Feel Your Life

Aktivirajte milijonarja
v sebi …

marec… oz. kako spremeniti svojo naravnanost, da boste z manj dela manifestirali več!

Vsi imamo 24 ur na dan. Matematika, da je za več denarja treba delati več, se torej ne izide. To stopnjo matematike razumemo že v osnovni šoli. A kljub temu danes, ko smo odrasli, ko si želimo svoj potencial izkoristiti na polno in živeti svoje poslovne in življenjske sanje, prevečkrat ne vidimo, da smo padli v stari vzorec garanja in še malo več garanja. Opazimo šele, ko smo izgoreli a želeno še vedno ni v naših rokah.

Einstein je bil poleg tega, da je bil znanstvenik, globoko duhoven človek. Pravzaprav ne poznam velikega uma, ki je kreiral zgodovino, da ne bi bil globoko duhoven človek. Dejal je, da zavest, ki je kreirala problem, problema ne more rešiti.

Kaj to pomeni?

To pomeni, da rešitev uganke, ki se morda ta hip pojavlja v vašem poslovnem življenju in jo bom jaz imenovala “Kako manifestirati moj prvi milijon?”, ni v metodah dela in razmišljanja, ki jih poznate do sedaj. Če hočete drugačne rezultate, morate nekaj delati drugače.

Rešitev je tudi redko v tem, da vam kdo da odličen nasvet. Verjetno tudi vi dobite kurjo kožo, če vam okolica preveč deli nasvete, a ne?

Kje pa potem je rešitev?

Prvi korak je zavedanje, da obstaja. Da ZDAJ obstaja rešitev v vašem polju, a ne še v polju zavedanja, ker je – zaradi megle na očeh ali pogleda, usmerjenega samo v eno smer – še ne vidite.

Zakaj pa je megla sploh na naših očeh? Zakaj gledamo samo v eno smer?

Največkrat nas sploh niso naučili gledati v kakšno drugo smer kot so znali sami, kdorkoli je to že bil. Starši, učitelji, okolica.

Spominjam sem anekdote svojega mentorja, ki pravi, da je neka mlada nevesta postregla možu s pečenim piščancem, prerezanim na pol. “Zakaj pa si ga razrezala na pol?”, je zanimalo moža. “Ne vem”, je rekla, “tako delamo v naši družini že od nekdaj, tako me je naučila moja mama.”

Mlada je bila radovedna in je šla vprašat svojo mamo, zakaj režejo piščanca na pol. “Ne vem”, je rekla mama, “babica me je tako naučila, to v naši družini počnemo že od nekdaj.”

Ni ji dalo miru in je odšla še do babice: “Babica, zakaj režemo v naši družini piščanca na pol, preden ga spečemo?”

“Ah, to ni nič takega, pravi babica, samo moj pekač je premajhen, da bi šel vanj cel piščanec …” :-)

Kje torej vi režete vaše piščance na pol, ker tako v vaši družini počnete že od nekdaj?

Kje vi verjamete, da morate za denar garati toliko in toliko, ker je tako verjela že vaša babica?

Tako da je megla velikokrat samo pokazatelj, da gledate v napačno smer. Morda je za vašim hrbtom sonce.

Morda pa je megla tam, ker so vas vzgojili v miselnosti, da so velike sanje primerne samo za nekoga drugega in ne za vas?

Moč skupnosti je velikanska. Lahko vas pelje v smer, ki se imenuje “tako to v naši družini počnemo že od nekdaj”.

Lahko pa izberete okolje, ki vas bo zmeraj znova obračalo v smer, kjer sije sonce in ki bo aktiviralo milijonarja v vas.

Dobrodošli v Diamantni krog!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.