Feel Your Life

POSLOVNO DUHOVNA AKADEMIJA

Korak 1: V koledarju si označite in rezervirajte čas za datume modulov in klicev oz. si načrtuj poslušanje modulov v razmaku tedna dni!

Največja skrivnost tega, da od programa odnesete največ je, da aktivno in polno prisotni sodelujete v njem.

Označite si datume modulov in jih poslušajte, ko so na urniku, če je to le mogoče!

Vsi posnetki bodo objavljeni najkasneje 1 uro po predvajanju ob urniku.

Vsi moduli so na voljo in jih lahko poslušate v svojem ritmu.

1. modul: Kdo so moje idealne stranke, komu služim in s čim se soočajo? Kaj je tisto, ki motivira moje stranke, da rečejo DA delu z menoj?

2. modul: Kako najbolje služim svojim strankam – kako oblikovati svojo storitev v paket, ki bo najbolje služil njihovi transformaciji?

3. modul: Kako ponuditi, predstaviti svojo novo ponudbo na osebni ravni?

4. modul: Kako izpeljati srčni prodajni razgovor in kako se soočiti s strahovi pred spremembo, ki se porodijo v potencialnih strankah?

5. modul: Kako ponuditi svojo ponudbo na skupinski ravni? Kaj storiti, da steče “prodaja iz srca”?

6. modul: Osnove srčnega marketinga – dosezite odlične rezultate s svojim avtentičnim pristopom!

7. modul: Kako ustvariti BE-YOU-TIFUL spletno stran?

8. modul: Osnove spletnega marketinga – kako pričeti ali nadgraditi svoj transformacijski posel?

9. modul: Kako v svoje delo uvesti pomoč in podporo in s tem dvigniti podjetje na nov nivo?

Korak 2: Priključite se Facebook skupini!

Ob prijavi smo vas dodali v Facebook skupino. V kolikor še niste v skupini, se priključite, saj se bo tam dogajalo veliko. In tega zagotovo ne želite zamuditi!

Korak 3: Redno delajte meditacije in naloge!

V sklopu “Začnite tukaj” in “Meditacije” vas čakajo meditacije in vaje, s katerimi se boste pripravili na pričetek dela v programu!

Korak 4: Izkoristite QA klic – postavljajte vprašanja!

Izkoristite QA klic za vsa vprašanja, ki se vam pojavijo. Vabim vas, da si tekom programa sproti zapisujete vprašanja, jih zastavljate v Facebook skupini in tudi na QA klicu. To in FB skupina je odlična priložnost, da me vprašate vse, kar vas zanima.

Potrebujete pomoč?

Moja ekipa vam je na voljo, če se vam kje zatakne ali potrebujete pomoč. Pišite nam na info@poslovnaboginja.com.

Ne moremo zagotoviti, da bodo vsa vprašanja in želje, objavljene v Facebook skupini videne in obravnavane s strani ekipe, zato vse raje pošiljajte na mail. Tam vam odgovorimo najkasneje v roku naslednjega delovnega dne.

Disciplina

Potrebno je imeti disciplino, da postavimo sebe in želeno transformacijo, ki jo želimo doseči, na prvo mesto!

  • Brezpogojno si vzemite čas za delo v programu!
  • Pazi na svoje misli, čustva ter dejanja.
  • Pazi na prehrano, gibanje, skrbi za svoje telo, dobro se naspi.
  • Obkroži se z ljudmi, ki te podpirajo!

Če ste nagnjeni k perfekcionizmu, da radi kritizirate sebe, da niste popolni – potem bodite nežni in potrpežljivi do sebe. Poskusite redno meditacijo (če vam meditacija ustreza)! Vsak dan si vzemite vsaj nekaj minut zase.

Jasnina vaše želje – da veste, kaj si želite!

Sami sebi dajte dovoljenje, da dosežete rezultate! Dovolite si verjeti, da verzija vas, kakršni želite biti, že obstaja!

Motivacija naj bo ves čas visoka

Poiščite pri sebi, kaj vas motivira. Kaj se bo zgodilo, če ne naredite spremembe?

Če padate v stres, če zmanjka motivacije – zapišite v Facebook skupino za podporo! Dovolite si, da vam pomagajo ljudje, ki so z vami na potovanju!

Spregovorite v skupini, kaj doživljate! Sploh, ko doživljate kaj, o čem ni lahko spregovoriti! Dovolite si verjeti, da bo pomagalo že to, da spregovorite o tem, kaj vas muči!

Pričakovanje, da bo uspelo

Verjemite, da vam bo uspelo. Če se pričakovanje morda kdaj ne uresniči, res iskreno poglejte vase, kaj pa v resnici verjamete.

Če pričakovanje v življenju uporabljamo na zdrav način, potem se uresniči. Pričakovanje ne pomeni, da na nečem visite, …, ampak da res verjamete, da vam bo uspelo!

Ljubi hitrost (sledenja srcu)

Srce se oglaša v trenutkih tišine, ko se umirite in zaupate. In zagotovo poznate te trenutke, v katerih dobimo ideje, rešitve, …

Ampak pogosto nas tukaj ustavi ego – zato te trenutke izkoristite in se trdno odločite, da sledite do konca vaši inspiraciji (ne glede na to, kar bo ego na poti napletel).

Spusti sojenje in se predaj radovednosti in iskrenosti

Ko se porodi ideja iz srca, ne dovoli SRAMU, da te zaustavi. Ko spregovorimo, da nas je sram, je že veliko lažje.

Če zmoremo spustiti presojanje, sram izgubi svojo moč. Če se morda ujamete v sramu, se ustavite in si recite, .. ooo zanimivo – ter se preusmerite v iskrenost in radovednost. Sram je le oblika upora, da bi v življenje prišlo nekaj dobrega.

Svoje odlične rezultate sprejmite kot odlično posledico svojega dela

Če ne odnehate, spuščate odpor, spuščate čustva in sledite svoji inspiraciji, so odlični rezultati naravna posledica vašega dela!

Spoštujte svoje zaveze

Spoštujte svoje zaveze, naredite to, kar ste si zadali!

Zabavajte se

Sprostite se, pokažite, kaj čutite, smejte se, povezujte se …

NAMEN IN REZULTATI

Kako nastaviti namen, da res dobimo prave rezultate?

Preden začnemo, je res pomembno, da se dobro pripravimo. Da zastavimo, kaj si resnično želimo. Ustavite se in res poglejte v svoje srce, kaj si želite? Izredno pomembno je, da si dovolite ŽELJO.

Vsekakor pa zaupajte, da vam bo vesolje v tem programu prineslo ravno tisto, kar potrebujete. Zato si zastavite CILJ, ampak opustite pričakovanja, kako se nekaj naj bi zgodilo in se odprite priložnostim, ki se kažejo pred vašimi očmi!

Če nimamo cilja, je vsaka pot prava … Cilj pa nas usmeri na pravo pot.

Kakšen je vaš odnos do tega, da si nekaj želite?

Pogosto slišimo, da je pomembneša pot, kot cilj. Res je, če si v resnici želite ljubezen in podporo, vas finančni cilji ne morejo izpolniti. CILJ mora biti iskren. Poiščite ta CILJ v svojem srcu.

Cilji premikajo človeštvo po poti razvoja. Tudi najbolj duhovni ljudje na tem svetu ima cilj.

Si ni dobro preveč želeti?

Veliko od nas ima veliko rezerviranost glede želja. In potrebujemo dovoljenje, da si sploh lahko kaj želimo. V tem programu si je uradno DOVOLJENO ŽELETI – karkoli, kar si res srčno želite! Želja je dovolj dobra samo zato, ker obstaja, ne potrebuje obsojanja, cenzure …

Za cilje pa je potrebno tudi narediti korake, ki vodijo tja …

Postavite si cilje in želje

  1. ZUNANJI CILJ – Cilj, ki je merljiv in ima časovni rok (se postaviti zase in postaviti meje, ..). Pomembno pa je, da si cilj lahko predstavljamo. Jasno si zapišite cilj.
  2. NOTRANJI CILJ – Verzija vas, kdo si želite postati. To že obstaja v vas, le zrasti morate v to verzijo sebe. To so cilji, ki nastavijo spremembe te notranje igre. Cilji, ki zajemajo odnose, zdravje … Naj bo CILJ jasen – raje manj in tisto JASNO! Cilj si jasno zapišite.
  3. CELOSTNI CILJ – Dolgoročni cilj, ki vas opredeljuje. Če ga imate, ga zapišite. Če ga še nimate, si zapišite tisto, kar je trenutno pred vašim nosom. Lahko je tudi, da imate v sebi mir in zadovoljstvo. Ni pravil! Pomembno je, da poslušate svojo notranjo avtoriteto in ji res sledite!

Hvaležnost

Zapišite si, za kaj ste danes že hvaležni! Začutite to hvaležnost in jo negujte. Hvaležnost neguje dnevno nego. Morda si ustvarite obred, da pred spanjem nekaj minut namenite temu, da poiščete stvari, za katere ste v dnevu hvaležni!

ZAKON PRIVLAČNOSTI IN ČUSTVENA TRANSFORMACIJA

Pritegnemo to, kar čutimo

Nekateri občutki so v nezavednem delu nas. Vsem so se nam v življenju dogajale situacije, ki jim čustveno nismo bili kos (bili smo otroci ali pa preprosto tega nismo zmogli, nas niso naučili).

Ko so čustva premočna, je naravna reakcija, da prekinemo njihov naravni tok. Takrat se ustavijo in v telesu tvorijo gmoto (energetsko blokado). To so čustva, ki so bila ustavljena v situaciji, ki ji čustveno nismo bil kos.

Če čustva niso v gibanju, nam povzročajo kup težav – bolezen, slabo počutje, pomanjkanje obilja … NAŠ CILJ je, da to energijo ponovno spravimo v gibanje.

Ta energija, ki je zamrznjena pa privlači SITUACIJE, ki sprožajo podobna (ali enaka) čustva, kot so tista, ki so že v blokadi. Namen pa je, da se ta energija iz starih zamrznjenih čustvev spravi v gibanje.

V praksi pa se nam ponavlja zgodovina, podobne situacije …

Kako se izvleči iz teh vzorcev?

Zamrznjena čustva se morajo odtaliti in pretočiti in njihova energija se mora ponovno spraviti v gibanje. Ko pride situacija, ki v nas sproži težka čustva, je najbolje, da si ta čustva na nek nežen in ljubeč način (v varnem okolju) dovolimo – jih odčutimo.

Smo prisotni v telesu in jim dovolimo da tečejo. Ta proces bomo vadili skozi ves F.E.E.L. YOUR LIFE program. Šele, ko so stara čustva odčutena in ozdravljena, se lahko lotimo kreacije novega.

Tudi, ko zelo vadimo, lahko pridejo navzven kakšni stari občutki …

To je čisto dobro in naj vas to ne zmede. Pogosto se kakšno čustvo skriva v nas in pride na dan, ko smo pripravljeni.

Bodite pripravljeni dati sebe na voljo, da odčutite vse, kar vas ovira na vaši poti do tega, kar si želite!

Moduli

Kdo so moje idealne stranke, komu služim in s čim se soočajo? Kaj je tisto, ki motivira moje stranke, da rečejo DA delu z menoj?

1. video

2. video

Kako najbolje služim svojim strankam – kako oblikovati svojo storitev v paket, ki bo najbolje služil njihovi transformaciji?

1. video

Oblikovanje visokocenovnih celostnih storitev

2. video

Kako ponuditi, predstaviti svojo novo ponudbo na osebni ravni?

1. video

Kako ponuditi ponudbo na osebni ravni (povabilo na razgovor)

2. video

Kako izpeljati srčni prodajni razgovor in kako se soočiti s strahovi pred spremembo, ki se porodijo v potencialnih strankah?

1. video

Kako v praksi izpeljati srčni prodajni razgovor?

2. video

Kako ponuditi svojo ponudbo na skupinski ravni? Kaj storiti, da steče “prodaja iz srca”?

1. video

Kako predstaviti našo storitev skupini ljudi?

2. video

Kako pripraviti vsebino podpisnega govora?

3. video

Osnove srčnega marketinga – dosezite odlične rezultate s svojim avtentičnim pristopom!

1. video

Osnove spletnega marketinga – kako pričeti ali nadgraditi svoj transformacijski posel?

1. video

Kako v svoje delo uvesti pomoč in podporo in s tem dvigniti podjetje na nov nivo?

1. video

COACHING KLIC

januar 2018

februar 2018

marec 2018

Vaje in meditacije

MEDITACIJA BITI V TELESU

ŽIVETI V SEDANJEM TRENUTKU

SEM DOVOLJ

Facebook skupina

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.