Feel Your Life

Se da “ukrotiti podivjanega najstnika”?

Ste na robu z energijo, ker vas vzgajanje najstnika spravlja v obup?

Ampak še kar vztrajate z enimi in istimi prijemi, prisilno avtoriteto, ki pa… ne obrodi sadov?

In niste prepričani, da vam lahko povem karkoli novega in da imam za vas nekaj vsaj približno učinkovitega?

Žal vas moram razočarati — rešitev obstaja  in dejstvo je… da je še kako učinkovita.

To potrjujejo več tisoči posamezniki in družine, ki so se povezale in znova našle pot, ko je vse kazalo, da je z odnosi pač konec.

Razlog, da je to (lahko) razočaranje pa je v tem… ker opažam, da nas je ogroooomno takih, ki smo odvisni od svojih problemov. Od konfliktov. Preden se razjezite, da namigujem, da ste to vi — mi podarite prosim trenutek zaupanja.

Sama sem razkrinkala mojo odvisnost od problemov, ko sem še živela v Španiji in se soočala z najtežjimi časi mojega življenja. Spoznanje moje odvisnosti je bilo milo rečeno – revolucionarno. S tem majhnim opažanjem pa se je pričela velika pot — opolnomočenosti, zdrave samozavesti in jasnosti, da sem sama lastnica mojega življenja in mojih čustev. Se sliši super, kajne?

Ja in ne.

Resnično je lažje kazati s prstom. Ne bom lagala, ni enostavno prevzeti odgovornosti za svoje probleme. Še manj enostavno pa je ozdraviti svoje telo odvisnosti od čustev, ki jih v nas sprožijo problemi.

Pa je vredno?

Uh, dragi bralec/ka, ja, je.

Kljub temu, da je bilo lažje kazati s prstom, so bile posledice takšnih odločitev tako uničujoče. Ja, bilo je lahko reči “jaz sem žrtev, poglej kaj vse slabega se mi je zgodilo” ampak posledice tega? Katastrofalno življenje, polno drame.

Lahke odločitve so me pripeljale na rob. Na vseh področjih mojega življenja, odnosi, finance, zdravje… povsod sem bila na robu. Ko sem le poskusila s sprejemanjem težkih odločitev, takšnih, ki so me primorale verjeti, da je lahko boljše, da je življenje lahko lepše in da sama lahko  k temu gromozansko prispevam… takrat sem prvič pričela spoznavati, kaj pomeni biti kapitan ladje mojega življenja.

So problemi in nevihte zapustili moje življenje? Ah seveda. Kaj pa 🙂.

Pa sem žrtev neviht?

To pa ne… prepoznam kdaj se pripravljajo, se na njih pripravim in točno vem, da imam sposobnosti, da skozi njih navigiram. In veste kaj je najlepše? V nevihto se podam z vedenjem, da me na drugi strani nje, čaka nekaj, kar še ne vem. Novo spoznanje, nova zavest.

Če ste ravnokar začutili v sebi možnost, pih svežega zraka, nečesa kar vas čaka, ko sprejmete odločitev, da JE možno krojiti lepše odnose z otroci, boljše življenje in da JE možno, da je vaša družina povezana, potem kliknite na spodnjo povezavo. 

V knjižni uspešnici “POMAGAJTE NAJSTNIKU (in ostalim ljudem okoli sebe) IZRAZITI JEZO” sem zbrala ključne informacije, ki vas bodo vodile proti vašemu opolnomočenemu življenju.

Ali bi raje ostali kjer ste in si rekli “ah, to je samo še en duhovni nateg”?

Glasek se bo vzbudil, v to sem prepričana. Pa mu boste dovolili, da še naprej kroji vaše življenje?

S klikom na spodnjo povezavo, lahko naročite knjigo “POMAGAJTE NAJSTNIKU (in ostalim ljudem okoli sebe) IZRAZITI JEZO”. https://feel-yourlife.com/lp-knjiga-pomagajte-najstniku-izraziti-jezo/

 

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.