Feel Your Life

Brezplačno

začuti, ozdravi, manifestiraj
čustvena
moč in
stabilnost
pomagajte
sebi in
najstniku
jeza
nemoč
izgorelost

Spremljajte globoke, čuteče in zdravilne blog zapise

Na pomoč, jezim se na otroke!

Ali se najdete v tem?
“Sem kolerik, meni zakuha v milisekundi. Aktivno delam na preventivi, predihavam, se poskusim nacentrirati, ampak vseeno pridejo momenti, ko odreagiram brez ”predhodnih znakov”. Kako si lahko pomagam v teh situacijah? Kako ne reagirati v jezi?”

Sladki glas in zadržana jeza

Prazniki znajo biti kar pestra izkušnja, kajti družine več časa kot običajno preživimo skupaj. Zato verjamem, da vam bo moja današnja zgodbica pomagala razumeti in predvsem postaviti zdrave meje v situacijah, ki vas izčrpavajo.

Ko najbolj potrebujem mir, so otroci najhujši

Če se vaš otrok najbolj nemogoče obnaša takrat, ko bi vi potrebovali mir in umik, ste pred velikansko priložnostjo. Veste, vaš otrok ni nevzgojen, nemogoč in težava ni v tem, da vi ne znate vzgajati ali postavljati meja.

Najbolj gledano na YouTube

Želite dobivati koristne zapise o umetnosti in lepoti čutenja in novice o F.E.E.L. dogodkih?

prijava na e-novice
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.