Feel Your Life

Čutite energijo
kozmičnega križa?

kje_to_cutisTole je poseben zapis, ker resnično želim, da ne gre mimo vas, ne da bi prepoznali in izkoristili priložnosti, ki jo trenutna kozmična kombinacija odpira pred vami.

Pričelo se je s polno luno in luninim mrkom, na najbolj zahtevno noč letošnjega leta, 15. aprila. Zagotovo ste čutili njeno moč.

Še bolj gotovo pa je, da je iz vas ožemala stare, pozabljene bolečine, in niste vedeli, od kod pa se zdaj tole jemlje? Priložnost je, da se spomnimo …. da gremo v telo in poiščemo čustva, trenutna čustva in se iskreno vprašamo – kdaj sem se že tako počutil-a? V kateri situaciji, pri katerem dogodku? Kateri spomin se prebuja iz pozabe?

Ko se spomin prebudi, nežno objemite staro čustvo in ga spustite naprej. Naj gre svojo pot, ki je bila takrat prekinjena. Kajti stara čustva so v vašem energetskem polju kot magnet, ki privlači situacije, da jih ponovno obudijo. Zato se vam dogajajo situacije, ki na videz nimajo nobene veze z vami in za katere se vam resnično dozdeva, da so “problem nekoga drugega” in ne vaš.

Žal, tudi vaš problem so, sicer se vam to ne bi dogajalo. Samo logične povezave ni mogoče najti z miselnim raziskovanjem, v telesu pa so – kot vedno – vsi odgovori in žarišča zdravljenja vaših temeljev.

Kajti ni še mimo, kozmični ples se še nadaljuje. 23. aprila 2014, se namreč v veliki kozmični križ naravnajo 4 planeti, Uran, Jupiter, Mars in Pluton.

To je val energije, ki si ga lahko predstavljate kot veliko kolo. Oprimite se ga in se mu prepustite. Morda se bo čutilo, kot da deli vas umirajo, in deli vas, ki vam ne služijo več, bodo zagotovo zapustili vaše polje. Pomahajte jim v slovo! Prepustite se energiji Velikega Vesoljnega Kolesa!

Ko se kolo obrne, vas bo odneslo, neposredno skozi vrata, ki jih bo medtem odprl sončni mrk, 29. aprila, na novo Luno. Vrata novega, prerojenega, od mrtvih vstalega, kreativnega, resničnega BISTVA.

Pomembno je, da se zaveste, KDO SI ŽELITE BITI, ko vas bo izvrglo v energije sončnega mrka, da mojstrsko uporabite moč namena in avtentičnosti.

Kaj je torej čista, zlata esenca, ki živi v vas? Kdo ste resnični, živi, pravi VI? Zdaj je priložnost, da se odprete temu, o čemer ste do sedaj samo sanjali!

Ne, danes nisem pisala o poslovni rasti. Ali pač?

V letih, ko z vami deluje Poslovna Boginja, ste pomembnost osebnostne in duhovne rasti za poslovno rast gotovo že globoko dojeli in doživeli.

In zato se vam danes – ponovno – poklanjam. Iz hvaležnosti, da delate to, kar delate. Da prispevate k temu, da bo svet dejansko boljši.

Hvala, ker ste.

Želim vam čudovito surfanje na valovih kozmičnega križa!

vaša

Špelca

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.