Feel Your Life

7 DNI NA LADJI NA NILU – V TEMPLJU ISIS | Transformacija v Egiptu

Ko sem se prijavila za transformativno potovanje po Egiptu, nisem niti prebrala spletne strani programa. Vedela sem, da me čaka velka transformacija. 

Vedela sem, da ga vodi Elizabeth, moja dolgoletna business coach in to mi je dovolj. Zaupam ji popolnoma in vem, da se bo samo zato, ker sem z njo in z njeno skupino, zame zgodila velika transformacija.

(Khm, zdaj vem, zakaj se vas toliko vpiše v F.E.E.L. Akademijo, brez da sploh vidite spletno stran, in seveda hvala za zaupanje, fenomenalno bo!)

Prvih nekaj dni smo prebili v Kairu, glavnem in glasnem mestu, potem pa z letalom odleteli do Aswana, mesta na jugu, kjer se prične veriga starodavnih templjev.

Čakala nas je Afandina, prelepa privatna jadrnica, cel kup prijaznih domačinov, ki so nam kuhali, nas stregli, se z nami smejali, peli, pospravljali, dali roko, ko je bilo treba prestopiti za ladje na kopno in nas skratka imeli zares radi.

Egipčani te pozdravijo z WELCOME  vsak na cesti.

Tako dobrodošla se že dolgo nisem nikjer počutila.

Vstajali smo ob 3 ali 4 zjutraj, da smo prispeli v templje ob 5.00, pred vsemi turisti. Naš vodič pozna vse in vsakogar in nam je urejal privatne obiske templjev, enega za drugim. Včasih niti dojemati nisem mogla, kako starodavne modrosti Boginj in Bogov vplivajo na nas.

    

To je noro. Kar se mi je dogajalo včeraj in danes ponoči, je noro. To je popolna transformacija.

Zjutraj smo šli v tempelj od Isis, boginje, ki me totalno privlači. Tempelj je na otoku na reki Nil, božanska tišina. Čutim jo, noro. Lepa je, lahko je nežna in ženstvena, a po drugi strani noro odločna, ko ve, kaj hoče. Spelje nemogoče naloge, moli za njih, se ne vda, nadaljuje, dokler ni njena naloga končana.

V mirnih časih je nežna, ljubeča in ženstvena. V vojinih časih je odločna, bojevita in ostra. Zna se postaviti za to, v kar verjame.

O, kot da berem o sebi.
O, kot da berem o sebi, kot bi rada bila, kot verjamem, da je dobro in prav zame, da sem.

Ko so ji vzeli njenega moža, ga razkosali in raztrosili po vsem Egiptu, ga je iskala tako dolgo, dokler ga ni našla. Vse, razen penisa. Tega je naredila iz kamna lapiz lazuli, se ljubila z njim, vase posrkala njegovo esenco in njegovo moč, in zanosila. Rodila je otroka, Horusa, ki je simbol združitve Spodnjega in Zgornjega Egipta.

Zame ta zgodba pomeni združitev božanskega in človeškega, as above as bellow, združitev yin in yang, enost in povezanost.

Spomnila sem se trenutka, ko sva z očetom mojih otrok sedela za mizo v naši hiši. Pred tem sem resno spustila to, da sva skupaj, če se ne bo pogovarjal z menoj.

Mirna sem bila in odločna.

Začutil je mojo odločnost in mir in se od takrat naprej vedno pogovarjal z menoj. Ampak tisti trenutek, ko se je to zgodilo. Noseča sem bila s prvim otrokom, 8 mesecev. Nikoli ne bom pozabila tega občutka povezanosti in tega, kak blagoslov je bil zame ta moški.

Ko sem se spomnila tega trenutka, sem bila tako ganjena, da sem jokala vso pot na avtobusu domov iz temlja, kamor smo šli ob 5.00 do 7.00 zjutraj, in gledali čudovit sončni vzhod.

Vem, da ima moj otrok, ki se izjemno senzitivno odziva na okolico in še posebej name, velikansko vlogo, da poveže dve strani, ki s človeškimi očmi mislita, da sta vsaka na svoji strani reke.

    

Se z največjo ljubeznijo nadaljuje. Tako je močno, da komaj spravim v besede, a se bom potrudila. Upam, da ima vsaj rep in glavo.

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.