Feel Your Life


Božična pot navznoter …

novicke2… oz. zakaj si ustvarjamo stres, ki nas odvrača od tega, kar je zares naše poslanstvo?

Zima je čas teme. Svetijo nam lučke, ki so čarobne, če jih znamo kot takšne tudi dojemati, in če zmoremo ostati osredotočeni nase namesto na vse distrakcije, ki nas čakajo na vsakem koraku.

Zima je priložnost, da stopimo vase. Zima je čas, ko MORAMO STOPITI VASE, če želimo biti poslovno uspešni. Kajti poslovni uspeh, ki ne temelji zgolj na dobičku, ampak predvsem na tem, da smo srečni, zadovoljni, zdravi, v integriteti in na tem, da pomagamo, da bo ta svet resnično boljši, je duhovna rast. Vedno znova in znova se to potrjuje pri vseh tistih, ki ste pripravljeni začutiti globino in prevzeti polno odgovornost za svoje življenje.

Duhovna rast pa se lahko zgodi le, če si vzamemo čas. Vsi ste že doživeli, koliko notranjega brbotanja se oglasi, ko ostanemo v tišini. Na površje privrejo skrite in potlačene izkušnje, energije, čustva, rane … in en sam razlog je, zakaj so sploh morale pod površje, da so zdaj lahko pribrbotale ven. Ker so bile v danem trenutku tako zahtevne in neprijetne, pravzaprav boleče, da smo jih morali pospraviti, da smo sploh lahko živeli dalje.

Vse, kar pospravimo in s čimer ne razčistimo in se spoprijateljimo v danem trenutku, se naloži v čustveno čakalno vrsto in čaka na svoj trenutek. Svoj trenutek pride, ko smo dovolj močni. Zato je odveč strah, da bo nekaj premočno za nas, da ne bomo zmogli. Izkušnja ponovnega soočenja pride šele, ko smo nanjo pripravljeni.

Vsakoletna tema je zakladnica priložnosti, da dovolimo, da na dan privrejo neozdravljene bolečine. Če znamo, zmoremo in se opremimo s prisotnostjo ljubečih ljudi, bo ta proces nežen in osvobajajoč. Če prave in globoke spremembe ne želimo – potem pa je zares lažje kreirati stres in “nimam časa” naravnanost, kajti tako se nam sploh ni potrebno soočiti s samim seboj.

Žal je tako, da kjer je treba skozi, ne gre naokoli. Tudi če kaj odložimo, nas počaka in se sproži v okoliščinah, ko bo dobilo našo pozornost.

“Od kod pa je zdaj to prišlo? Pa tako lepo smo se imeli, sodelovali, delovali … si zamislili … načrtovali?” A vam je kaj znano? To so okoliščine, ki dobijo našo pozornost. In brez skrbi, sama nisem nobena izjema …

Poslovna uspešnost je opravljanje poslanstva, je konstantno zapuščanje starega in odpiranje novemu. Če se sami pred seboj pretvarjamo, da je “staro še kar OK …”, potem ne bomo naredili koraka naprej. Korak naprej pa pomeni, da se na prvem mestu soočimo sami s seboj in s tem, kako si kreiramo vsak dan, prihodke, osebne in poslovne odnose, urnik, čas in stres oz. sproščenost. Kjer nam kaj od tega še ne deluje tako, kot bi si želeli, bo treba po odgovore v svojo temo.

Kajti lučka tam gori že od nekdaj. Samo nekaj jo je prekrilo in tisto nekaj ne bo odšlo z zanikanjem. Odšlo bo z ljubeznivo pozornostjo. Zato vas vabim, da upoštevate zakonitosti narave in pozimi več časa posvetite notranjemu svetu.

Le tako boste pripravljeni na novo kalitev!

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.