Feel Your Life

Avtentična, samozavestna, uspešna – zasij v obilje!


shanti_morojna_2… oz. kako vedeti, kdo si in polno zasijati?

Današnje vprašanje na prvi pogled nima prav veliko zveze s poslovnim uspehom, če bi na poslovni uspeh gledali s perspektive dosedanjega učenja poslovnosti. Pravilnih potez, marketinga, dress coda, plezanja po lestvici navzgor, iskanja kupcev….skratka načina, da si je treba obilje prigarati.

Večina od nas je vzgojenih v duhu, da je denar in uspeh posledica trdega dela. Zato vas danes povabim, da se udobno usedete in se prepustite sporočilu, ki vam ga na novo luno in sončni mrk – katapult za poslovnost nove dobe – prinaša Poslovna Boginja.

Miselnost, da je uspeh lahko le posledica trdega dela, v vas povzroča otrdelost. Postanete okorni in nepretočni. OBILJE vas tako lahko le obliva od zunaj (od tod izhaja potreba po “še več in še več, pa še vedno ni občutka, po katerem hrepenimo”), ne more pa vas prežemati in vam s tem dajati občutka, da STE OBILJE. Občutka, ki vas napaja v vsako celico telesa, občutka, ko vsak trenutek živite obilje in ga resnično tudi doživljate.

Trdo delo kot temelj uspeha ima še mnogo drugih, težje opaznih posledic, ki pa ključno sestavljajo vaš mozaik in zaznamujejo vaše življenje ta trenutek. Če trdo delamo, potem je obilje omejeno. Kajti trdo delati ne morete več kot toliko in toliko ur na dan. Tudi če delate vseh 24 ur, ste na koncu omejeni. Torej se v sebi zaletimo v oviro, ki nam določa našo stopnjo obilja. To seveda navzven opravičujemo s tem, da “tako pač je”, ampak dragi moji, danes je moj namen, da iz vas izvabim sijaj, ki bo zasijal najprej na temno oazo prepričanj, ki vam krojijo življenje, in nato v vaše življenje prinesel toliko svetlobe, da boste jasno videli svojo pot naprej.

Seveda, delo je namen odraslega človeka. Namen je, da s svojim doprinosom izboljšuje ta svet. Ko najdeš svoje poslanstvo, postaneš eno s svojim delom in ga živiš 24 ur na dan. Tudi ko imaš prosti čas – ali pa predvsem takrat – se ti utrinjajo prebliski, AHA momenti, vodstvo višjega jaza, odpirajo se nove poti. A ne delaš trdo.

Delaš mehko, pretočno, z veseljem, srečo in sijajem. Prihodnost se kot prelepa slika poraja pred teboj. Čutiš, kako sliko soustvarjaš, a je ne slikaš vnaprej. Uživaš v trenutkih, ko se ob dotiku tvojega čopiča ponovno zlije podoba, ki ti je namenjena. Veš, da s svojo svetlobo utiraš pot, nenehno stopaš, a namesto da delaš, deluješ. Zaupaš, da imaš dovolj sestavin, ki bodo sliko pred teboj naredile čudovito.”

To formulo lahko prenesete na karkoli, kar delate. Če čutite, da je v vas več, kot trenutno izražate, potem je vaša naloga, da se odprete mehkobi delovanja in nenehnega premikanja naprej. Obilje bo sledilo, ker vas hrani. Dovolite mu, da vas nahrani, kajti le tako boste lahko stopali naprej.

Tukaj sem zato, da pomagam. Da pomagam, ko je potrebno zmehčati otrdele dele duše in telesa, ki so navajeni, da niso nahranjeni. Da odprem nove poti. Da nahranim in vas naučim, kako se nahranite sami. Da vzbudim zaupanje in ljubezen. Da vas odprem najboljšem v vas, ki bo izboljševalo naše kraljestvo na Zemlji. Da vam podarim vašo unikatno, čudovito, neverjetno, čarobno pot do OBILJA!

Hvala, ker ste in ker prispevate! Hvala!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.