Feel Your Life

druženja
s pomenom
in podporo

Kaj pridobite v F.E.E.L. skupini?

V F.E.E.L. podpornih skupinah dobite veliko večjo nagrado kot si sedaj lahko zamislite. Kot je rekla ena izmed naših študentk:

“Prišla sem po znanje, dobila pa mnogo, mnogo več. Dobila sem podporo in začela sem zdraviti svojo sposobnost povezanosti. Ta sposobnost je bila v meni tako neobstoječa, da se niti zavedala nisem, kako zelo mi manjka. Niti opazila nisem, da ne živim v povezanosti z drugimi ljudmi, ker mi je bilo to tako zelo normalno.”

Pomanjkanje medsebojno povezanosti je rana št. 1 v sodobnem svetu in F.E.E.L. podporne skupine želijo dopolniti to vrzel. Povezanost se nanaša na vse odnose: odnos s seboj, odnose z drugimi – osebni in poslovni odnosi, na odnos do avtoritete (tukaj je veliko več ranjenosti, kot se zavedamo) in na koncu odnosa do obilja.

Kar pridobite, je neprecenljivo. Težko je opisati z besedami, tako pa svoje pridobitve opišejo udeželenci:
– čustveno inteligenco, stabilnost in moč
– odpravite konflikte in jih spremenite v povezanost in harmonijo
– ozdravite pomanjkanje občutka povezanosti in pripadnosti
– razločite med samoto in osamljenostjo in postanete sebi največje darilo, posledično pa pritegnete v svoje življenje čudovite ljudi, ki vas podprejo in imajo radi
– globoka, pristna prijateljstva
– novodobno znanje zdravega čustvovanja, ki je temelj za odnose v svetovnem merilu.

F.E.E.L. zares spreminja življenja

Za koga so F.E.E.L. skupine primerne?

Ste to vi?

– na živce vam gre “small talk” ali plitvi pogovori
 – spoznati želite enakomisleče ljudi in se z njimi zabavati, povezati in imeti lepo
 – pripravljeni ste delati na sebi in se čustveno opolnomočiti
 – preizkusiti želite F.E.E.L., preden se odločite za resnejše šolanje v večjih F.E.E.L. programih
 – ste v obdobju, ko potrebujete dodatno podporo
 – razrešiti želite krizno situacijo v svojem življenju
 – zavedate se, da je za osebnostno rast treba investirati čas, denar, pozitivno pripravljenost in to jemljete s polno odgovornostjo.

 

10 mesecev
aktivnih
srečanj

Ko se odločite, da boste rasli v F.E.E.L. skupini, je to dolgoročna odločitev.

Tega pravila se držimo zato, ker delo skupine temelji na povezanosti in medsebojnih odnosih članov skupine, kar lahko dosežemo le, če smo vsi zavezani temu, da bomo v odnosu ostali vsaj nekaj časa.

Drugi razlog pa je ta, da se globina vaših izzivov ne pokaže takoj, ampak boste sčasoma gradili zaupanje in luščili plasti starih, zamrznjenih čustev, da boste prišli do sijaja svoje duše.

Ne verjamemo v hitre rezultate, v čarobne palčke ali bližnjice. Naše delo je globoko, temeljito in daje trajne rezultate. V skupini boste sami predani in zavezani člani, saj takšni, ki “pridejo samo malo pogledat”, sploh ne zaidejo k nam.

F.E.E.L. SKUPINE so pravo mesto za vas, če ste pripravljeni delati dolgoročno.

Članstvo in minimalno zavezo za svojo skupino preverite pri izbranem F.E.E.L. Leaderju.

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.