življenje ni namenjeno temu, da se najdemo. Življenje je namenjeno temu, da se ustvarimo.
George Bernard Shaw

Ko ustvarjaš, moraš večkrat najprej porušiti. Staro mišljenje, stari pogledi, stari vzorci, stara prepričanja in stari občutki bodo odpadali, vse novo pa se bo kot prelepa slika odpiralo pred teboj. Vznemirljivo bo, lepo, podarjalo ti bo avanturo in hkrati mir in neizmerljivo lepoto, ko čutiš vse, kar se ti dogaja.

A čutenje ni tvoja zadnja postaja. To je samo vmesni člen. Tvoj cilj je polno, izpolnjeno ŽIVLJENJE. Tvoj cilj je živeti vsak trenutek, namesto da se boriš proti njemu. Tvoj cilj je iz vsakega, še tako lepega ali še tako težkega trenutka ustvariti občutek živosti in povezanosti z vsem, kar je.

Tvoj cilj je zavedanje. Globoko, široko, neizmerljivo zavedanje, da si veliko več kot samo skupek dogajanja, situacij, mišljenja in čutenja. Si zavest, ki kreira. Vsak trenutek, vsak dan in vse življenje.

To v F.E.E.L. ACADEMY živimo. Skupaj in vsak zase. Nato pa ta način življenja in povezanosti prenašamo v svoja domača okolja in s tem spreminjamo svet.

To je naša obljuba in zaveza hkrati. Bravo in hvala, da si pripravljen-a živeti F.E.E.L!

V nadaljevanju najdeš informacije o tem, kaj se bo v F.E.E.L. Akademiji dogajalo, kje se bo dogajalo, kako si rezerviraš prenočišče, kaj potrebuješ in kako se nanjo čimbolj pripraviš.

Prosim počasi in natančno si preberi, če imaš kakšna vprašanja, pa smo seveda tukaj zate!

Se vidimo zelo kmalu, izjemno se te veselim,

Srečanja v živo:

1. srečanje: F.E.E.L. in moj odnos do sebe – postanite samozavestni in dvignite lastno vrednost
13. – 16. oktober 2022 – Rogla

2. srečanje: F.E.E.L. in odnosi – živite samo v zdravih in izpolnjujočih odnosih
12. – 15. januar 2023 – Čatež

3. srečanje: F.E.E.L. in avtoriteta – sprejemajte samo odločitve, ki so najboljše za vas
19. – 22. maj 2023 – Debeli Rtič

Male skupine in on-line povezovanje med srečanji:

(Točni datumi v dogovoru z leaderji)

1. srečanje: 20. oktober 2021
2. srečanje: 17. november 2021
3. srečanje: 15. december 2021
4. srečanje: 16. februar 2022
5. srečanje: 16. marec 2022
6. srečanje: 20. april 2022
7. srečanje: 11. maj 2022

F.E.E.L. YOUR LIFE

Pred srečanjem poslušaj mp3 posnetke in odgovori na vprašanja za poglobitev. Zapiši si kakšen vpliv ima besedilo in energija povedanega nate.

Pred 1. srečanjem: Modul 1: F.E.E.L. IN ZAKON PRIVLAČNOSTI in  Modul 2: F.E.E.L. IN ODNOS DO SEBE
Pred 2. srečanjem: Modul 3: F.E.E.L. IN ODNOSI
Pred 3. srečanjem: Modul 4: F.E.E.L. IN AVTORITETA

1. del

V 1. modulu bomo govorili o tem, kako privabljamo situacije v katerih se sproži popolnoma enaka energija, kot je energija našega zamrznjenega čustva iz preteklosti in kako nam te situacije pravzaprav omogočajo, da odčutimo svoja zamrznjena čustva.

2. del

Z metodo F.E.E.L. se bomo naučili odčutiti stara, zamrznjena čustva iz preteklosti in tudi kako odčutiti sprotna čustva, da se ne bodo nalagala v našem telesu.

1. del

Govorili bomo o štirih temeljih, ki so potrebni za gradnjo zdravega in ljubečega odnosa do sebe. To so ljubezen do sebe, samospoštovanje, zaupanje in intuicija.

2. del

V drugem delu bomo govorili predvsem o ljubezni do sebe. Ker je to tako pomembna tema si zasluži svoj video.

3. del – 1. vaja

Z vajo vam bom na primeru pokazala kako uporabljati F.E.E.L., da ustvarite kar želite. Pomagala vam bom pri raziskovanju vaše osebne želje ter pri tem, da aktivirate potrebno energijo za ustvarjanje tega kar si želite.

4. del – 2. vaja

V 2. vaji bomo spoznali, da naše osnovne potrebe prikrivamo s težavami zato, ker imamo neke podzavestne ideje o tem kaj nam bo ta težava zagotovila.

1. del

Spoznali bomo, da so odnosi dragoceni in nenadomestljivi za našo osebnostno rast. Govorili bomo o tem, kaj se v odnosih sploh dogaja in kaj lahko naredimo da bodo naši odnosi vsak dan bolj izpopolnjujoči.

2. del

V 2. delu bomo govorili o petih pasteh v katere lahko pademo v odnosih. To so obtoževanje, vloga žrtve, intelektualiziranje, padanje v zgodbo in izogibanje.

1. del

Avtoriteta je glavna sila, ki vpliva na naše odločanje in posledično naše življenje. Spoznali bomo vrste avtoritete in razliko med notranjo in zunanjo avtoriteto.

2. del

V 2. delu modula se bomo posvetili raziskovanju, zakaj sprejemamo določene odločitve iz pozicije strahu?

VEŠČINE

Vaje in meditacije

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.