Feel Your Life

Zaupajte v svoj avtentični jaz … in v to, da znate kreirati lepo življenje, obilje in super odnose

Kaj prejmete v programu F.E.E.L.™ & MANIFEST?

Skozi program naredite začetne korake za krepitev čustvene inteligence in moči ter spoznate ključno orodje za manifestacijo (ki dejansko deluje), to je proces F.E.E.L.™ .

Razumeli boste, zakaj afirmacije in zapisovanje ciljev večkrat ni uspešno (in kakšno vlogo pri tem igrajo vaša čustva) in začeli z manifestacijo, ki uporablja moč vaše čustvene senzibilnosti.

Hura in ta veseli trenutek, ko vaša občutljivost postane vaša supermoč!

Več kot 5 ur posnetih vsebin s strokovno razlago, praktičnimi primeri in vajami, razporejenih v 6 + 1 modulih 👇

→  Modul 1: ANATOMIJA TEŽAVE

Ko se v življenju zaletimo v težavo, se je ponavadi lotevamo na dva načina: rešujemo z znanjem in zavedanjem, ki ga že imamo, ali pa se skušamo sprijazniti, da tako pač je.

Čarobnost se zgodi, ko se poglobimo v to, kaj težava v človeškem svetu sploh je. Najlepše pri težavi je to, da je v njej ujeta vaša najboljša energija, vaše najboljše lastnosti in edinstvene kvalitete, ki spijo zamrznjene v času in čakajo, da jih prebudite.

V tem modulu se naučite čustvene transformacije, ki vas v praksi pelje skozi težave, prebudite vse našteto zgoraj in zgodi se najlepše: najdete sebe in zraven tega še z lahkoto uresničite in manifestirate, kar si želite.

→  Modul 2: ZAKAJ IN KAKO POTEKA MANIFESTACIJA SKOZI ČUSTVA

V tem modulu se podate onkraj delitve čustev na “pozitivna” in “negativna” ter dejansko razumete pomen, podporo in energijo čustev v svojem življenju.

Naučite se zajeti to energijo in jo uporabiti kot veter v svoja jadra. Postanete neukrotljivi in hkrati iskreno povezujoči, iskreno nepremagljivi in hkrati mehko prepustni za najlepše energije človeške izkušnje.

Modul je praktičen in na mnogih primerih pokaže, kje se vaša manifestacija ujame in kako jo sprostiti, da ponovno steče.

→  Modul 3: F, feel – KAJ POMENI “OBČUTITI” IN ZAKAJ JE TO POMEMBNO

V modulu 3 se posvetite sebi in temu, kako v življenjskih situacijah prepoznate, kje izgubljate čustveno moč in kdaj vas odnese na običajne tire (v umik, prepir, zamero, izbruh, “tiho mašo”, k hladilniku, po čokolado, v delo ali še kam.)

Spoznate kako namesto izgubljanja okrepiti svojo čustveno moč, iskrenost in ranljivost, s katerimi ustvarjate najlepši odnos s seboj in z ljudmi okoli sebe.

Tukaj svoje občutke sprejmete kot svoje vodnike, ki vas vodijo v najboljše odločitve in nikoli več ne rečete “zakaj nisem poslušal-a sebe?”.

→  Modul 4: E, embody – POMAGAJTE SI Z MODROSTJO SVOJEGA TELESA

V tem modulu se posvetite pomembnim znakom, ki vam sporočajo, kdaj ste ali niste zares v telesu in temu, kako to živeti vsakodnevno. Doživite velikansko olajšanje, ko zapustite čebelnjak v svoji glavi, se razbremenite prekomernega sukanja v mislih in se spustite iz glave v telo. To vam odvzame ves stres, vas okrepi v jasnosti, podari mirne noči in polno življenje.

→  Modul 5: E, express – IZRAZITE ISKRENE OBČUTKE

V tem modulu je čas, da greste globlje, saj želite zgraditi lahkotno a hkrati globoko čustveno življenje. To pomeni, da občutke ne samo občutite, ampak tudi iskreno poimenujete, kar bo čudežno spremenilo vse vaše zahtevne situacije in odnose, tudi najbolj trde orehe.

F.E.E.L.™ izražanje je ključ do manifestacije, saj se naučite izražati tako, da sprostite energijo, ki vam preprečuje manifestacijo vaše želje. To je enostavno in izjemno potentno znanje, naš “signature”, ki vas bo spremljalo do konca življenja.

→  Modul 6: L, let go – PREPUSTITE SE IN PRIČAKUJTE ČUDEŽ

Zdaj je čas, da žanjete. Veliko delo je doslej že opravljeno in končno ste prispeli do točke, ko se lahko prepustite, slavni “let go” korak v procesu F.E.E.L.™.

Vsi bi si želeli prepustiti se “že včeraj”, a ni tako? Pa vendar velikokrat traja (pre)dolgo, da res dosežemo stanje, ko steče. F.E.E.L. je najkrajši in najbolj učinkovit proces, ki prepuščanje spremeni v prijetno in globoko opravilo in vas odpelje v uresničenje tvojih sanj.

A prepuščanje ne pomeni samo čakanja ali pasivnosti, je še mnogo mnogo več.

Zadnji modul vam podrobno predstavi kaj prepuščanje v praksi je, kako doseči, da se v vas odpre neverjetna, prej nepoznana čustvena moč, ki jo lahko uporabite za odziv na kakršnekoli okoliščine in kreiranje svojega sanjskega življenja.

Prihodnost je prazen list papirja: kaj ga bo krasilo čez pol leta?

Program vam prinaša naslednje ključne rezultate:

3. Razumeli boste kreativni proces manifestiranja in mehanizem problema: ko naletite na oviro v procesu manifestacije, točno veste kaj narediti in kako iti skozi problem, naprej do cilja.

2. Postanete čustveno pismeni, razumete kako vas čustva informirajo in kako jih v telesu prepoznati in jih občutiti. Dobite dostop do novega vira informacij za razumevanje sebe, drugih, odnosov in okolja. Vaš pogled bo širši in sposobni boste najti nove rešitve, do katerih prej niste imeli dostopa.

1. Povečate svojo čustveno kapaciteto – spoznate kako lahko ostanete tudi s težkimi, neprijetnimi čustvi in na kakšen način to sposobnost krepite (in s tem večate svojo moč manifestacije).

Izkušnje F.E.E.L.™ študentov

FAQ’S

Razumem ta pomislek. Navsezadnje radi rečemo, vse ni za vse… Kljub temu pa si upam trditi, da je F.E.E.L.™ univerzalen. Ko ga enkrat dobro poznate in integrirate, boste opazili, da je F.E.E.L.™ prisoten povsod, v vseh tehnikah, ki delujejo in prinesejo notranje transformacije, se v ozadju zgodi proces F.E.E.L.™.

Lahko vam zatrdno rečem, da je F.E.EL.™ naravni čustveni proces, ki je starodaven in prisoten v najstarejših pristopih k osebni, duhovni rasti in razvoju človekove zavesti.

V F.E.E.L.™ Izobraževalnem sistemu vedno znova opazim, da ne glede na to, kakšen človek ste, ali kje ste “zafurali” boste s F.E.E.L.™ dosegli rezultate!

Program poteka online, vse vsebine so predposnete, kar pomeni, da jih poslušate v svojem ritmu na vaši napravi, kadar želite, kjerkoli ste.

Dostop do programa prejmete takoj po plačilu, vsebine pa so vaše za vedno.

Potrebujete spletno povezavo za dostop do F.E.E.L.™ učilnice in telefon, računalnik ali tablico. Nadalje lahko dostopate do vsebin programa v spletni učilnici, lahko pa si jih tudi naložite na vaš telefon, računalnik ali tablico.

Prepričana sem, da boste s procesom F.E.E.L.™ dosegli pozitivne spremembe in pričeli manifestirati življenje, ki si ga želite. Če po enem letu redne vaje procesa F.E.E.L.™ ne opazite pozitivnih sprememb, vam brez besed vrnem denar.

Jeeeejjj, F.E.E.L.™ & MANIFEST je vaš za izjemno ugodno ceno! V redni prodaji program stane 297 EUR, ampak tokrat (le za omejeni čas) ga prejmete že za 97 EUR. Za tako super ceno smo se odločili, ker si res želimo, da zaplujete v drugo polovico leta opolnomočeni in opremljeni kreatorji svojega življenja. Ne pozabite, da je akcijska cena 97 EUR na voljo kratek čas.

O Špelci ...

Moje ime je dr. Špelca Morojna, sem mama 3 skoraj odraslih otrok, partnerica čudovitemu partnerju, zaljubljenka v naravo, uspešna podjetnica, trdno na tleh, polna energije in neusahljiv vir idej.

Sem pisateljica, predavateljica, terapevtka in kreatorka procesa F.E.E.L.™ ter ustanoviteljica F.E.E.L.™ Izobraževalnega sistema.

Napisala sem 3 knjige (s četrto na poti), od tega uspešnico POMAGAJTE NAJSTNIKU (in drugim ljudem okoli sebe) izraziti jezo, ki je več tisočim staršem pomagala vzpostaviti zdrav odnos s svojo jezo in povezan odnos z otroki.

Proces zdravega čustvovanja F.E.E.L.™ je plod 28-letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Metoda sledi modrosti Alberta Einsteina, ki je rekel: “Če nečesa niste sposobni razložiti na popolnoma preprost način, potem tega ne razumete dovolj dobro.”

Zaključila sem šestletno šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa (body-mind psychology) na šoli Barbara Brennan School of Healing, kjer sem se specializirala za osebni in skupinski čustveni proces. Svoje znanje združevanja poslovne in osebne uspešnosti redno nadgrajujem pri priznanih mednarodnih mentorjih.

Osebno sem šla skozi resno krizo, ko je razpadel moj zakon. Bila sem psihično, fizično in finančno na tleh in skoraj izgubila hčerkico. Skozi krizo sem dojela pomembnost tega, da se čustveno ozdravimo, okrepimo in s čustvi kreiramo svoje čarobno življenje. Danes sem predana mentorica tisočim študentom in diplomantom. Z velikim veseljem in srečo vas spremljam, ko kreirate lepe odnose ter dosegate osebne in poslovne sanje, srečo in izpolnjenost.

Dobrodošli in hvala za vaše zaupanje!

Obljubim vam, da bo to dragoceno potovanje, zdravljenje, čutenje in ustvarjanje novega življenja, ki vam bo spremenilo življenje.

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

vaša

X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.