Feel Your Life

Brezplačno

začuti, ozdravi, manifestiraj
čustvena
moč in
stabilnost
pomagajte
sebi in
najstniku
jeza
nemoč
izgorelost

Spremljajte globoke, čuteče in zdravilne blog zapise

Plujte z izzivi življenja lahkotno in igrivo

Večkrat se lahko zgodi, da se na poti osebne rasti in čustvenega zdravljenja zadenemo v steno. Izgubimo voljo, “ker smo preizkusili že milijon stvari in postali malce utrujeni”. Morda smo pričakovali, da bo vse skupaj lažje, bolj izpopolnjujoče in da bodo “nagrade” bolj pogoste ali izzivov vedno manj.

Naj bo leto 2023 polno smisla!

Še malo in se bo končalo tudi leto 2022. Ob vseh spremembah in dogajanjih po svetu si je popolnoma smiselno podati roko, potrepljati ramo in

Najbolj gledano na YouTube

Želite dobivati koristne zapise o umetnosti in lepoti čutenja in novice o F.E.E.L. dogodkih?

prijava na e-novice
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.