Feel Your Life

prinašam
čustveno
pismenost

Kaj je metoda F.E.E.L.™?

F.E.E.L. se je “rodil” spontano, ko sem se po 28 letih delovanja in raziskovanja na področju osebnostne, duhovne in čustvene rasti trudila, da bi znanje zdravega in pretočnega čustvovanja zares razumela in spravila v “korake”.

Želela sem, da znanje, ki je dostopno samo terapevtom, postane pravica vsakogar na tej Zemlji, nekako sem slutila, da F.E.E.L. v svet prinaša čustveno pismenost.

Zakaj pismenost? Ko znate brati svoja lastna sporočila čustev, vam nihče več ne more prati možganov ali vam vsiljetati svoje resnice. Postanete opolnomočeni. S F.E.E.L. boste torej čustveno visoko pismeni in sam svoj gospodar.

F.E.E.L. je pot do odprtega srca, do najvišje vibracije, ki jo zmore naše fizično telo. Ves čas, ko sem kreirala in živela F.E.E.L., ko sem skozi čustva pomagala tisočem študentom in seveda sebi (s pomočjo mojih učiteljev, ki sem jim večno hvaležna in še vedno predano delam pod njihovi mentorstvom), sem vedela, da še vedno stojim pred težko zaveso.

Svet premikanja po čustvih je relativno težek in zahteven. Čustva zares občutiti je lahko boleče in naporno in vsekakor je zelo mamljivo, da od njih pobegnemo, jih prepišemo z nečim lepšim ali jih preprosto zventiliramo. Krivca za ventilacijo je lahko najti, če ni partner ali otrok, so pa starši, sosed, šef ali politik.

V času, ko to pišem (sem na morju v mobilni hišici), je soseda, turistka iz Češke, že dvakrat pošteno klofnila svojega 5 ali 6 letnega sina, ker ni dovolj pojedel (ali nekaj takega). To počne vsak dan. Vse telo me boli, čutim njegovo bolečino in njeno nemoč. Vem, da je mogoče drugače, vem, da je ranjena in ne zna. Želim si, da bi se končno naučili s svojimi čustvi in drug z drugim.

pot odprtega
srca gre
skozi f.e.e.l.

Blaženost je stanje, ko je vaše srce tako odprto, da čutite ves svet v svojem srcu. Ko ste srečni samo zato, ker pogledate zeleno drevo pred svojim oknom in ko zaznate, kako zelo nepomembno je, da se toliko ubadate s svojimi vsakodnevnimi malenkostmi. To seveda ne pomeni, da se z njimi ne ukvarjate več, to pomeni, da se z njimi ukvarjate drugače. Še vedno delujete, še vedno se odločate, pospravite posodo ali se zjutraj umijete in oblečete. A vsako od teh stvari doživljate globoko, sveže in kot pristno srečo. Obliva vas kot voda morsko obalo in v vas je angelska blaženost.

Še posebej lepi postanejo odnosi. Ni več rivalstva, prepirov ali usklajevanja. Vse teče in je jasno. Jaz razumem tebe, ti razumeš mene. Povezana sva in hkrati trdno vsak na svojih nogah. Neodvisna sva in se ljubiva. Spolnost postane blaženo potovanje v globino, mene, tebe in stvarstva.

Ta hip se trudim, da bi to stanje sploh prelila v besede, kar je praktično nemogoče. Moje srce je tako odprto, da si želim samo eno – blaženost predati vam, ki to berete.

Želim si, da vsaj za hipec začutite veličastnost tega trenutka, veličastnost, ki jo vaše srce živi pod plastmi vsega, kar si leta in leta predstavljamo, da je smisel življenja.

Blaženost je orgazmična in ta orgazem traja, dokler vaše srce zmore ostati tako odprto.

Pot do odprtega srca gre skozi F.E.E.L. Lahko si pomagate s katerokoli tehniko, a v tej boste zavedno ali nezavedno naredili proces F.E.E.L., če želite priti zares skozi.

Bolj kot se boste prepustili pristnemu čutenju, lažje, bolj ljubeče in prijetno se bo F.E.E.L. zgodil. Vsakič, ko se boste zaradi privzgojenih vzorcev upirali, krožili in iskali poti, boste sicer malo upočasnili a boste hkrati večali svojo čustveno pretočnost. Oboje je v redu, kajti skozi razreševanje svojih vzorcev in nezavednih programov boste postali zares ljubeči. Do sebe, do drugih in do sveta.

Spoznavanje in vadba F.E.E.L. je namenjena temu, da širite svojo čustveno pretočnost, včasih rečem tudi, da krepite svojo čustveno mišico ali večate čustveno posodo.

Namesto v teorijo vas vabi v izkušnje. Vabi vas na potovanje, ki ga ne boste pozabili nikoli. Vabi vas, da prodrete v pokrajino v sebi, ki zadržuje neznansko moč, veličino, ljubezen in mir.
Na poti vas bomo podpirali z razumevanjem, bodrilili vas bomo in vas kdaj pa kdaj malce potisnili čez rob. Predvsem pa vam bomo lučka na poti, ko boste v temi.

Ko boste čez nekaj časa odgrnili svojo zaveso, boste vi postali lučka za ta svet.

Zakaj je F.E.E.L. tako učinkovita metoda?

Moja želja je, da bi vsakdo na tem planetu spoznal, kako živeti F.E.E.L. v vsakodnevnem življenju. F.E.E.L. prinaša novo upanje in razumevanje v človeške odnose in ustvarja srečo in obilje.

1.

PRIZEMLJENA IN UTELEŠENA

Nauči nas, kako biti v stiku s svojimi občutki na zdrav način. Človeštvo se vse manj zaveda svojih občutkov. Ko se bomo naučili in integrirali F.E.E.L. v vsakodnevno življenje in odnose, to ne bo samo ozdravilo le-teh, ampak nas bo vodilo v ultimativno obilje in harmonijo na Zemlji in še dlje.

2.

ponese od obupa do življenja

Iz trenutka v trenutek boste ustvarjali in živeli misterij ljubezni, spoštovanja, povezovanja in pripadnosti. Občutili in sledili boste svojemu poslanstvu in prispevali po svojih najglobljih in najmočnejših sposobnostih.

3.

ozdravi vašo temno stran

S F.E.E.L. prenehate obsojati sebe in druge in se prepustite zdravljenju bolečine. Kar je bilo ranjeno v odsotnosti ljubezni, se lahko pozdravi samo v prisotnosti ljubezni. F.E.E.L. prinaša ljubezen vaši bolečini. F.E.E.L. tolaži, harmonizira in podari svobodo.

4.

PREPROSTA

Ko enkrat tako živite, bodo vaši otroci in ljudje okoli vas naravno pričeli slediti vašemu zgledu. Slej kot prej bo F.E.E.L. vplival na vsakogar na Zemlji.

5.

metoda najvišje integritete

Uči vas, kako biti 100%, brez izgovorov, odgovoren za svoja dejanja, misli in čustva, kako biti lastnik svojih čustev in kako prenehati pripisovati vzroke za svoja čustva nekomu drugemu, tudi če vam jih je sprožil.

6.

DELUJE

Če niste bili vzgajani s F.E.E.L., potem je vaša sposobnost biti v stiku s svojimi občutki, si jih dovoliti, jih slediti, poslušati in jim dovoliti, da vas transformirajo na najglobljem nivoju, okrnela. Potrebno bo vaditi, ampak ko bo F.E.E.L. vgrajen v vaše življenje, boste živeli resnične sanje.

F.E.E.L. je del vas

V vas bo vzbudil starodavno vedenje in modrost. Je organski, človeški in je bistvo vaše narave. Vaša narava je v svojem izvoru čista harmonija.

F.E.E.L. je naravni proces, ki se zgodi, ko se v vas zgodi čustvena transformacija.

Dolgo sem razmišljala, kako ta proces opisati in razumeti njegovo strukturo. Potem se mi je nekega dne prikazal v svoji lepoti in preprostosti!

Najprej se odločim za občutenje. Nato občutke najdem v telesu. Moja naravna potreba je, da jih izrazim in jim pomagam do tega, da najdejo pot skozi moje telo. Nato popustijo, energija v meni se spremeni in naenkrat nekaj čutim, vidim, razumem in doživljam popolnoma drugače.

Se pravi:
F – feel – odločim se za občutenje.
E – embody – poiščem v telesu, utelesim.
E – express – izrazim.
L – let go – spustim oz. počakam, da čustvo “spusti”.

Tako se je najbrž počutil Issac Newton, ko je odkril svoje formule.

Tako so se rodili štirje koraki, ki vas vodijo skozi odločitev za občutenje, utelešenje občutkov, izražanje in prepuščanje.

Najhitrejša pot na drugo stran je skozi (če ne bi bilo tako, gradbeniki ne gradili tunelov), zato verjamem, da so ti koraki najhitrejša pot na drugo stran izziva. To v praksi pomeni, da je treba občutke “prečutiti” in “odčutiti” ter tako pozdraviti, kar boli.

Zato si drznem postaviti smelo trditev:

F.E.E.L. je najbolj neposredna in zato učinkovita pot, da začutite, prečutite, odčutite in ozdravite svoje občutke ter nato manifestirate svojo novo realnost.

Ko se malo spoznate s F.E.E.L., ga boste našli povsod. Verjetno vam je blizu katera od tehnik za osebno in duhovno rast in gotovo jo imate radi zato, ker z njo dosegate dobre rezultate.

Za vas imam izziv.
Ostanimo povezani in si dovolite, da znanje o F.E.E.L. prodre globoko v vaše zavedanje. Potem pa pričnite opazovati in našli boste naravni proces ali štiri korake F.E.E.L. v tem, kar radi vadite ali počnete. Počnite dalje, kar vam je všeč in vam pomaga. Nikakor ne zapustite svoje duhovne in osebnostne vadbe.

A če boste v njej zavestno opazovali in celo zavestno izvajali F.E.E.L.™, vam bo lažje. Šlo bo hitreje, rezultate pa boste dosegali bolj zavestno. Ko boste v F.E.E.L. bolj vešči, boste odkrili, kako dobro vpliva na vaše odnose, na vašo komunikacijo, na vaše zdravje in na vašo samozavest.

Ali je F.E.E.L. brskanje po starih občutkih?

F.E.E.L. vam pomaga, da se naučite zdravo in zdravilno čustvovati. To pomeni, da stopite v stik s svojimi pristnimi občutki, jih prečutite, spustite skozi telo in jih tako korak za korakom za zmeraj pozdravite.

Brez skrbi, F.E.E.L. ni drama ali neskončno brskanje po starih bolečinah. To je nežna oskrba vaših občutkov, ki zdravi. Iskrena čustva niso drama, čeprav marsikdo to dvoje zameša. Prava, pristna, iskrena čustva so nežna, osvobajajoča, blažilna in odrešilna (tudi če so težka in boleča).

F.E.E.L. je naravni proces, ki vam pomaga pri čutenju, zdravljenju in manifestaciji, še posebej, če je izveden zavestno. F.E.E.L. deluje na vaši preteklosti, sedanjosti in prihodnosti hkrati, zato boste z njim pozdravili svoje čustvene rane, si naredili svoje vskadanje življenje čudovito in povezano, z njim pa boste tudi manifestirali, kar si želite.

F.E.E.L. v bistvu živite, in ne “izvajate”.

Kajti F.E.E.L. ni nekaj, kar bi morali posebej izvajati, ampak je najbolj učinkovit, če ga sprejmete kot način življenja.
Je tako kot osebna higiena. Vsak dan se stuširate in si umijete zobe. Pred 500 leti tega niso počeli in so zato zbolevali in umirali. Dokler niso ugotovili, da je osebna higiena nekaj, kar je treba živeti in ne le opraviti enkrat letno.

Tako bo F.E.E.L. postal del vas in vaših odnosov s seboj in z drugimi. F.E.E.L. bo postal ključni del vaših odločitev in vaši občutki bodo postali vaši najboljši vodniki.

F.E.E.L. se lahko naučite in ga zavestno vključite v svoje življenje. Zagotavljam vam, da bo vaše življenje popolnoma prenovljeno. Po eni strani se boste bolj prepuščali, po drugi strani pa boste trdneje za volanom kot kadarkoli. Čaka vas vznemirljivo potovanje, kjer bo vsak trenutek puščal globok pečat v tapiseriji vaše duše.

F.E.E.L. zares spreminja življenja

Izobraževanje za poklic F.E.E.L. LEADER

Če berete te vrstice in se v vas prebuja stari, dobri poznani občutek, da ste na pravem mestu ali celo, da ste prišli domov, potem vas občutek ne vara!

Čeprav se morda večkrat počutite, kot da ne sodite na ta svet in se bolj kot zmagovalec počutite kot grdi raček, vedite, da ste pravkar našli svojo družino labodov.

Ste pionir in glasnik novega življenja v svoji ožji in z nekaj vloženega truda tudi širši okolici.

F.E.E.L. bo spremenil svet in s temi besedami prevzemam polno odgovornost za svojo napoved. V sebi jasno vidim in prerokujem, kako se bo človeštvo ozdravilo skozi F.E.E.L. in skozi takšen način delovanja tudi prebudilo v odnose, ki bodo harmonični, srečni, brez konfliktov in kjer bo človeštvo praznovalo enost.

S to željo krepimo in širimo izobraževalni sistem F.E.E.L., ki bo izobraževal za poklic F.E.E.L. Leader.

F.E.E.L. Leader je usposobljen, da vodi F.E.E.L. podporne skupine.

Naziv F.E.E.L. LEADER pridobite v 3 letih izobraževanja, prvo leto v F.E.E.L. ACADEMY in nato dve leti v F.E.E.L. ACADEMY + F.E.E.L. LEADERSHIP.

F.E.E.L. LEADERSHIP program je kombinacija pridobivanja znanja in osebno/čustvene transformacije, zdravljenja in rasti.

V F.E.E.L. LEADERSHIP programu je fokus na znanju, kako delovati v skupini, da dosežete povezanost, čustveno zdravljenje, osebnostno rast in kreacijo tega, kar skupina želi. S terminom “skupina” so mišljene:
– F.E.E.L. podporne skupine
– skupine, v katerih delujete v lastnem osebnem ali poslovnem interesu
– ali pa “samo” a hkrati najbolj pomembne skupine – vaše družine in vaši bližnji.

Pomembno učenje se osredotoča na psihološke dejavnike, ki veljajo v skupinah in pri posameznikih, na principe, po katerih deluje skupina, in na najbolj pogoste in nevarne napake, ki jih lahko naredi leader, ter seveda na to, kako jih preprečiti.

skupine za
podporo in
čustveno opolnomočenje
čustvena
moč in
stabilnost
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.