Feel Your Life

Čusteni izbruhi, led okoli srca … kaj je prav in kaj narobe?

tudi vas izčrpavajo čustveni izbruhi? Morda vaši lastni, morda od koga drugega, v vsakem primeru so ti izbruhi izčrpujoči.

Morda ste jih poskusili umiriti z meditacijo ali pozitivnim razmišljanjem, celo z manifestacijo in tehnikami rezanja vezi … za nekaj časa deluje, vse dokler vam ponovno nekdo ne pritisne na rdeči gumb, vi pa eksplodirate.

Ste pripravljeni iskreno pogledati v drobovje izbruhov in jih za vedno odpraviti?

Veste, čustva so naravni odziv na določene situacije. Kot je to, kar izločite na stranišču, naravni odziv na to, kar ste pojedli in popili.

Zdaj pa si zamislite, da tega, kar bi morali izločiti na stranišču, ne izločite takrat, ko vas pritisne.

To se v vas nabira, a ne?

Ko dobite priložnost, da malo izločite, se iz vas usipa še vse, kar se je nabralo v vašem črevesju od prej.

Enako je s čustvi. Če jih nabirate in ne “izločate”, se pravi izražate sproti, se kopičijo in eksplodirajo, ko imate priložnost.

Nič ni narobe z vami, če eksplodirate. Niste “taki po naravi”. Le primernega okolja in učenja niste dobili, kako izražati čustva takrat, ko je njihov čas, in jih zato kopičite in potlačite.

Vsake toliko pa eksplodirate, ker se to mora zgoditi.

****

Špelca, jaz pa vem, da potlačim čustva, a ne eksplodiram. Kaj pa v tem primeru?

Če čustva potlačite in ne eksplodirate, potem eksplodirate navznoter.

Kako to veste?

Ker imate zdravstvene težave (zelo mogoče med njimi tudi s prebavo). Ker se čutite otopeli in ničesar več ne čutite, morda se zdi celo, kot da imate led okoli srca, čeprav veste, da ste srčna oseba. Ker se življenje zdi prazno, kljub vsemu, kar ste morda dosegli.

****

Kaj torej lahko naredite?

Dragi , pravico imate do tega, da postanete prijatelji s svojimi čustvi in do svoje svobode.

Moja vizija za vas je, da ste osvobojeni … da izražate, kar čutite … da ste zdravi … da poveste, kar želite, brez krivde in omahovanja … da veste, kaj potrebujete in to tudi izrazite in dobite … da je vaša samozavest in samopodoba zdrava in visoka … da otroke vzgajate v sočutju, povezanosti in svobodi … da se v odnosih ne prepirate ampak zdravite in povezujete … da se vaše življenje napolni in dobi smisel in da ustvarjate projekte, ki prinašajo občutek poslanstva in lepe prihodke!

Oglejte si brezplačen F.E.E.L. Video vodnik kjer vam predstavimo najbolj napredno, preprosto in naravno metodo za dvig čustvene inteligence in krepitev čustvene moči.

Nikoli ne pozabite, neizmerno zaupam v vaš uspeh!

Vaša

Špelca

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.