Feel Your Life

99% je težko, 100% je enostavno

… oz. kje še za “vsak slučaj” zadržuješ svojo popolno predanost?

To je mantra, ki me je zadela. Vse je težko, dokler se popolnoma ne predaš. Npr. svojim sanjam. Do takrat samo poskušaš. Tipaš. Čakaš na znake iz Vesolja, ali si na pravi poti. Dvomiš, in se pretvarjaš, da ne dvomiš več. Skušaš pozitivno razmišljati. Skušaš manifestirati. A vsemu temu manjka tisti zadnji, popolni, brezpogojni TUKAJ SEM, PREDAN-A SEM.

Kdaj si zares TUKAJ, zares PREDAN-A?

Ko si pripravljen dati (in včasih tudi izgubiti) vse. Ko ne razmišljaš in ne preračunavaš več. To je test na junakovem popotovanju.

Predstavljaj si, da hodiš po svoji poti, a da si z eno nogo še za vsak slučaj na drugi poti. Kaj če ta ni prava? Potem lahko skočim na tisto drugo, ne morem je izpustiti. Potem pa se poti pričenjata razpirati. Ena noga na eni poti, druga na drugi. Kaj se zgodi?

Trga te narazen. Trga te na dve strani. Drobno razhajanje v začetku se raztegne v bolečo dilemo, ki te hoče požreti. Ne moreš naprej. Dokler ne razrešiš tega, enostavno ne moreš napredovati.

Zato je bolje, da se v takih trenutkih ustaviš (sicer te raztrga). No, resnici na ljubo te v takih trenutkih ustavi življenje samo. Ustavi te z boleznijo, s finančnimi težavami, z ljubezenskimi težavami. Na te tri vrste težav zemljani pač najbolj zagotovo odreagiramo.

Katera je tvoja?

A ustaviš se ali pa te ustavi življenje zato, da bi si lahko podaril-a polno pozornost. Da bi pogledal-a svoja področja, kjer si 99%. Kjer barantaš in nisi pripravljen-a dati vsega za resnico svoje duše.

Veliko izmed vas ni pripravljeno izgubiti svoje obrambe pred čustvi. Varno se skrivaš za zidovi in ne pokažeš, kaj tli v tebi. Ne pokažeš svoje resnice. Zato je pomembno, da se opogumiš in pričneš svoja čustva spoštovati kot izjemno pomemben del sebe.

A če je tvoj namen, da uspeš z delom svojega srca, in če bereš moje novičke, potem ti jaz zagotavljam, da je tvoj namen točno tak, potem bo treba reskirati še tisti zadnji procent.

Ne bom dalje pametovala, ker ti veš, kje se zadržuješ. Če ne veš, ne dirkaj dalje skozi dan. Ustavi se in si podari pozornost. Pojdi v maternico (za ženske) in v točko moči v spodnjem delu trebuha (za moške) in tam boš našel-a odgovor. Poišči pomoč pri tem, da preideš kritično točko. Boljši kot je poslovnež, večjo podporo, večji team coachev in svetovalcev potrebuje.

A dovoli življenju, da te ustavi. Podari si zadnji procent. Kot sem rekla, 99% je težko, 100% je enostavno.

Verjamem v tvoj uspeh in ti držim pesti tako, da imam že čisto bele členke :-)

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.