Feel Your Life

obilje
in
poslanstvo

Dragi ozaveščeni managerji, direktorji, vodje, podjetniki

dobrodošli in hvala za vaše zanimanje za F.E.E.L. CEO program.

Pred vami je program najvišjega cenovnega in kakovostnega razreda.

Vanj sprejmem samo predane in ozaveščene vodje, ki se zavedajo resnosti in globine takšnega dela, hkrati pa se zavedajo vrednosti rezultatov.

Program traja 6 mesecev, v tem času se srečujeva tedensko, in narediva tektonske premike. Program zaključiva s privatnim 5 dnevnim intezivom.

Če vas zanima več o programu, mi pišite in z vami se bom pogovorila o vaši možnosti, da vas sprejmem v VIP program F.E.E.L. CEO.

Pridružite se F.E.E.L. CEO

Ta trenutek vam ni potrebno narediti nič drugega kot samo klikniti na gumb.

Skupina je omejena, ker se vam želim zares posvetiti.

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

vaša

Špelca

X

Pridružite se!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.