Feel Your Life

Hodila sem na delavnice za osebno rast, a jaz iščem nekaj srčnega, organskega …

… je povedala in solze so ji tekle po licih.

“Nikjer nisem našla tako globokega občutka povezanosti, sprejetosti, še zavedala se nisem, da sploh potrebujem ljudi.

Vse življenje so me vzgajali, da ne smem biti premehka, preobčutljiva, mevža. Da moram skriti in požreti svoje solze. Da moram v “pametno” službo. V bistvu sem zrasla s prepričanjem, da sem že od rojstva zgrešena.”

***

Ste tudi vi senzitivni, ? Osamljeni, pa čeprav je okrog vas polno ljudi? Vsako jutro vstanete in naredite, kar je potrebno, a v vas je goreča bolečina, hrepenenje, pa še sami ne veste, točno po čem hrepenite?

Včasih si mislite … pa dobro, če vsi vzdržijo, bom pa še jaz … a včasih ne zmorete. Takrat vas zanese v vaš pobeg (TV, shopping, k hladilniku …) in želite si, da bi izginili s sveta. Omama vas za nekaj trenutkov umiri, da vsaj lahko zaspite.

Nikjer ni rešitve. Vsa ta izguba človeškosti in topline tone samo globlje in globlje.

❤❤❤❤

Želim si, da bi vas lahko prijela za roko, , in vam pogledala v oči. Želim si, da bi vam lahko povedala, da ste čudoviti točno takšni, kot ste. Želim si, da bi vam podarila objem in da bi začutili, da nekje, tam, niti ne tako daleč, obstajamo ljudje, ki smo se odločili, da ne bomo več tlačili svojih občutkov, ampak jih bomo sprejeli kot svoje najboljše vodnike.

Pomagamo si med seboj. Odpiramo srce in si celimo rane. Ustvarjamo povezanost in toplino.

❤❤❤

In ne, ta toplina in povezanost ni prisotna samo na programu, dogodku ali delavnici.

Ko v sebi in drugih najdete občutek topline, ki ga iščete, s tem ustvarite energetsko predlogo (template), na podlagi katerega potem v svojem življenju kreirate enako in še lepšo, organsko toplino in povezanost. To je dokazala tudi nevroznanost.

❤❤❤

Že, Špelca, ampak ljudje okoli mene se ne bodo nikoli spremenili …

Dragi , doživela sem že veliko čudežev, svojih in od svojih študentov, ki hkrati niso čudeži. Odprli in povezali so se možje, žene, sinovi, hčerke, matere, očetje, in celo direktorji. Ko se vi pokažete v svoji toplini in ko jo znate sprejemati, takrat se svet okrog vas spremeni.

❤❤❤

A niti trenutka prej. Prej ne gre. Kajti VI morate v sebi odpreti ta vrata. Pridite, pridružite se mi v naših programih in pokazala vam bom, kako jih odpreti.

Deli na Faceboook
Deli na mail
X

Razumem in se strinjam, da se vpisujem v F.E.E.L. MEMBERSHIP članstvo za najmanj 12 mesecev, zaradi zaupne narave dela. Če mi način dela ne odgovarja, lahko iz članstva izstopim po 30 dneh od pričetka. V tem primeru plačam samo 1. obrok oz. lahko zahtevam vračilo vplačane celoletne članarine, zmanjšanje za prvi obrok oz. 69 eur. Če po 30 dneh članstva zaradi kateregakoli razloga dvomim o nadaljevanju, lahko predlagam 15 minutni osebni pogovor z mentoricama Janjo Urbančič ali dr. Špelco Morojna in se pogovorim o svojih dvomih. Tudi če (več) ne sodelujem v aktivnostih članstva, sem kljub temu odgovoren-a za 12-mesečno plačilo članstva (ne glede na izbran način plačila) oz. se strinjam, da ne morem zahtevati povračila vplačil. Po preteku 12 mesecev lahko članstvo kadarkoli prekinem.