Feel Your Life

svoboda
in
samozavest

F.E.E.L. zares spreminja življenja

Navdušena sem, da …

Za kaj gre?

Vsako leto oktobra se pri nas zbere skupina čudovitih ljudi. Nekateri prihajate prvič in naj bo to vaša dobrodošlica!

Dobrodošli v F.E.E.L. družini!

Morda se sliši preveč klišejsko, a tako je. Ime F.E.E.L. DRUŽINA so si izmislili študenti. Kajti največji vrednoti v F.E.E.L.™ ACADEMY sta sprejetost in povezanost.

Največja rana v sodobnem svetu je rana pomanjkanja povezanosti, a o tem več kasneje.

Ker to berete, ste začutili klic. F.E.E.L.™ ACADEMY vas pokliče, ko ste pripravljeni, in dejstvo, da berete te vrstice, nakazuje na to, da je ZDAJ vaš čas.

Navdušena sem! Vesela, razburjivo je tole!

Vem, da vam čustva niso tuja. Že nekaj časa delate na sebi. Dovolj imate razumskih pristopov, ki vas pripeljejo do neke točke, a vas pustijo v temi, ko si želite zares kreirati svoje življenje in zgraditi najlepšo palačo.

Zato sem kreirala F.E.E.L.™ ACADEMY.

Da vam lahko predam najbolj dragocena znanja, ki jih ne objavljam nikjer in jih sicer ne morete dobiti in ne samo to, ob vsem tem vam podarim najbolj dragoceno – izkušnjo.

Pravijo, da je 1 gram izkušnje vreden več kot 1000 g vedenja. To še kako drži in v F.E.E.L.™ ACADEMY imate priložnost, da izkustveno odčutite vse, kar vam ne služi več.

Rezultati so trajni.

F.E.E.L.™ ACADEMY je nastajala nekaj let in nastala je na podlagi izkušenj in neprecenljivega znanja, zbranega v 28+ letih mojega izobraževanja, vzponov, padcev, krvavih kolen, solz in smeha.

F.E.E.L.™ ACADEMY je 2-3 letni program, ki se vsako leto prične oktobra in traja do marca ali aprila v naslednjem letu

poslanstvo

F.E.E.L. izobraževalni sistem

f.e.e.l.
spremlja
vas

Prenova vašega življenja

Naši študenti in diplomanti popolnoma prenovijo svoje življenje. Odkrijejo neprecenljive zaklade, ki jih življenje nudi in slogan “iz razbitin v palačo” ni niti malo pretiran. Tudi če vaše življenje ni razbitina, zagotovo najdete koščke, ki vozijo z ročno zavoro, a ne?

Verjamem, da globoko v sebi veste, da ste ustvarjeni za polno življenje, za PALAČO! Zakaj bi potem ostali v svoji luknji?

V F.E.E.L.™ ACADEMY to dosežemo s posebnim, samo v naših programih unikatnim pristopom, ki ga imenujemo F.E.E.L.™ life simulator.

F.E.E.L.™ life simulator je orodje, ki vas bo pripravilo na življenje tako, kot pilote na vse situacije pripravi flight simulator.

Vaša mama, tašča, mož, žena ali otrok vas ne bodo več vrgli iz tira. Tudi finančna kriza ne. Še manj politična poročila.

Znali boste s čustvi in jih boste uporabili kot svoje najbolj učinkovito orodje in pomočnike za srečno in zdravo življenje v obilju in ljubezni.

Vem, da se čustev (neupravičeno) drži marsikatero ime.

Npr. da so čustva drama ali da so znak šibkih.

Ta mit boste s pomočjo F.E.E.L.™ life simulator obrnili v prid sebi, svoji družini, svojim financam, svojemu prostemu času, dopustu, delu, poslanstvu.

F.E.E.L.™ ACADEMY vam bo podaril nov način življenja v svobodi, ki ga do sedaj niste poznali, niti se ga niste mogli naučiti v svoji okolici. To je način, ko vsa čustva zelo enostavno uporabite za celjenje preteklosti, srečo v sedanjosti in nepredvidljivo obilje v prihodnosti.

S pomočjo F.E.E.L.™ life simulator-ja boste izvedeli, izkustveno doživeli in vadili vse, kar potrebujete, da bodo vaša čustva postala vir vašega največjega zadovoljstva.

Hvala vam!

Edinstven pristop za mojstre čustvene inteligence

V F.E.E.L.™ ACADEMY (kot v vseh naših drugih programih) se držimo preproste resnice, ki jo je izrekel Bruce Lee:

“Ne bojim se tistega, ki vadi 10.000 udarcev. Bojim se tistega, ki vadi en udarec 10.000 krat.”

Zato se bomo posvetili eni centralni tehniki, ki vam bo v nekaj vsakodnevne vaje podarila vse rezultate, navedene na začetku tega vabila.

Kako bomo to storili?

Tako, da boste skozi potovanje šli IZKUSTVENO, ne samo teoretično.

Skozi leta in leta vaje smo v izobraževalnem sistemu F.E.E.L.™ YOUR LIFE (kar je skupno ime za vse naše programe, izdelke in sporočilo svetu) razvili edinstven pristop, ki temelji na medsebojni povezanosti in drugačni izkušnji.

Kaj to pomeni?

Glejte, glede na raziskave meni zelo drage strokovnjakinje za ranljivost, dr. Brene Brown, je pomanjkanje povezanosti rana št. 1 v današnji družbi.

Karkoli se vam dogaja, vas boli, razjezi, vas pusti v občutkih nevrednosti, v prenizki samozavesti, nezmožnosti zaslužiti lepe prihodke, na koncu rezultira v skupnem imenovalcu – pomanjkanju občutka povezanosti.

Zato v F.E.E.L.™ ACADEMY naše skupno potovanje delimo na dve bistveni komponenti.

1. pridobivanje znanja, vaje in skupinski čustveni proces F.E.E.L.™ life simulator

2. zdravljenje čustvenih ran in rane pomanjkanja povezanosti skozi novo izkušnjo povezovanja (zato so študenti našo skupino poimenovali F.E.E.L. družina – ker se v njej celi to, kar je bilo ranjeno v vaših družinah in potem zaceljeni kreirate drugačne izkušnje izven F.E.E.L.™ ACADEMY skupnosti)

*** Drznem si trditi, da so zato naše skupine/družine žive, iskrene in globoke kot še nisem doživela nikoli in nikjer v nobenem programu, pa sem jih doživela že res veliko.

*** Drznem si trditi, da so zato vaši rezultati trajni.

*** Drznem si trditi, da zato beležimo največji vpis, kljub temu da ne investiramo v drage in neiskrene marketinške metode.

Čaka vas osebni in skupinski čustveni proces F.E.E.L.™ life simulator, ki je edinstven in ga ne najdete nikjer drugje in v njem ključna podpora, ki jo potrebujete, da v praksi izvedete korake tega edinstvenega dogajanja.

Princip dela na F.E.E.L.™ ACADEMY je tak, da oblikujemo glavno, veliko skupino vseh udeležencev in manjše skupine, kjer se povsem intimno povežete.

T     ako velika kot male skupine so strokovno vodene, največji doprinos k temu, da F.E.E.L.™ life simulator res zaživi, pa je v tem, da vsa srečanja potekajo v živo in trajajo 4 dni.

Kaj morate vedeti o F.E.E.L.™ Academy?

V sklopu F.E.E.L.™ ACADEMY dobite tri 4-dnevna srečanja, to je 12 koncentriranih dni v šolskem letu. Poleg tega dobite brezplačno udeležbo na vseh online F.E.E.L.™ YOUR LIFE programih, ki potekajo tekom šolskega leta, v katerem ste vpisani, ti programi pa vključujejo tudi 4 dnevne dogodke. V praksi to običajno pomeni štiri do pet 4-dnevnih srečanj letno (razen če nas ne preseneti kak virus ali podobne nepredvidljive situacije).

Zakaj 4 dni? To je zelo pomembno vprašanje.

Glejte, moja stara mama je vedno govorila, da se potica peče 1 uro. Kaj če bi jo vmes vzeli iz pečice in dajali nazaj vanjo?

Potica bi se sesedla in ne bi bila lepo pečena.

Enako je z vašim čustvenim procesom, ki se dogaja med F.E.E.L.™ life simulator-jem. 4 dni je pomemben mejnik, saj vaši stari vzorci vzdržijo do 3 dni mehčanja, potem pa popustijo in vi si dovolite, da ga nadomestite z novim, ki vam bolje služi.

Preizkusili smo vse, od 4-urnih do dvo-dnevnih srečanj in daleč najbolje rezultate žanjemo prav zaradi tega, ker z vami vztrajamo 4 dni.

Verjemite, da mora biti za vodenje 4 dni F.E.E.L.™ life simulator-ja voditelj zelo trdno v svojem bistvu in pripravljen na absolutno ranljivost, da zmore in to unikatno strokovnost vam nudimo iz srca in z ljubeznijo.

Seveda.

V veliki, glavni skupini F.E.E.L.™ ACADEMY oblikujemo male skupine, kjer se intimno povežete in s tem izjemno celite svoje globoke čustvene primanjkljaje.

Vaša mala skupina se redno srečuje na platformi zoom, torej v online formatu. Ta srečanja so dobesedno neprecenljiva, v njih pa seveda dalje poteka čarobnost F.E.E.L.™ life simulator-ja.
V sklopu učnega procesa dobite določena audio predavanja, ki vam pomagajo do globljega razumevanja F.E.E.L.™ life simulator-ja.

Ob vsem tem pa vam v šolskem letu pripadajo še 3 individualne coaching ure z enim izmed F.E.E.L. LEADERJEV. Namenjene so temu, da svoje izkustvo s F.E.E.L.™ life simulator-jem poglobite in da morda izrazite globine, ki jih v skupini še niste pripravljeni izraziti.

Nekaj let smo iskali najboljšo lokacijo.
Saj veste, lepo, mirno okolje, dovolj velika dvorana, udoben hotel in dobra hrana.

Našli smo ga v tišini pohorskih gozdov, na dobrih 1500 m nadmorske višine, kjer je hotel obnovljen, osebje izjemno prijazno, hrana odlična in raznovrstna (ne, nič se ne zmrdujejo, ko je treba pripraviti vegetarijansko, vegansko ali brezglutensko prehrano in si celo sami izmišljujejo odlične recepte, da ne govorim o sladicah …) – našli smo ga na Rogli!

Za vas pa smo uredili posebni, cenovno ugoden paket – polni penzion.

V času 4-dnevnih srečanj je obvezno bivanje v hotelu, saj vas bi vsakodnevno vračanje v domače okolje lahko vrnilo v stare vzorce hitreje kot bi “rekel keks”.

Poleg tega je druženje ob hrani in v prostem času enako pomemben del procesa, pomemben za vsako zdravo družino, a ni tako?

Odgovor na to vprašanje je globlji, kot izgleda na prvi pogled.

Kot prvo, v F.E.E.L™ ACADEMY vas nikoli v nič ne silimo, vas le spremljamo in vzpodbujamo. Tako da brez skrbi.

Kot drugo pa globoko razumemo, da ste na svojem kritičnem področju ranljivi. Vzbujajo se vam čustva, ki jih ni lahko izraziti.

Zato boste v programu dodeljeni v svojo majhno, intimno skupino, ki bo vaša najbližja zaveznica. Večini udeležencev se je lažje začeti izražati v intimnem ozračju.

Sčasoma boste opazili, kako vas prav edinstven pristop F.E.E.L.™ life simulator in naša legendarna povezanost in podpora nežno pelje v pravo smer izražanja skozi ranljivost in iskrenost in to bo ključni doprinos v zdravljenje vaše samozavesti in sposobnosti izražanja.

Z veseljem.

F.E.E.L.™ ACADEMY je vsebinsko sestavljena iz treh sklopov.

Prvi sklop – 1. srečanje – posvetimo se najbolj pomembnemu odnosu na svetu, to je odnosu s seboj.

Cilj tega srečanja je, da najdete samozavest namesto občutka nevrednosti in nezaželjenosti, da pričnete dojemati, kaj povezanost zares je in s tem zdraviti osamljenost in občutek, da ne pripadate nikamor. Na prvem srečanju se skupina prične tudi povezovati, kar je temelj za večletno delo, ki je pred vami.

Spoznate tudi F.E.E.L.™ life simulator, ki je naše najmočnejše orodje za vsa leta in vse življenje.

Drugi sklop – 2. srečanje – na temelju odnosa do sebe se posvetimo običajno najbolj pereči temi – odnosom z drugimi.

Cilj tega srečanja je, da v praksi in seveda s pomočjo F.E.E.L.™ life simulator-ja dojamete, kako perfektno Univerzum orkestrira naše odnose in to uporabite za svojo moč in notrani mir.

Poudarek bo na ljubečem odkrivanju vzrokov, zakaj pri komunikaciji padete v pasti (namesto samo-obsojanju ali samo-kritičnosti), pa tudi učenja na silo in z glavo vam ne bomo predstavili saj verjamemo v to, da ljudje nismo slabi ampak ranjeni. Ne znamo komunicirati in F.E.E.L.™ ACADEMY vas bo tega naučila za vse generacije naprej in nazaj.

Hkrati boste ves čas negovali spoštljivo, povezovalno komunikacijo in zdrav odnos do vseh čustev namesto zatiranja ali obsojanja le-teh.

Tretji sklop – 3. srečanje – na temelju odnosa do sebe in odnosa do drugih se posvetimo temi, ki se ji večina izogiba, to je odnosu do avtoritete.

Cilj zadnjega srečanja v šolskem letu je, da zabijemo žebljico na glavico. Ko pričnete prepoznavati moč svoje lastne notranje avtoritete in zdraviti rane, ki so vam bile na tem področju zadane, se vam odpre nov svet.

Že besedica “avtoriteta” ima za marsikoga neprijeten prizvok, zato se je izognemo v velikem loku. Veliko izmed nas nezavedno živi v strahu pred zunanjo avtoriteto in tako nimamo svobode, da si kreiramo življenje po svojih merilih, željah in potrebah.

V F.E.E.L.™ ACADEMY se te tematike lotimo pogumno in zdravilno, seveda ponovno s pomočjo F.E.E.L.™ life simulator-ja. Zavedamo se, da je moč vaše notranje avtoritete tista, ki vam podari sposobnost sprejemanja najboljših odločitev v vsakem trenutku, podari vam pa tudi večno modrost, kako vedno znova najti sebe, ko se izgubite.

Kot vidite, vam F.E.E.L.™ ACADEMY zares podari neprecenljivo orodje za življenje.

Projektne naloge

V 2. letniku si vsak študent izbere svojo temo za projektno nalogo, ki temelji na najbolj pogostih pasteh, v katere padamo pri komunikaciji v odnosih. Vi namesto tega raziskujete, vadite in v svoje življenje prinašate F.E.E.L. komunikacijo, ki je rešiteljica vsakega odnosa.

Brez skrbi, naloga ni težka, je pa v izjemno pomoč, ko se poglabljate vase in odkrivate, v katere pasti zahajate pri komunikaciji v odnosih.
Pri pripravi naloge skupina sodeluje med seboj in tako še poglablja svojo transformacijo in razumevanje F.E.E.L.™ life simulator-ja.

Študenti tukaj velikokrat doživijo svoj največji preboj in svoj nov način življenja, ki prinaša obljubljeno nagrado, zapečatijo za zmeraj.

Dodatne teme

V petek zvečer se posvetimo t.i. “tabu” temam.
To pomeni, da se pogovarjamo o denarju, željah, norih idejah, spolnosti, izrazimo, kar “ni smelo” biti izraženo, ozdravimo svoj sram in se zaradi tega vedno bolje počutimo v svoji koži.

Ta večer tudi plešemo, praznujemo in se veselimo (izjemno pomemben del čustvenega zdravja in integracije vsega, kar ste doživeli čez dan).

V soboto zvečer se usedemo in povežemo v naši dnevni sobi. Koliko izmed vas je zvečer sedelo s svojimi ljubimi, se pogovarjalo in niste gledali TV?

Najbrž ne veliko, si pa to želite živeti. Zato v naši družini to v soboto zvečer zares doživimo.

V soboto zvečer, po dnevni sobi, pa jaz osebno za vas pripravim še koncert gongov in kristalnih skled (ja, tudi to imam in znam igrati, celo moja diplomska naloga na šoli za energetsko zdravilstvo Barbare Brennan je raziskovala zdravilni vpliv zvoka), ki vas popelje v nov svet in vam pomaga integrirati izkušnje.

 • V F.E.E.L.™ ACADEMY se za vsako srečanje dobimo v četrtek ob 17.00 uri. Pomembno je, da pridete že kakšno uro prej, da se v miru namestite in preklopite v F.E.E.L. družino, kjer bo potekala vaša 4 dnevna transformacija.

  Najprej se spoznamo in povežemo, po večerji sledi prvo večerno predavanje in izkustveno delo.

 • V petek zjutraj meditiramo, sledi zajtrk, dopoldansko delo s F.E.E.L.™ life simulator-jem, kosilo, popoldansko delo, počitek, večerja in večerno srečanje, kjer so dobrodošle vse tabu teme.

  Petek zvečer je poseben, ker si priredimo pravo pravcato zabavo, ki je zelo pomemben dejavnik pri integraciji vsega doživetega čez dan.

 • V soboto zjutraj pričnemo z vajami za dvig in premik energije po naših telesih, po zajtrku nadaljujemo z dopoldanskim delom, seveda spet s F.E.E.L.™ life simulator-jem, po kosilu še dodamo piko na i in do večerje počivamo. Po večerji sledi “dnevna soba”, to je čas, ko se povežemo, klepetamo in smo preprosto skupaj.

  Sobota zvečer je olepšana z zvočno kopeljo z gongi in kristalnimi skledami, na katere vam jaz osebno zaigram in to izjemno pomaga pri integraciji in razblinjanju morebitnih trmastih vzorcev, ki še vztrajajo.

 • V nedeljo zjutraj se meditativno sprehodimo po prelepi pohorski naravi, nato se posvetimo še zadnjim momentom dela s F.E.E.L.™ life simulator-jem in zaključimo s praznovanjem tega, kar je ta vikend odpadlo in se na novo rodilo.

  Vmes seveda obilno počivamo, se razvajamo v SPA-ju ali v naravi in pri dobri hrani.

Tukaj je urnik, ki pa se na potrebe skupine lahko tudi prilagodi in spremeni.

Četrtek
17.00 – 18.00: pozdrav in povezovanje skupine
18.00 – 19.00: večerja
19.00 – 20.00: večerno predavanje in izkustveno delo

Petek
7.00 – 8.00: meditacija
8.00 – 9.00: zajtrk
9.00 – 12.00: dopoldansko teoretično in izkustveno delo
12.00 – 13.00: kosilo
13.00 – 14.30: srečanje malih skupin
14.30 – 15.30: sestanek za podporo projektom/supervizija za 2. letnik
15.30 – 18.00: počitek
18.00 – 19.00: večerja
19.00 – 20.00: večer za “tabu” teme
20.00 – 22.00: ples in zabava

Sobota
7.00 – 8.00: jutranje vaje za energetski pretok
8.00 – 9.00: zajtrk
9.00 – 12.00: dopoldansko teoretično in izkustveno delo
12.00 – 13.00: kosilo
13.00 – 14.30: srečanje malih skupin
14.30 – 15.30: srečanje 1. letnikov
15.30 – 18.00: počitek
18.00 – 19.00: večerja
19.00 – 20.00: “dnevna soba”
20.00 – 21.00: koncert gongov in kristalnih skled

Nedelja
7.00 – 8.00: sprehod v tišini in polni prisotnosti
8.00 – 9.00: zajtrk
9.00 – 12.00: dopoldansko teoretično in izkustveno delo
12.00 – 13.00: zaključek
13.00 – 15.00: kosilo in slovo

To je velikokrat prvi pomislek nekoga, ki še ni preizkusil lepote in transformativne moči F.E.E.L.™ life simulator-ja.

Pravi in transformativni F.E.E.L.™ life simulator je orodje in vzvod za vašo transformacijo, ki se sicer ne bi mogla zgoditi.

To pomeni, da se enaka transformacija ne bi mogla zgoditi, če bi srečevali terapevta na individualnih srečanjih in tudi ne v skupini, ki ne pozna principov F.E.E.L.™ life simulator-ja.

Večina voditeljev skupin pri delu svojo pozornost deli na udeležence in zato je seveda pomembno, da je udeležencev čim manj.

V F.E.E.L.™ ACADEMY namesto tega ves čas delamo na tem, da vzpostavimo neverjetno povezanost med člani skupine.

To pomeni, da je skupina kot taka orodje za dosego vaših ciljev. Dober facilitator oz. F.E.E.L. LEADER je samo navigator, ki skupino neopazno vodi do tega, da se vsak udeleženec počuti vključenega, povezanega, da je aktiven, da opazi in predela svoje sprožilce (trigerje) in da naredi korake, ki jih sicer ne bi mogel narediti.

Zato velikost skupine ni tako zelo odločilen dejavnik in je celo zaželjeno, da je skupina večja, saj tako lahko več udeležencev sodeluje v tvojem F.E.E.L.™ life simulator-ju , še posebej pa zato, ker študente pri intimnejšem delu razdelimo v manjše skupine, kjer lahko izrazite tudi tisto, kar morda v veliki skupini ostane skrbno varovano.

Ne. F.E.E.L.™ life simulator je naraven proces, ko F.E.E.L. LEADER celotno skupino pelje skozi skupinski čustveni proces. Navzven izgleda kot čustven pogovor v krogu, a je seveda mnogo globlji in transformativen.

Razumem ta pomislek, saj ga najprej (veliko pred ceno) preverim tudi sama.

Žal nam garancije življenje kot tako nikoli ne da, po drugi strani pa nas za predanost cilju in redno vadbo vedno nagradi. Zato vam obljubim, da:

 • če boste redno prihajali na srečanja in tam sodelovali po svojih najboljših močeh (brez skrbi, to res ni zahtevno), boste zagotovo dobili rezultate
 • če boste samo majčkeno stopili iz cone udobja, se vam bo odprl nov svet moči, samozavesti, lepih odnosov in obilja
  med nami boste našli svojo novo F.E.E.L. zdravo družino
 • v programih F.E.E.L.™ YOUR LIFE skorajda nimamo osipa
 • se velika večina študentov vrača in pripelje nove
 • če boste naleteli na oviro, se bomo posvetili vašemu problemu in vam ga pomagali razrešiti
 • program vodimo jaz osebno, ki imam 28+ let izkušenj in sem ustanoviteljica izobraževalnega sistema F.E.E.L.™ YOUR LIFE, pomagajo pa mi najboljši strokovnjaki, študenti višjih letnikov in diplomanti F.E.E.L. LEADERSHIP programa.

Zaupam vaši presoji in se neizmerno veselim, da ste pripravljeni. Če ne bi bili, najverjetneje niti ne bi brali teh vrstic.

Ko uspešno zaključite 2 letni program F.E.E.L.™ ACADEMY, dobite diplomo in naziv F.E.E.L. MASTER.

S to diplomo se lahko ponašate po vsem svetu, saj je F.E.E.L.™ mednarodno zaščitena blagovna znamka, naš cilj pa je razširiti metodo na globalno raven.

Ne, seveda ne. Vesela sem tega vprašanja, saj sem se sama po svojem šolanju počutila zelo sama in izgubljena.

Želela sem si konstantne podpore in končno sem jo našla, zato pa se 6x letno vozim v ZDA, kjer seveda tudi hkrati s podporo dobim vrhunsko izobraževanje.

Vam ne bo treba tako daleč.

Prva možnost je, da se po končanem 1. letniku F.E.E.L.™ ACADEMY vpišete v dodatni program F.E.E.L. LEADERSHIP (o njem vam bom več razložila tekom 1. letnika F.E.E.L.™ ACADEMY) in po diplomi tam še nadaljujete F.E.E.L. LEADERSHIP SUPPORT programu.

Druga možnost je, da po diplomi na F.E.E.L.™ ACADEMY nadaljujete v F.E.E.L.™ ACADEMY support programu, a do tja je ta hip še daleč in ostanimo raje v tukaj in zdaj.

Ostaniva pri vašem vznemirjenju nad novim življenjem!

V F.E.E.L.™ ACADEMY boste zares zacveteli. Postali boste najbolj iskrena, najmočnejša, najbolj samozavestna in bogata različica sebe in to je DOVOLJ!

To je najlepše, kar se vam lahko zgodi, vse ostalo je samo posledica.

Z uporabo F.E.E.L.™ life simulatorja boste dobili doživljenjsko orodje in ne samo to, dobili boste tudi vse, kar posledično izgubljate, če teh principov ne poznate.

Zase vem, da ne morem kreirati obilja, da izgubljam samozavest, zdravje in denar, če sem napeta, prestrašena ali čustveno v bolečini.

Zato najprej investiram v čustveno zdravje. Ostalo je nato vse lažje ali pa sploh izvedljivo.

Investicija za F.E.E.L. ACADEMY je višjega cenovnega razreda, a je za osebo z normalnimi prihodki povsem sprejemljiva in izvedljiva.

Investicija je spoštljiva do našega dela in hkrati vzor in model za vse vas, da boste v svoje življenje pritegnili spoštovanje do svojega dela in znanja.

Hkrati je investicija sito za vse, ki iščejo “poceni in vikend variante” in ne želijo dolgoročno predano delati in sodelovati. Zato so naše skupine polne predanih, iskrenih ljudi, ki se medsebojno povezujejo in si pomagajo.

Kot je rekla ena izmed naših študentk: “Prišla sem po znanje, dobila pa sem mnogo, mnogo več. Dobila sem povezanost, zdravljenje čustvenih ran in neprecenljive globine, ki mi koristijo za moje odnose doma in v poslu.

Zelo preprosto. Ker obožujem delati z ljudmi, ki veste, kaj hočete in ki ste odločeni, da nekaj spremenite.

Večina naših strank pravi, da bi raje “živeli na kruhu in vodi” kot ne prišli v program. A resnica je ta, da jim je vedno lepše.

Gredo na dopust (prej niso hodili) in sem tam povežejo in ne zgrizejo.

Privoščijo si več prostega časa in ob tem nimajo (več) občutka krivde.

Bolj sočutno in svobodno vzgajajo svoje otroke in se ne bojijo, da bodo otroci odšli od doma, družina pa ne bo povezana.

Zvečer se s partnerjem usedejo na kavč, se pogovarjajo in povežejo (namesto da gledajo TV).

Ob stresnih in žalostnih dogodkih vedo, kako ravnati. Ne posegajo po tabletah ali drugih sredstvih ampak zdravo čustvujejo in si znajo poiskati podporo.

Živijo po principih F.E.E.L. in tega ne bi zamenjali za nič na svetu.

Žalostno, ampak občasno kakšen študent pove celo, da ga ne bi bilo več na svetu, če ne bi bilo F.E.E.L. Tako pa živi srečno in radostno življenje.

Upam si trditi, da vam bosta način življenja F.E.E.L. in razumevanje F.E.E.L.™ life simulator-ja, ki ju boste osvojili, lepšala življenje do zadnjega diha.

Vpišite se v F.E.E.L.™ ACADEMY

Vpišete se lahko samo na podlagi osebnega vabila. Če ste prebrali vse do sedaj in vam je jasno, da ste predani svojemu cilju, samo še kliknite na gumb spodaj!

Pri tem vam pripadajo še posebne ugodnosti ob vpisu:

 • pripadajo vam vsebine online programov, ki se odvijajo tekom šolskega leta, v katerem ste vpisani
 • v ceno je vključena podpora v malih skupinah med srečanji
 • v ceno so vključene 3 individualne ure z izbranim F.E.E.L. LEADER-jem
 • če vam trenutno celotni znesek predstavlja preveč, se lahko odločite za 12 obrokov.
 • partner se lahko pridruži s 50% popustom (ne velja za prijatelje in druge sorodnike).
 • popust na hitro odločitev

Po prejetem sporočilu vam bo sodelavka poslala osebno vabilo, po vaši odločitvi pa še pristopno izjavo in račun za dogovorjeni polog, izbrali pa boste lahko plačilo v enkratnem znesku ali plačilo na obroke.

Ko je račun poravnan, vas uradno sprejmemo v program in pošljemo vse podrobnosti.

Izjemno se veselim skupnega potovanja!

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

vaša Špelca

X

Vpišite se v F.E.E.L. Academy

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.