Feel Your Life

kar te
ne ubije,
te okrepi

Spoznajva se

Sem ženska. Strasta, športna, radovedna, ljubim potovanja, naravo in svobodo.

Sem mama. Včasih sem napisala “treh najstnikov”, zdaj pa bo kmalu najstnica samo še najmlajša.

Najstarejši je genij s posebnostmi, ki so me naučile več kot vse šole tega sveta. Šolal se je izven sistema in je danes mednarodno uspešen podjetnik.

Srednji pravi, da je on edini normalen član naše družine, čeprav bi o tem lahko debatirali :-)

Najmlajša je umetnica z izjemnim sočutjem in smislom za ljudi in živali. Izpisala sem jo iz srednje šole in se šola v mednarodni online srednji šoli, ustvarja in pleše. Skupaj sva ustvarili SHINE COLLECTION, blagovno znamko zvezkov in šolskih potrebščin z dušo. #shinelikeagirl

Sem večna učenka in predana mentorica, nekdanja uspešna alpinistka in športna plezalka, moja največja strast pa je vaš preboj in transformacija v srečnega in svobodnega kreatorja svojih sanj. Z vsem srcem poskrbim, da se vaša osebna preobrazba odraža v lepih odnosih, izpolnjenih sanjah in srečnem življenju.

Najraje se potepam po naravi in po čudovitih kotičkih tega sveta. Moja strast je svoboda. Najbolj srečna sem, ker sem si uspela svoj posel postaviti tako, da je moja pisarna lahko kjerkoli si zaželim, na belih plažah, v cvetoči Kaliforniji, v hotelu ob smučišču ali na domačem vrtu.

Izkušnje sem si nabirala kot doktorica znanosti na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Mariboru (mnogi mi še danes zaupate prav zato, ker sem prizemljena) in kot ustanoviteljica, predsednica in prva slovenska strokovna svetovalka za dojenje IBCLC v največji neprofitni organizaciji za obporodno pomoč Štorklja.

Ob tem delu sem končala 6 letno šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa (body-mind psychology) Barbara Brennan School of Healing. Svoje znanje združevanja poslovne in duhovne uspešnosti sem nadgradila pri priznanih mednarodnih mentorjih.

Sem kreatorka metode F.E.E.L.™, ki je plod 28+ letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Sledi modrosti Alberta Einstein-a, ki je rekel: “Če nečesa niste sposobni razložiti na popolnoma preprost način, potem tega ne razumete dovolj dobro.

Metoda F.E.E.L.™ spreminja življenja po vsem svetu, a njen čas šele prihaja.

Sem avtorica 3 knjig, od tega uspešnice Pomagajte najstniku (in drugim ljudem okoli sebe) izraziti jezo in ustanoviteljica izobraževalnih programov F.E.E.L.™ Academy in F.E.E.L.™ Leadership.

umetnost in lepota čutenja

F.E.E.L. izobraževalni sistem

dr.
špelca
morojna

Najbolj gledano na YouTube

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.