Feel Your Life

Ali vas vaši energetski vzorci omejujejo? Alti vas omejujoča prepričanja držijo na mestu?

Ali veš, koliko potenciala se skriva v tebi? Te omejujoča prepričanja držijo na mestu?

A se zavedaš, koliko ljudi čaka na to, da ga prebudiš, da mu daš priložnost?

“Ah, ne jaz…..” Ali res? Ti, seveda, prav ti!

Prav čutim, kako ti je zdajle začelo utripati srce.
Srce ve. Glava pa se prepira.

Ker če bi se srce in glava strinjala, prepira ne bi bilo. 
Ta kratek članek je za tiste, ki bi radi dali prav srcu, pa vam je morda še malo težko, ker imate strahove, dvome, stare vzorce, cel kup dobrih nasvetov od svojih sosedov, sorodnikov, politikov, strokovnjakov, predvsem pa ste se znašli na mestu, ko je DOVOLJ in želite nekaj spremeniti.
Ker ne želite več čakati na “pravi trenutek”, na to, da boste imeli dovolj denarja, na to, da bo pravo vreme, na to, da se bodo vsi okrog vas toliko spremenili, da se boste končno lahko spremenili tudi vi. Ker želite spustiti vsa tista prepričanja, ki vam ne služijo več.
Ker veste, da pravi trenutek je lahko katerikoli, torej naj bo kar zdajšnji!

Kako pa prepoznamo, da se um in srce spet prepirata?

1. korak: pritisk narasteKo naraste pristik v nas, lahko vemo, da smo nekje skrenili s poti.

Kajti pot našega potenciala je tista, ki nam sicer podaja izzive in se moramo pošteno potruditi zanjo, ampak na njej čutimo notranji mir. Vemo, da smo na pravi poti.

Če smo skrenili, torej začenjamo čutiti pritisk (skoraj kot potisk v zadnjico, ki nas tišči na našo pravo pot).

2. korak: nekaj časa se uspešno pretvarjam, da ne vem, kaj mi je storiti

Dokler so stara prepričanja dovolj močna, nam uspe, da nekaj časa hodimo okrog vedenja kot maček okrog vrele kaše, in samega sebe prepričujemo, da ne vemo, kaj bi radi, kaj naj storimo in tako naprej.
Druga stopnja tega koraka je, da sicer vemo, kaj bi radi, ampak je to “popolnoma nemogoče in neizvedljivo”.
3. korak: prepuščanje svojemu notranjemu potencialu

Ob dovolj močnem impulzu (pazi, le ta je lahko tudi precej “negativen”, saj se pokaže v smeri resnih težav ali bolezni) končno popustimo. OK, dragi potencial, sprejmem te! Naredil-a bom, kar si (že od nekdaj) želim narediti. Spustimo svoja prepričanja in se podamo v neznano.YES!

Sledil-a bom svojemu notranjemu klicu!!!
Ali to pomeni, da naenkrat postane vse enostavno?

Še zdaleč ne. Ampak pridobimo pa notranji mir. Srce in glava se ne prepirata več. Energija se ponovno povrne in je na razpolago, da služi v dobro vam in vsem okrog vas.

Zakaj? Ker ta svet potrebuje vaš potencial!

Težavo pa imamo, dokler jo potrebujemo. Zato, če še imate težavo, še niste dovolj samozavestno stopili v svojo moč in začeli udejanjati tisto, po čem hrepeni vaše srce!
Lepo bodite inživite polno
ljubite polno in odprto
bodite nekomu ali nečemu pomembni!

ŠpelcaPS: Kaj vam polagam na srce?

  • Preskusite svoj pritisk. Kje vam narašča?
  • Kje se zadržujete?
  • Stopite v svoj preboj, in vsak dan si boste rekli:” HVALA. Hvala meni in mojemu pogumu, da sem stopil-a na svojo pravo pot.”

To je moja želja in inspiracija za vas!

Vprašaj se: Kako želim preživeti preostanek svojega življenja?

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.